Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nerul napisał(a):Wiadomo ale chyba kazdy wlasciciel dba o to aby pies mial jak najlepszą karme dla jego potrzeb np. co do rasy, ale powiem ci ze o tym mozna by dyskutowac godzinami bo kazda z nas ma inne poglady na ten temat... a ja proponuje reklamcie i danie jakis fotek xP No karme to moze i tak. Ale nie takie rzeczy w stylu smyczy obrozy misek xD Fotek nie mam :diabloti: Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wlasnie jestem z mama u jej kolezanki i po drodze znalazlam 3 male slepe kotki z mama one leza na zimnym chodniku spia tez na dworze :angryy:raczej matka sie z nimi tylko tula od miejsca do miejsca !!Nieiwem co mam robic :placz: Mama mi nie pozwoli ich wziasc do domu!! Moze namowie ja zebysmy wziela je do piwnicy chociaz ale co ja z nimi zrobie? Nawet niewiem jak sie nimi zajmowac wychowywalam juz kotki male ale byly z mama !! A przeciez ta dzika kotka nie pojdzie za mna ;/ Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Zajebiscie mama mi nie pozwolila ich wziasc nawet do piwnicy mowi ze tez jej jest ich szkoda wlasnie ku*** widze:placz::placz: One tam nie przezyja sa na zimnym betonie co bedzie jak matka je zostawi bo pojdzie polowac przeciez zabija je inne koty albo jakies bezpanskir psy :placz::placz: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Może skontaktować się z Oddziałem TOZu...? Bo samych małych kociąt nie ma sensu brać - nie przeżyją. Trzeba je wziąć razem z matką. pzdr. Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Asiaczek napisał(a):Może skontaktować się z Oddziałem TOZu...? Bo samych małych kociąt nie ma sensu brać - nie przeżyją. Trzeba je wziąć razem z matką. pzdr. A masz z nimi jakis kontakt czy cos? Tylko z matka jest dzika. Quote
Helga&Ares Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 a może ktoś pomoże z DT dla kociąt??? Dogomaniak jakiś... Quote
Cambel&Megi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A skąd Ty jesteś? Jak mówila Asiaczek, skontaktuj się z TOZem, lub najbliższym schroniskiem... Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Helga_psiaki']a może ktoś pomoże z DT dla kociąt??? Dogomaniak jakiś... Zrobilam o tym watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82781 Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Cambel napisał(a):A skąd Ty jesteś? Jak mówila Asiaczek, skontaktuj się z TOZem, lub najbliższym schroniskiem... Z wielunia woj łodzkie tylko ze u nas w schronisku nie przyjmuja kotow Quote
Asiaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):A masz z nimi jakis kontakt czy cos? Tylko z matka jest dzika. Poszukaj w google. Może skontaktuj się ze Strażą Miejska? Może oni coś pomogą... Pzdr. Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Cambel']http://www.toz.pl/kontakt.php Dzieki juz napisałam. Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Wiec jezeli nic innego nie moglkam zrobic to znalazlam maly karton wzielam szmatki z piwnicy i zanioslam tam najpierw dalam matce jedzenie zeby sie czyms zajela rozerwalam karton bo inaczej matka by sie nie zmiescila dalam karton pod nie jedna taka scianka zostala pozniej na to szmatke i ta 2 szmatka je przykrylam no i jak odchodziłam z Jackym to matka niepewnie podchodziła do nich ale pozniej je wyczula i usiadla kolo nich :) A 2 kot mnie obserwowal z balkonu :evil_lol: Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jutro spruboje zrobic jakies fotki tym koteczka one sa przekochane :loveu: Quote
binkaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ale masz ślicznego pinczerka:loveu::loveu: Szkoda kotków.. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znalazł się dla nich przytulny domek;) Czekamy na fotki :) Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 binkaa napisał(a):Ale masz ślicznego pinczerka:loveu::loveu: Szkoda kotków.. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znalazł się dla nich przytulny domek;) Czekamy na fotki :) Dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Oby tak bylo:loveu: Quote
Kincia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 BBeta napisał(a):Dzień dobry ;) Dobry. dadiii napisał(a):fotki u nas ok Pimpek napisał(a):Hej ,hej :p hej Dzaga napisał(a):Foooootsy ;) nie mam nastroju Moj malutki kotek zdechl :placz::placz::placz::placz: Lucky przez ten jeden dzien strasznie cie pokochałam nigdy cie nie zapomne :loveu::placz::placz: Quote
Kincia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='BBeta']Przykro mi :-( :placz: Moj kochany tygrysek:loveu::placz: :loveu: c.d.n. Quote
Kincia Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 c.d. :placz::placz::placz::placz::placz: I Jack... Quote
Recommended Posts