Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nerul napisał(a):
Wiadomo ale chyba kazdy wlasciciel dba o to aby pies mial jak najlepszą karme dla jego potrzeb np. co do rasy, ale powiem ci ze o tym mozna by dyskutowac godzinami bo kazda z nas ma inne poglady na ten temat... a ja proponuje reklamcie i danie jakis fotek xP

No karme to moze i tak. Ale nie takie rzeczy w stylu smyczy obrozy misek xD
Fotek nie mam :diabloti:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie jestem z mama u jej kolezanki i po drodze znalazlam 3 male slepe kotki z mama one leza na zimnym chodniku spia tez na dworze :angryy:raczej matka sie z nimi tylko tula od miejsca do miejsca !!Nieiwem co mam robic :placz:
Mama mi nie pozwoli ich wziasc do domu!! Moze namowie ja zebysmy wziela je do piwnicy chociaz ale co ja z nimi zrobie? Nawet niewiem jak sie nimi zajmowac wychowywalam juz kotki male ale byly z mama !!
A przeciez ta dzika kotka nie pojdzie za mna ;/

Posted

Zajebiscie mama mi nie pozwolila ich wziasc nawet do piwnicy mowi ze tez jej jest ich szkoda wlasnie ku*** widze:placz::placz:
One tam nie przezyja sa na zimnym betonie co bedzie jak matka je zostawi bo pojdzie polowac przeciez zabija je inne koty albo jakies bezpanskir psy :placz::placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Może skontaktować się z Oddziałem TOZu...?
Bo samych małych kociąt nie ma sensu brać - nie przeżyją. Trzeba je wziąć razem z matką.
pzdr.

A masz z nimi jakis kontakt czy cos?
Tylko z matka jest dzika.

Posted

Cambel napisał(a):
A skąd Ty jesteś? Jak mówila Asiaczek, skontaktuj się z TOZem, lub najbliższym schroniskiem...

Z wielunia woj łodzkie tylko ze u nas w schronisku nie przyjmuja kotow

Posted

Wiec jezeli nic innego nie moglkam zrobic to znalazlam maly karton wzielam szmatki z piwnicy i zanioslam tam najpierw dalam matce jedzenie zeby sie czyms zajela rozerwalam karton bo inaczej matka by sie nie zmiescila dalam karton pod nie jedna taka scianka zostala pozniej na to szmatke i ta 2 szmatka je przykrylam no i jak odchodziłam z Jackym to matka niepewnie podchodziła do nich ale pozniej je wyczula i usiadla kolo nich :)
A 2 kot mnie obserwowal z balkonu :evil_lol:

Posted

binkaa napisał(a):
Ale masz ślicznego pinczerka:loveu::loveu: Szkoda kotków.. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej znalazł się dla nich przytulny domek;) Czekamy na fotki :)

Dziekujemy za odwiedzinki :loveu:
Oby tak bylo:loveu:

Posted

BBeta napisał(a):
Dzień dobry ;)

Dobry.

dadiii napisał(a):
fotki u nas

ok

Pimpek napisał(a):
Hej ,hej :p

hej

Dzaga napisał(a):
Foooootsy ;)

nie mam nastroju

Moj malutki kotek zdechl :placz::placz::placz::placz:
Lucky
  • przez ten jeden dzien strasznie cie pokochałam nigdy cie nie zapomne :loveu::placz::placz: