Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Moge? Ja bardzo chetnie :multi::multi::multi::loveu: Jaaaaasne, że możesz :bigok: I Jacka weź :bigok: i braciszka:bigok: :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Jaaaaasne, że możesz :bigok: I Jacka weź :bigok: i braciszka:bigok: :evil_lol: To gdzie sie spotykamy :D:DTak Jacka wezme :DA brata po co ? Chyba po to zeby pobyl z Daisy :D:D Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):To gdzie sie spotykamy :D:DTak Jacka wezme :DA brata po co ? Chyba po to zeby pobyl z Daisy :D:D Co co? O.o Jak? Gdzie? Po co?:hmmmm: Jack i Daisy będą się razem bawić :evil_lol: Chyba pies z psem lepiej sie rozumieją:lol: A my pochodzimy sobie po barach :) Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aha zapomniałam:shake: Spotkamy sie w... yyy... a gdzie Ty mieszkasz? :lol: Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Co co? O.o Jak? Gdzie? Po co?:hmmmm: Jack i Daisy będą się razem bawić :evil_lol: Chyba pies z psem lepiej sie rozumieją:lol: A my pochodzimy sobie po barach :) Haha :D:D Brata no zeby nie zapomnial ze lubi yorki :D:D Pati i Daisy napisał(a):Aha zapomniałam:shake: Spotkamy sie w... yyy... a gdzie Ty mieszkasz? :lol: W Wieluniu dobra kobieto :D Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja juz mowie wszystkim Dobranoc milych snow :*:*:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha :D:D Brata no zeby nie zapomnial ze lubi yorki :D:D W Wieluniu dobra kobieto :D Aaaaaaa... no tak zapomniałam, że lubi :p A gdzie to jest?:cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja juz mowie wszystkim Dobranoc milych snow :*:*:loveu: dobranoc dobranoc :* Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Aaaaaaa... no tak zapomniałam, że lubi :p A gdzie to jest?:cool3: dobranoc dobranoc :* W województwie Łódzkim :eviltong: Ok daje ostatnia czesc fotek z seri Jacky u mnie w pokoju hehe:evil_lol: Niebieskie oczy mam xD I cos na poprawienie humoru :) I nie może się obyć bez mojego Tigerka:loveu: No to koniec wiecej fotek nie mam :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 http://img257.imageshack.us/img257/5568/jazkypodemolcerv7.jpg co ty nie miałaś co z farbą robić? :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):http://img257.imageshack.us/img257/5568/jazkypodemolcerv7.jpg co ty nie miałaś co z farbą robić? :evil_lol: No farbowałam włosy :evil_lol: I mi zostalo to nie moglo sie zmarnowac :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No farbowałam włosy :evil_lol: I mi zostalo to nie moglo sie zmarnowac :evil_lol::evil_lol: Aha, to soczewki też zmieniałaś?:evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):Aha, to soczewki też zmieniałaś?:evil_lol::evil_lol: Oczywiscie ze tak :D:D Jacky ma rozne kolory soczewek :D:D Quote
Daga_i_Oskar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Cześć i czołem :multi: Ależ Wasza galeria w zastraszajaco szybkim tempie się rozsrasta :crazyeye: :cool3: Obejrzałam zdjęcia małego Jackiego, kochanego czarnulka i ślicznego króliczka :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :multi: Quote
dadiii Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 witam!!!!! sliczne focie!! wlasnei co sie obudzilam i patrze przez okinko a tak full wypas sloneczko :p Quote
Pati i Daisy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 HEJ! :loveu: śliczne fotki Jackusia:loveu: Czy Jack śpi obok klatki z króliczkiem?:razz: :lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):W województwie Łódzkim :eviltong: No to Wy przyjedziecie do mnie:evil_lol: Albo spotkamy sie w Warszawie:cool3: Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pati i Daisy napisał(a):HEJ! :loveu: śliczne fotki Jackusia:loveu: Czy Jack śpi obok klatki z króliczkiem?:razz: :lol: No to Wy przyjedziecie do mnie:evil_lol: Albo spotkamy sie w Warszawie:cool3: Nie on to śpi z rodzicami :D Lezanko króliczka:evil_lol::evil_lol: Ok to juz wyjerzdzam :P Dagusia1992 napisał(a):Witamy w ładny dzionek xD Witamy witamy :):) dadiii napisał(a):witam!!!!! sliczne focie!! wlasnei co sie obudzilam i patrze przez okinko a tak full wypas sloneczko :p No u mnie tak samo wkoncu :multi::multi: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć i czołem :multi: Ależ Wasza galeria w zastraszajaco szybkim tempie się rozsrasta :crazyeye: :cool3: Obejrzałam zdjęcia małego Jackiego, kochanego czarnulka i ślicznego króliczka :loveu: :loveu: Pozdrawiamy :multi: Witaj Daguś dziekujemy za komplementy :loveu::loveu: Mam super wiadomosc mam wkoncu Cyfrowke :multi::multi::multi: Zaraz wstawie kilka fotek :D:D Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Zrobilam juz ponad 60 zdjec :evil_lol::evil_lol: Ale wybralam 10 najlepszych :) Obrazony pasztecik :evil_lol: CDN. Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 C.D. Koniec :) Chcciaz macie co ogladac :D Mam nadzieje ze nie zarosnie galeria :) Za godzine jade na 18-nastke kuzynki wracam w niedziele pod wieczor piszcie tu :) Przywiozne mnostwo fotek :multi::multi: To ja sie zegnam ide sie szykowac:) Papa:* Quote
Pati i Daisy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie on to śpi z rodzicami :D Lezanko króliczka:evil_lol::evil_lol: Ok to juz wyjerzdzam :P :cool3: Czekam z niecierpliwością :) quote] Super fotki:multi: :loveu: króliczek wącha smrodki :evil_lol: Dołączam sie do życzeń :p Quote
Dagusia1992 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 heh króilik wącha śmierdzące skarpetki xP także dołączam się do życzeń;] Quote
dadiii Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 chcialam poinformowac ze u nas nowe focie i zapraszamy!!!!! (co prawda nie wszystkieale jeszcze beda) Quote
Kincia Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Pati i Daisy napisał(a)::cool3: Czekam z niecierpliwością :) quote] Super fotki:multi: :loveu: króliczek wącha smrodki :evil_lol: Dołączam sie do życzeń :p Dagusia1992 napisał(a):heh króilik wącha śmierdzące skarpetki xP także dołączam się do życzeń;] Osz wy :D:D Dzieki :) dadiii napisał(a):witamy!!!! dadiii napisał(a):chcialam poinformowac ze u nas nowe focie i zapraszamy!!!!! (co prawda nie wszystkieale jeszcze beda) Witamy :) Zaraz wszystko nadrobimy :D Jak nadrobie wszystko to wstawie nowe fotki ktore przywiozłam :):) Quote
Recommended Posts