Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 I teraz domowe :) Jacky po przebudzeniu :) Przeniosl sie do 2 pokoju dalej spac. Tiger buszuje :) Razem :) No to idziemy dalej spac.... Dobra strczy tych fotek :) Czekamy az nas ktos odwiedzi :) Quote
dadiii Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 sliczne focie a pozatym witamy :p a zapomnialam wiesz nawet sie ten wysilek oplacal wiesz jakis wlodziutki ten arbuz jest <MNIAM> Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dadiii napisał(a):sliczne focie a pozatym witamy :p a zapomnialam wiesz nawet sie ten wysilek oplacal wiesz jakis wlodziutki ten arbuz jest <MNIAM> Witam :) Dziekujemy :) No widzisz opłacalo sie targanie :D:D Quote
Tepes Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Heh no to fajnych koleszków spotkaliście:DJa z Bonem takbym ni mogła chodzić pod bramami :DBo on jak widzi psa pod bramom to zamienia się w pitbula a jakby przyszło co do czego to pierwszy zwiewa Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Acctiually napisał(a):Heh no to fajnych koleszków spotkaliście:DJa z Bonem takbym ni mogła chodzić pod bramami :DBo on jak widzi psa pod bramom to zamienia się w pitbula a jakby przyszło co do czego to pierwszy zwiewa Haha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jacky tak samo za brrama jest odwazny :D:D:evil_lol: Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dadiii napisał(a):no chociarz raz sie cos palacalo hihi :D Hehe :D:D..... Nudy nikt do nas nie zagląda tylko jedyna Dadii ;):-( Quote
Tepes Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a ja to co?:D dobra ja spadam Bonowi napełnić basen bo cieplutko strasznie jest Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dadiii napisał(a):ha no widzisz ja zawsze jestem :p Acctiually napisał(a):a ja to co?:D dobra ja spadam Bonowi napełnić basen bo cieplutko strasznie jest No jedynie wy :):):loveu::loveu: Idz idz :D:D Ja sama bym sie pokapala :D Quote
dadiii Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a widzisz a ja jade wlasnie nad wode tylko niewiem czy jechac na slok czy wawrzkowizne ???? i tam jest woda i tam jest woda (sa to sztuczne zbiorniki z woda to zanczy napewno na sloku a na warzce to nie wiem) bede za jakis czas papa!!! Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 dadiii napisał(a):a widzisz a ja jade wlasnie nad wode tylko niewiem czy jechac na slok czy wawrzkowizne ???? i tam jest woda i tam jest woda (sa to sztuczne zbiorniki z woda to zanczy napewno na sloku a na warzce to nie wiem) bede za jakis czas papa!!! Ja tez nieiwem :D:D Milego plywania :D:D A ja zaraz ruszam z dziewczynami do Edenu :) Quote
Kasia_zg Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witamy :) Śliczne fotusie :) A wiesz Kinguś ja mam rodzinke w Wieluniu a własciwie to w Kamionce no i kolezanke z Wielunia :) Miłego popołudnia buziale gorace:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Co jak co ale ja też zaglądam! nie zawsze pisze ale jestem;) Quote
Pati i Daisy Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Co to za skargi, że nikt nie wchodzi?! :mad: ja wchodzę! :mad: a foteczki bardzo piękne:loveu: Quote
dadiii Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 wrocila!!! bylo swietnie!!! ale se poplywalam !!!! Quote
BlackSheWolf Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 heja :D a co u kleksia sie nie bylo ?? co ?? :D :D no ja tez chce nowe fotki :D Quote
Coffee&Nera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Powrocilam do ciebie Kingunio droga xD Wreszcie na lonie naturki ahh xD Jackus cudowny jak zwykle zreszta wymiziaj i pisz cos do mnie na smski ;) Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Matinka']WItam Was :-) Witamy :) [quote name='Nerul']Powrocilam do ciebie Kingunio droga xD Wreszcie na lonie naturki ahh xD Jackus cudowny jak zwykle zreszta wymiziaj i pisz cos do mnie na smski ;) Jeje super :multi: Stęskniłam sie :D Ty tez pisz :D [quote name='BlackSheWolf']heja a co u kleksia sie nie bylo ?? co ?? :D no ja tez chce nowe fotki :D Zaraz zajrze :D No wczoraj byly no :D Moze pozniej cos wstawie :D [quote name='dadiii']wrocila!!! bylo swietnie!!! ale se poplywalam !!!! Super tez bym sobie poplywala :) [quote name='Kasia_zg']Witamy :) Śliczne fotusie :) A wiesz Kinguś ja mam rodzinke w Wieluniu a własciwie to w Kamionce no i kolezanke z Wielunia :) Miłego popołudnia buziale gorace:loveu: Witam :) Oo:-o Super to odwiedz nas kiedys :loveu: [quote name='Gonitwa']Co jak co ale ja też zaglądam! nie zawsze pisze ale jestem;) To dawaj oznaki zycia :D [quote name='Pati i Daisy']Co to za skargi, że nikt nie wchodzi?! :mad: ja wchodzę! :mad: a foteczki bardzo piękne:loveu: No wchodzisz wchodzisz :) Dziekuje :loveu: Ile osob sie nagle rzucilo :D U nas dzis sloneczko :) Pozniej dam moze jakies foteczki :) Ide do was :D Quote
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Napisze napisze jak bede miec kase xD z Dagmarą jeszcze kontakt mam jak cos bo kiedys smsa mi napisala i wogole... ale z tobą ni widu ni slychu xD Daj mi jakies sliczne zdjecie Jackiego :D:D Jedyne co ci moge dac to fotki krajobrazow xPP Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Nerul napisał(a):Napisze napisze jak bede miec kase xD z Dagmarą jeszcze kontakt mam jak cos bo kiedys smsa mi napisala i wogole... ale z tobą ni widu ni slychu xD Daj mi jakies sliczne zdjecie Jackiego :D:D Jedyne co ci moge dac to fotki krajobrazow xPP No ja teraz tez mialam konto zablokowane :D:D Ale co na komorke :D? Na komorce to nie mam zadnych bo teraz wkoncu mam cyfrowke :loveu::loveu: Quote
dadiii Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 witamy w ten bardzo goracy i sloneczny dzionek u nas :p a i chcemy jakies fotki (tradycja juz u mnie :D ) Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 dadiii napisał(a):witamy w ten bardzo goracy i sloneczny dzionek u nas :p a i chcemy jakies fotki (tradycja juz u mnie :D ) Witamy u nas tez goraco :D Zaraz wpadniemy :D A foteczki jakies poszukam :P Quote
Recommended Posts