Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Cebula odplynela xD Ej wogole cebule pływają? O.o A ja jadlam karczochy mniam mniam ! Wiecej fotek Kinga i... odzywaj sie cos na kome. Jakis sygnal zycia daj :D Quote
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pinczerek-Jacky Podoba mi się Twój podpis pod bannerkiem... Jest taki.. prawdziwy;) Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Nerul']Cebula odplynela xD Ej wogole cebule pływają? O.o A ja jadlam karczochy mniam mniam ! Wiecej fotek Kinga i... odzywaj sie cos na kome. Jakis sygnal zycia daj :D A nieiwem najwyzej opadnie na dno :evil_lol::evil_lol: Ok dzis bylam na dzialce i nie wzielam komorki wiec bylam odcieta od swiata :D:D Zaraz beda musze jakies wybrac i pomniejszyc :) [quote name='Gonitwa']Pinczerek-Jacky Podoba mi się Twój podpis pod bannerkiem... Jest taki.. prawdziwy;) :oops::oops::oops: Dzieki :) Sama wymyslilam hehe zeby kazdy wiedzial z czym sie liczy biorac psa :) Quote
Gonitwa Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 pomniejszaj i dodawaj... ale mam rozkmine- nie wiem czy jechać na koncert hey jutro- kończy sie około 24 a ja mam na 9 do pracy i nie wiem czy zdążę wrócić- tzn czy mam pociąg powrotny... Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Gonitwa']pomniejszaj i dodawaj... ale mam rozkmine- nie wiem czy jechać na koncert hey jutro- kończy sie około 24 a ja mam na 9 do pracy i nie wiem czy zdążę wrócić- tzn czy mam pociąg powrotny... Zaraz zaczne dodawac 30 fot :crazyeye: Jedz wyszalaj sie ten jeden dzien nie wyspany przetrwasz w pracy :evil_lol::evil_lol: Foteczki z działeczki :D Ale najpierw Tigeros w domu :) Grób Gingerka przed ustrojeniem.:-( I po ustrojeniu ? Podoba sie wystrój??:-( :placz::placz: C.d.n weselsze fotki.... Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Gonitwa']Nie jadę- nie mam pociągu powrotnego... Uuuu szkoda...... c.d. troche sie rozmazalo :shake: c.d.n. Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Kinga ty mieszkasz w domu czy w mieszkaniu? Jak w domu to wiekszej rasy wybrac niemoglas xP Kochany ratlerus :D:D Moze mu zalatwisz wiekszego przyjaciela co? :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] c.d.n. Zakratkami, ale za to jaki Przystojniak...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']c.d. c.d.n. ... no i czerwona torebka w tle....:evil_lol: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Zakratkami, ale za to jaki Przystojniak...:lol: Pzdr. Hihi :D [quote name='Nerul']Kinga ty mieszkasz w domu czy w mieszkaniu? Jak w domu to wiekszej rasy wybrac niemoglas xP Kochany ratlerus :D:D Moze mu zalatwisz wiekszego przyjaciela co? :cool3: Niestety w bloku :placz::placz: Takto to by mial wiekszego i mniejszego przyjaciela :( c.d. za wczesnie i jeszcze sie rozmazalo:shake::shake: I koniec :) Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Asiaczek napisał(a):... no i czerwona torebka w tle....:evil_lol: Pzdr. Haha :D:D Na tej fotce tak slodko wyszedl :loveu: Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Gonitwa napisał(a):lecę, p a a a a. . . szkoda :( papa:* dadiii napisał(a):sliczniuch focie!!!!!!!! Dzieki :) Ja juz teraz moge do was leciec :D Quote
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ja jeszcze jestem Kinga xD To ty na ostatniej focie? Jak tak to sliczna jestes nie to co ja normalnie feee ze mnie == xP ja tez w bloku dlatego niemoge sobie na Mamuta pozwolic ehh :( Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nerul napisał(a):Ja jeszcze jestem Kinga xD To ty na ostatniej focie? Jak tak to sliczna jestes nie to co ja normalnie feee ze mnie == xP ja tez w bloku dlatego niemoge sobie na Mamuta pozwolic ehh :( No to ja taa sliczna bo nie widac tej mordy paskudnej :evil_lol::evil_lol: No ja dlatego nie moge miec 2 psa :(:(:placz: Dzis siedze dluuugo :D Quote
dadiii Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 siemka no to witajcie w klubie:( ja tez nie moge miec 2 psa rodzice niechca bo mieszkamy w bloku :/ Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 dadiii napisał(a):siemka no to witajcie w klubie:( ja tez nie moge miec 2 psa rodzice niechca bo mieszkamy w bloku :/ :( Nie rozumiem co moze zaszkodzic 2 taki maly piesek :( Rozumiem jak bym chciala dobermana no ale to york !!! :( Matinka napisał(a):Witam Was, footki przeslodkie Witam :) Dziekujemy :loveu: Witam wszystkich :) U nas pogoda taka sobie nie za zimno nie za cieplo czyli w sam ras:evil_lol::evil_lol: Pozniej moze zrobie jakies fotki i wstawie :) Lece do was :D Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ja w bloku nie mieszkam i drugiego psa nie mogę mieć... A tak bym chciała beagielkę lub haszczaka.... Quote
dadiii Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 mielduje ze nowe focie zastaly wolnosci w galeryjce :p Quote
Gonitwa Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Albo labradorkę "do kompletu"... czarną... ehh marzenia... Quote
Recommended Posts