Daga_i_Oskar Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hello :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale śliczne trio na ostatnich foteczkach :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i widzę, że zbieranie na Yorka idzie Ci całkiem całkiem :cool3: ja na swoim koncie nadal mam "0" :eviltong: Jakoś nikt mi nie chce mi do skarbonki cokolwiek wrzucic:evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam bardzo serdecznie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daga:p[/FONT] Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Hello :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ale śliczne trio na ostatnich foteczkach :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i widzę, że zbieranie na Yorka idzie Ci całkiem całkiem :cool3: ja na swoim koncie nadal mam "0" :eviltong: Jakoś nikt mi nie chce mi do skarbonki cokolwiek wrzucic:evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam bardzo serdecznie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Daga:p[/FONT] Ooo Dagusia do nas zagoscila super :):) Nawet dalo im sie wszystkim naraz zrobic fotke hehe :) Zobaczysz ile bedziesz miec kasy w skarbonce jak przyjedziesz :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Agata_B napisał(a):Hej Jacku! ;) Jack mowi hau hau :D:evil_lol: :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 heyoo:D no foteczki :D śliiczne:* ale tą fotke z trio już widziałam oj oj;] Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):heyoo:D no foteczki :D śliiczne:* ale tą fotke z trio już widziałam oj oj;] Hej Dagus :* No bo to starocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jack mowi hau hau :D:evil_lol: :evil_lol:A no Hau hau :evil_lol: Quote
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej Dagus :* No bo to starocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nosz ty oszukujesz tu nas starymi fotami :mad: dawaj jakies nowe!:p Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):nosz ty oszukujesz tu nas starymi fotami :mad: dawaj jakies nowe!:p Nowych narazie nie bedzie :D Bo mialam kompa robionego i nie mam tego programu wgranego :roll: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):ajć nie dobrze no ale my poczekamy;] :) Cofnij sobie to zobaczysz fotki bardzoiej nowsze :D:D Quote
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a nie chce mi sie;P zresztą tamte juz widziałam:D ja chce te naj naj nowsze:P Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):a nie chce mi sie;P zresztą tamte juz widziałam:D ja chce te naj naj nowsze:P Napewno nie widzialas :D:D Jak bedzie program to jakies wstawie :D Quote
Dagusia1992 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no może nie widziałam ale nie chce mi sie ich szukać:P Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):no może nie widziałam ale nie chce mi sie ich szukać:P Dobra dobra :D:D Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):idee paa:* Ja tez zaraz lece papa:* Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Heyo;] juz jestem xP Ja tez ale na chwile bo spadam na dzialke :P Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dagusia1992 napisał(a):Heyo;] juz jestem xP Pinczerek-Jacky napisał(a):Ja tez ale na chwile bo spadam na dzialke :P I ja również jestem :lol: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):I ja również jestem :lol: Witamy :):) I sie zegnamy :D Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Witamy :):) I sie zegnamy :D Nie płacz kiedy odjadę...:siara: Quote
Kincia Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 *Iza* napisał(a):Nie płacz kiedy odjadę...:siara: :D:D Dobra ja lece na dzialke.... Quote
*Iza* Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Papa, a ja zostaje :) . Ale za ok.pół godziny ide z psem na spacer :D Quote
Recommended Posts