Mi. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kochaniutka :*** zrobilam :*** [SIZE=7]Ci :*** bannerek :*** Mam :*** nadzieje :*** ze :*** [SIZE=7]Ci :*** się :*** podoba :*** Jest :*** na :*** moim :*** watku :*** pzdr. :*** Quote
Guest Agata_B Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):Acia niejest gruba :obrazic: Acia waży 40 kg :D :D Ps. Agata linkuj cytowane fotki!! :D a czy ja cytuje? :roll: Ps. Ja waże 38 kg :eviltong: *luthien* napisał(a): Kochaniutka :*** zrobilam :*** [SIZE=7]Ci :*** bannerek :*** Mam :*** nadzieje :*** ze :*** [SIZE=7]Ci :*** się :*** podoba :*** Jest :*** na :*** moim :*** watku :*** pzdr. :*** Osz kurka :-o Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 miumiu napisał(a):ale elegancik w czarnym fraczku! super pies! Dziekujemy :loveu: Agata_B napisał(a):a czy ja cytuje? :roll: Ps. Ja waże 38 kg :eviltong: Osz kurka :-o Hehe xD *luthien* napisał(a):Kochaniutka :*** zrobilam :*** [SIZE=7]Ci :*** bannerek :*** Mam :*** nadzieje :*** ze :*** [SIZE=7]Ci :*** się :*** podoba :*** Jest :*** na :*** moim :*** watku :*** pzdr. :*** Ta poprostu sliczny!!!!:p:p Luth nieiwem komu chcesz zainponowac swoja glupota? Quote
Gonitwa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Cześć;) Wpadłam na moment;) I zaraz idę na powtórkę wojewódzkiego... może jeszcze jutro uda mi się zajrzeć... Quote
Kincia Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Gonitwa napisał(a):Cześć;) Wpadłam na moment;) I zaraz idę na powtórkę wojewódzkiego... może jeszcze jutro uda mi się zajrzeć... Hej Gosiu :) Dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Mam nadzieje ze ci sie uda :) Quote
Kasia_zg Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witaj Kinguś :) Jjciu jejciu jak ja u Was dawno nie byłam...ale wkońcu mam necik i teraz bede znów Was cześciej nawiedzać :) Zaległe focie melduje że obejrzałam i filmik też Jacky jak zwykle fantastycznie pozuje i słodziutko wychodzi przystojniaczek cudowny Tulaski mocniutkie i milutkie :calus: A Tobie przesyłam gorace pozdrowionka i Buziale:loveu: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Kasia_zg napisał(a): Witaj Kinguś :) Jjciu jejciu jak ja u Was dawno nie byłam...ale wkońcu mam necik i teraz bede znów Was cześciej nawiedzać :) Zaległe focie melduje że obejrzałam i filmik też Jacky jak zwykle fantastycznie pozuje i słodziutko wychodzi przystojniaczek cudowny Tulaski mocniutkie i milutkie :calus: A Tobie przesyłam gorace pozdrowionka i Buziale:loveu: Hej Kasiu :multi: Dziekujemy ze o nas nie zapomnialas :) -------------- Dobry wszystkim :D Dzis sa moje urodziny :multi: Ale niestety beda tylko dziadkowie dzis i jedna kolezanka. A 15 sierpnia bedzie ogolem dla kolezanek:loveu: Niewiem co pisac ide do was... Quote
Acia_ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KINGUSI W DNIU 15 URODZINEK ŻYCZY ASIOL :bigcool: :pepsi: :drinking: :tort: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Asia&Misia napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KINGUSI W DNIU 15 URODZINEK ŻYCZY ASIOL :bigcool: :pepsi: :drinking: :tort: Dzieki :multi::multi::multi: A ty co kamuflujesz sie na gg :D:D? Quote
Cambel&Megi Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :smilecol:Wszystkiego najlepszego Kingo :smilecol: :BIG::BIG::BIG: :new-bday: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cambel napisał(a)::smilecol:Wszystkiego najlepszego Kingo :smilecol: :BIG::BIG::BIG: :new-bday: Dzieki Cambel :multi::multi::multi: Quote
Mi. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zebym to byla tylko ja :mad: tylko po co ci byl bannerek ktory poprzednio Ci zrobilam i przy ktorym bardzo sie staralam jesli nawet go sobie nie wstawilas? :) pozdrawiam. Luthien i Basia Quote
dadiii Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zdrowia szczescia i wszystkiego naj naj naj!!!!! :multi::multi: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::bday::bday::bday::laola::laola::laola::laola::drinking::beerchug::drink1::pepsi: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O impreza :D Będzie torcik? :loveu: Ja dołączam się do życzeń: wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wspaniałych przyjaciół i wiele wiele lat radości z Jackiego! :smilecol: Quote
Kasia_zg Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :BIG:Kingusiu wszystkiego najlepszego, szczecia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń:):new-bday: :beerchug: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dadiii napisał(a):Zdrowia szczescia i wszystkiego naj naj naj!!!!! :multi: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::new-bday::new-bday::BIG::BIG::bday::laola::laola::laola::laola::drinking::beerchug::drink1::pepsi: Dziekuje Dadiii:multi: psiulka napisał(a):O impreza :D Będzie torcik? :loveu: Ja dołączam się do życzeń: wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wspaniałych przyjaciół i wiele wiele lat radości z Jackiego! :smilecol: Dzieki Ilonko :multi: Kasia_zg napisał(a): :BIG:Kingusiu wszystkiego najlepszego, szczecia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń:):new-bday: :beerchug: Dzieki Kasiu :multi: Quote
arkana Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ooooo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Duzo szczescia, radnosci i pomyslnosci, spelnienia wszystkich marzen! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 DUżO DOBREGO, WSZYSTKIEGO I NAJ....:loveu: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka']No a teraz zdjęcia :D Yyy pozniej moze beda :D [quote name='Asiaczek']DUżO DOBREGO, WSZYSTKIEGO I NAJ....:loveu: Pzdr. Dziekuje Asiaczku :multi: [quote name='psiulka']Ile to juz lat? 8) 15 xD [quote name='arkana']Ooooo, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Duzo szczescia, radnosci i pomyslnosci, spelnienia wszystkich marzen! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :tort: :tort: :tort: :tort: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Dzieki Arkana :multi: Quote
psiulka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja daje teraz to i Ty tez! :mad: Nie ma sprawiedliwosci! Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='psiulka']Ja daje teraz to i Ty tez! :mad: Nie ma sprawiedliwosci! No wiem nie ma sparwiedliwosci :evil_lol: Jutro rano cos dam :) Dzis juz nie mam sily :) [quote name='*luthien*']wszystkiego naj:lol: Yhm dziekuje :lol: Quote
Recommended Posts