Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dagus :multi: Cale lata cie tu nie bylo :evil_lol: Dziekujemy za odwiedzinki:loveu: A zbieranie na yorka nie idzie:shake: Zbieram od nowa bede czekac chociazby 3 lata ale wkoncu bede miec Luckiego :loveu::loveu::loveu: No lata mnie nie było, ale tak to już jest jak się jest kobietą pracującą :evil_lol: :eviltong: Za to dzisiaj postanowiłam nadrobić zaległości :multi: Widzę, ze Tobie zbieranie tak idzie jak mi, zawsze zaczynam od nowa i jakoś nigdy nie potrafię dozbierać :lol: Mój Oskaruś też się miał nazywać Lucky, ale ... został Oskarusiem :loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Pamietacie Zosie:loveu: Co dawalam takie malutkie fotki :D Zapomnialam o tej co mi kuzyn przeslal na poczte bo robil je cyfrowka. Orzed chwila ogldalam poczte i zauwazylam xD Mala kluseczka :evil_lol: Ciekawe jak teraz wyglada moze kiedys znow tam pojade to porobie mnostwo fotek wkoncu mam juz aparat :cool3::cool3: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']No lata mnie nie było, ale tak to już jest jak się jest kobietą pracującą :evil_lol: :eviltong: Za to dzisiaj postanowiłam nadrobić zaległości :multi: Widzę, ze Tobie zbieranie tak idzie jak mi, zawsze zaczynam od nowa i jakoś nigdy nie potrafię dozbierać :lol: Mój Oskaruś też się miał nazywać Lucky, ale ... został Oskarusiem :loveu: :multi::multi: Hehe :D Zbieram od nowa bo wydalam bo rodzice sie i tak narazie nie zgadzaja wiec zaczynma znowu zbierac :roll::evil_lol: Hihi moj zosanie na 100% Luckym :loveu::loveu: [quote name='maartucha']no proszę proszę :D Ile zdjątek :D No widzisz :) A u ciebie pusto :angryy: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Matinka napisał(a):Fajne fotki szczególnie ze skarpetkami Hehe:evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): No widzisz :) A u ciebie pusto :angryy: ti ti , nie bądz tego taka pewna :D Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']I macie posmiejcie sie :D:D Ja się nie śmiałam, ja się usmiechnęłam do Was! A to różnica... [quote name='Pinczerek-Jacky']Uchwycone porwanie skarpetki:diabloti: No co? Przeciez sobie tylko lezy... No i wydalo sie :diabloti: Koniec:diabloti: Taaaa, jest sprawca i przyczyna. Razem wyglądają SUPER!!!:loveu: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 maartucha napisał(a):ti ti , nie bądz tego taka pewna :D :D:D Widze nowy bannerek :loveu::loveu::loveu: dadiii napisał(a):no wlasnie :p xD Asiaczek napisał(a):Ja się nie śmiałam, ja się usmiechnęłam do Was! A to różnica... Taaaa, jest sprawca i przyczyna. Razem wyglądają SUPER!!!:loveu: Pzdr. Hehe :D Dzieki :loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hejo :multi: Jackiś skarpeciarz, buhah xD Ale Ty jesteś ładna :loveu: :mdleje: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 psiulka napisał(a):Hejo :multi: Jackiś skarpeciarz, buhah xD Ale Ty jesteś ładna :loveu: :mdleje: Hej :multi::multi: Hihi :D:D No dobre buhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na twoje foteczki :) Napewno jestes sliczna nie to co ja :loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jeny same chudzielce na tym forum.. Z kim ja się zadaję? My tu z Orisiem nie pasujemy;) Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Jeny same chudzielce na tym forum.. Z kim ja się zadaję? My tu z Orisiem nie pasujemy;) Przestan :loveu::loveu: Jestescie w sam raz:loveu::loveu::loveu: Dam dzisiejsze efekkty smazenia frytek przeze mnie :grins: I tak wyglada lepiej niz po zdarzeniu :diabloti: I na rozluznienie Jacky z wrakiem klapka :D Koniec :D Quote
dadiii Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 normalnie kocham te jego uszy !!!!! a co ty robilas z tymi frytkami co ?? ze te biedne sciana az krzycza pomaluj mnie pomaluj mnie!!! :D Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To co Ty z tym frytkami robiłaś? Ja na szczęście w robocie nie stoję na fryturach- umarłabym z gorąca (frytki smażymy w 182 st) Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):To co Ty z tym frytkami robiłaś? Ja na szczęście w robocie nie stoję na fryturach- umarłabym z gorąca (frytki smażymy w 182 st) Wiec xD Rozgrzalam olej jak zwykle i zaczelam wkladaf frytki najpier reka ale poznoiej uznalam ze to za wolno trwa :roll: Wiec przechylilam ta miske z frytkami a tam byla woda i BUM !!!! Taki ogien az do sufitu biedny Tigerek sie wystraszyl. Az sie przewrocil na plecy jak uciekal za meble :roll: Sama w domu bylam dobrze ze zgaslo zaraz bo nieiwem co bym zrobila :roll::roll: dadiii napisał(a):normalnie kocham te jego uszy !!!!! a co ty robilas z tymi frytkami co ?? ze te biedne sciana az krzycza pomaluj mnie pomaluj mnie!!! :D Dzieki:loveu::loveu::loveu::loveu: Jutro bedzie malowana:evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hahaha ciesz się że chaty nie sfajczyłaś- i nie rób frytek przez jakiś czas(czyt. masz szlaban ode mnie;)) Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):Hahaha ciesz się że chaty nie sfajczyłaś- i nie rób frytek przez jakiś czas(czyt. masz szlaban ode mnie;)) Bardzo sie z tego ciesze :loveu: Juz mi sie pozniej odechcialo tych frytek :evil_lol: Pamietam tylko ze jak to wybuchlo to zgasilam kuchenke i rzucilam sie po Tigerka ale wtedy to naszczescie zgaslo :mdleje::) Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zazwyczaj jak się odetnie dopływa gazu to ogień na kuchence gaśnie.... :diabloti: A na skutek obniżenia temperatury gasną też frytki...:razz: Ale ja się wymądrzam- do matury się uczyć zacząć muszę bo planuję nie korzystać z amnestii :cool1: Quote
psiulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej :multi::multi: Hihi :D:D No dobre buhaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na twoje foteczki :) Napewno jestes sliczna nie to co ja :loveu::loveu: Buhahah :roflt: Widziałaś kiedyś buke z muminków? :D Skąd jesteś tak właściwie? 8) Quote
Gonitwa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ej do buki to jestem podobna ja;) Buka to też ksywka mojego kolegi;) Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 psiulka napisał(a):Buka to ja nie wciskajcie kitu :mad: Gonitwa napisał(a):Ej do buki to jestem podobna ja;) Buka to też ksywka mojego kolegi;) Gonitwa napisał(a):Zazwyczaj jak się odetnie dopływa gazu to ogień na kuchence gaśnie.... :diabloti: A na skutek obniżenia temperatury gasną też frytki...:razz: Ale ja się wymądrzam- do matury się uczyć zacząć muszę bo planuję nie korzystać z amnestii :cool1: Haha :D:D Przeprowadzilam male doswiadczenie :D I wyszlo tak jak mowisz :D psiulka napisał(a):Buhahah :roflt: Widziałaś kiedyś buke z muminków? :D Skąd jesteś tak właściwie? 8) Hmm nie widzialam :D Ja jestem z Wielunia woj Łódzkie xD Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Gonitwa napisał(a):W końcu biol chem jestem- musiało się udać;) Oo:crazyeye: Ciezki profil no nie :D? Quote
Recommended Posts