Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej Kinga ! Nie bylam u was ze dwa dni a tutaj strony lecą i lecą a ja nienadążam xD Kurde musze zwiekszyc godzin siedzenia na Dogo bo potem kurde zaleglosci jak za rok xD Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):Hej Kinga ! Nie bylam u was ze dwa dni a tutaj strony lecą i lecą a ja nienadążam xD Kurde musze zwiekszyc godzin siedzenia na Dogo bo potem kurde zaleglosci jak za rok xD No widzisz :D Teraz musisz caly dzien siedziec zeby nadrobic zaleglosci :evil_lol: dadiii napisał(a):no masz racje :D ja tez tak mam :p Ty tak samo :D Ale u nas jestes codziennie :loveu: Asiaczek napisał(a):Ja też codziennie w pracy od 8-16. I tez czasami trudno mi wytrzymać... Pzdr. :calus: ---------------- Dobry :evil_lol: U nas pogoda wstretna !!! Pada pada i jeszcze raz pada :placz: Nawet jeszcze moj glupi brat aparatu nie przybiusl zaraz go zaczasne :mad: Ciesze sie ze go w domu teraz caly czas nie ma od soboty nie spal ani raz w domu :multi::multi: Musze mu wyslac esa ze ma mi aparat natychmiast przynies !!!:angryy: To ja lece do was :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A mi esa nienapiszesz? xP No nie xD Skandal xD Wiecj fotografi to po pierwsze, po drugie masz mi dac znak zycia na kome, po trzecie- czemu ja ci rozkazuje O.o? xP Quote
Cambel&Megi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzień Dobry Jackowa w ten paskudny dzień.... :( :multi: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nerul napisał(a):A mi esa nienapiszesz? xP No nie xD Skandal xD Wiecj fotografi to po pierwsze, po drugie masz mi dac znak zycia na kome, po trzecie- czemu ja ci rozkazuje O.o? xP Jak to nie puszczam jak ja puszczam to ty mi nie odpuszczasz :mad: Teraz ci poscilam :evil_lol::evil_lol: Cambel napisał(a):Dzień Dobry Jackowa w ten paskudny dzień.... :( :multi: Hej Megulcowa :multi: Dzien do dooopy :placz: Quote
Acia_ Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dobry ^^ :evil_lol: ale mnie tu dawno niebyło... Qurcze a wy mozecie pisac szybka odpowiedz? bo ja nie :( Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dobry ^^ :evil_lol: ale mnie tu dawno niebyło... Qurcze a wy mozecie pisac szybka odpowiedz? bo ja nie :( Dobry !!!!!! Asiol wracaj na dgm :loveu: Quote
Madzik93 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Dzien dobry :D http://img518.imageshack.us/img518/9551/38609573sf3.jpg Ale śliczne masz psisko :loveu: a jakie radarki ma :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :multi: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Madzik13 napisał(a):Dzien dobry :D http://img518.imageshack.us/img518/9551/38609573sf3.jpg Ale śliczne masz psisko :loveu: a jakie radarki ma :loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas :multi: O jeje dzien dobry :loveu::loveu: Dziekujemy :loveu: Juz do was lecimy :D A tak w ogole to wkoncu odzyskalam swoj aparacik wiec pozniej beda fotki :cool3: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mokro! A miałam orienta za rowerem przegonić.... Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Mokro! A miałam orienta za rowerem przegonić.... Hehe xD U nas tez mokro :shake::shake: No to wkoncu odzyskalam aparat to daje foteczki jest ich tylko 20 :) Najpierw Tigeros :loveu: I Jacky:D c.d.n. Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Psa kierowcą zrobiłaś? :evil_lol: Kup mu nowe szelki- te różowe są takie... niemęskie! :diabloti: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 c.d. I Tiger :) I wyposarzenie Jackiego :D Duza smycz z flexi zawdzieczamy mamie ^^ A w obrozy nie chodzi boi sie jakos ;/ kupilam mu byle jaka zeby sie przyzwyczail ale nic z tego moze nosic obroze tylko "na pokaz" No a szeleczki i smyczne trzeba wyczyscic bo troche stracily kolory :evil_lol: A w ogole to trzeba bylo by sie zaopatrzyc w nowe szeleczki :) Mam zamiar zainwestowac Jackiemu w klikera xD Koniec :D Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Psa kierowcą zrobiłaś? :evil_lol: Kup mu nowe szelki- te różowe są takie... niemęskie! :diabloti: A jak niech sie uczy kto bedzie mnie zawozil do miasta :D Hihi kiedys mu kupie bardziej meskie :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asia&Misia napisał(a):Śliczne zdjecia Dzieki :) Masz nowy avek :cool3: superowy :loveu: Quote
dadiii Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no pewnie ze ny cosdziennie :p ty u nas tez prawei codziennie :D (ale z teg oco widzie to ty praktycznie piszesz w naszej galerii no niepomijajac tez tego naszego kochanego nerulka :D ) a focie sliczne tez bym chciala zeby Psota mnei do miasta zawozila :D Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dadiii napisał(a):no pewnie ze ny cosdziennie :p ty u nas tez prawei codziennie :D (ale z teg oco widzie to ty praktycznie piszesz w naszej galerii no niepomijajac tez tego naszego kochanego nerulka :D ) a focie sliczne tez bym chciala zeby Psota mnei do miasta zawozila :D Dzieki :) To zacznij ja szkolic to bedzie cie wozic :D:D Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 hahahaha się uśmiałam! Może orienta naucz e, ale on woli ciągnik niż samochód... Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Czesc Kingus :multi: czemu nigdy wczesniej nie chwalilas sie tym, ze masz auto z wlasnym szoferem? :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): I Jacky:D c.d.n. Zawodowy Kierowca, Super!!! Pinczerek-Jacky napisał(a):c.d. c.d.n. Cudowności!!!:loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):c.d c.d.n. Słodyczka w autku!!!:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts