Kincia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Nerul napisał(a):Wiesz chyba tez zalezy od sprzętu jakim sie dysponujke ;) Ja jak cos to poczekam xD No ja mam kamerke internetowa wiec slabo bedzie ale moze zobacze :D Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 to co ze słabo rób te fotkim bo Ci tu zaraz rozróbe zrobie!! :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A to kamerką to rozumiem- wiem jaki koszmar wychodzi... Poczekamy na dzionek :D:D Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Nerul napisał(a):A to kamerką to rozumiem- wiem jaki koszmar wychodzi... Poczekamy na dzionek :D:D Noo :D:D Dagus foteczki troszke wczesniej :D:D Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Znam ten ból- siostra jak nieraz psom robi fotki przez kamerke to są koszmarne... Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 nie chce mi się szukać:P wole pisać w naszym gangu :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Dagusia1992 napisał(a):nie chce mi się szukać:P wole pisać w naszym gangu :evil_lol: Na stronie 137 bodaj że :angryy::angryy: No ale jak jest widniej to nawet ladne wychodza :D Te co na 137 to z kamerki sa :) Quote
arkana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Uff, wlasnie wrocilam z dlugiego spaceru z Arkana i zaliczylysmy siusiu :evil_lol: To bylo pierwsze siusiu Arkany po za mieszkaniem :eviltong: Takze trzeba to oblac :drinking: Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 arkana napisał(a):Uff, wlasnie wrocilam z dlugiego spaceru z Arkana i zaliczylysmy siusiu :evil_lol: To bylo pierwsze siusiu Arkany po za mieszkaniem :eviltong: Takze trzeba to oblac :drinking: Gratuluje :multi::multi::multi: Tylko nie dynaturatem :angryy: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Ide na spacer z Jackym.. Quote
Dagusia1992 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 arkana napisał(a):Uff, wlasnie wrocilam z dlugiego spaceru z Arkana i zaliczylysmy siusiu :evil_lol: To bylo pierwsze siusiu Arkany po za mieszkaniem :eviltong: Takze trzeba to oblac :drinking: oblewamy :drink1: :pepsi: :pepsi: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Oblewamy... jeny jak to brzmi- oblewamy oblane MHAHAHAHA xD Pa Dyniusiu moja :* Quote
arkana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Gratuluje :multi::multi::multi: Tylko nie dynaturatem :angryy: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Ide na spacer z Jackym.. Dobrze wiesz, ze denaturat to najlepsze do oblewania, co moze byc :evil_lol: Dagusia1992 napisał(a):oblewamy :drink1: :pepsi: :pepsi: :drinking: :drinking: :drinking: No, ona wie, co dobre :diabloti: Cambel napisał(a):Ja spadam warzywka :( Pa pa :bye: Kolorowych snow, niech Ci sie przysnia warzywa :cool3: Nerul napisał(a):Oblewamy... jeny jak to brzmi- oblewamy oblane MHAHAHAHA xD Pa Dyniusiu moja :* Haha, no coz, trzeba jakos zachecic mala psice, zeby lala po za domem :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ej ale z jakiej ona hodowli?! Mów mów mów xD Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 No ale mi chodzi czy ma rodowod... a jak tak to po kim jest ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 (Odpusc sygnala xD) Arkana no czekamy na werdykt xD Quote
arkana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Nie, psica jest bez papierka, niestety nie stac mnie na taki luksusik. Ale hodowce znamy, byl polecany i piesek napewno nie dorastal w bestialskich warunkach, a wrecz odwrotnie. Jest bardzo odwazna, jak na taka mala sunie :) Quote
Kincia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jest bardzo odwazna, jak na taka mala sunie :)[/quote] No i dobrze :loveu::loveu::loveu::loveu: Dobra ja lece komp siernie komorka sie jebie brrr :angryy::angryy::angryy::placz::placz: PApa:*:* Quote
arkana Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A to pewnie, dlatego ze nam fotek nie chcialas pokazac :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts