Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):Papa, a ja zostaje :) . Ale za ok.pół godziny ide z psem na spacer :D Iza widze ze polubilas psa :D Czyzby cie do tego dogomania przekonala :)? Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dobra lece papa:*:* Jak przyjde to tu wejde oczywiscie :loveu: :loveu: Iza zakladaj galerie swojemu psu :) Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Iza widze ze polubilas psa :D Czyzby cie do tego dogomania przekonala :)? Ja zawsze go lubiłam. Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobra lece papa:*:* Jak przyjde to tu wejde oczywiscie :loveu: :loveu: Iza zakladaj galerie swojemu psu :) Założe , założe - w wolnym czasie :evil_lol: , na razie nie mam zdjęc :cool3: Pa pa , miłej zabawy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ooo Dagusia do nas zagoscila super :):) Nawet dalo im sie wszystkim naraz zrobic fotke hehe :) Zobaczysz ile bedziesz miec kasy w skarbonce jak przyjedziesz :cool3: :cool3: :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Obawiam się, że nie wiele, bo mam już inne plany i mam nadzieję, że na zrealizowanie tych planów chociaż mi starczy hihi :eviltong:[/FONT] Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Obawiam się, że nie wiele, bo mam już inne plany i mam nadzieję, że na zrealizowanie tych planów chociaż mi starczy hihi :eviltong:[/FONT] Wierzymy w to! Wymiziaj Oskarka :loveu: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):Ja zawsze go lubiłam. Założe , założe - w wolnym czasie :evil_lol: , na razie nie mam zdjęc :cool3: Pa pa , miłej zabawy :p To zalatw fotki i zakladaj :D Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):Wierzymy w to! Wymiziaj Oskarka :loveu: Glupolu jak ma wymiziac Oskarka jak ona jest w Angli a non w Polsce :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Obawiam się, że nie wiele, bo mam już inne plany i mam nadzieję, że na zrealizowanie tych planów chociaż mi starczy hihi :eviltong:[/FONT] Napewno :cool3: :cool3: :cool3: Siemka wrocilam :) Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Aaaa 10 czerwaca Jackiego urodziny !! Upieke mu te ciasteczka :evil_lol: Kurde kupilabym mu ta obroze ale nie zdarza przyslac :( A po za tym jak powiedzialam mamie cene to powiedziala ze mnie z domu wyrzuci zeby za tyle kasy kupic pso obroze :roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Glupolu jak ma wymiziac Oskarka jak ona jest w Angli a non w Polsce :evil_lol: :evil_lol: A no tak ! Te gorąca sprawiają że już nie myśle :evil_lol: , a przecież o tym czytałam :roll: . No to wymiziaj go przez telefon :evil_lol: Masz na myśli obroże od (niby) SWAROVSKIEGO? Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):A no tak ! Te gorąca sprawiają że już nie myśle :evil_lol: , a przecież o tym czytałam :roll: . No to wymiziaj go przez telefon :evil_lol: Masz na myśli obroże od (niby) SWAROVSKIEGO? No tak przez telefon :D Moze lepiej przez maila taka wirtualna reka :D:D No wlasnie ta.... Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No tak przez telefon :D Moze lepiej przez maila taka wirtualna reka :D:D No wlasnie ta.... A czemu nie?:evil_lol: Daj sobie kobito spokój !:loveu: Już wolałabym kupić obroże z Rogza :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):A czemu nie?:evil_lol: Daj sobie kobito spokój !:loveu: Już wolałabym kupić obroże z Rogza :evil_lol: I tak narazie nie kupie moze pozniej jak mi mama pozwoli :mad: :mad: Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 butterfly15 napisał(a):Dobry dzien :D Dobra noc :eviltong: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 butterfly15 napisał(a):Dobry dzien :D Oo witam :multi: :multi: Quote
Acia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dobry wilczur!!! A o czym w tu gadacie?? Obroza z Rogza? :x Sadyści! Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Asia&Misia napisał(a):Dobry wilczur!!! A o czym w tu gadacie?? Obroza z Rogza? :x Sadyści! No i wydalo sie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 :x :x :x :x :x jak tak moża :x :x biedne stworzonka :x :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Asia&Misia napisał(a)::x :x :x :x :x jak tak moża :x :x biedne stworzonka :x :evil_lol: No cicho juz nie krzycz :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Dagusia1992 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dzień DObry;] ja tak tylko na chwilek wpadłam:P Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Dzień DObry;] ja tak tylko na chwilek wpadłam:P Hejka :multi: Quote
Acia_ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dobryyyy! Kinga szykuj browar nadchodzi 100 strona!!! ^^ jak ja dawno nieświętowałam ^^ Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 :crazyeye: Kinga ma 98 str. a ja 198 :crazyeye::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts