dadiii Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No koniecznie!!!!!!!!! NOWE FOCIE NOWE FOCIE !!!!!!! :D Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 dadiii napisał(a):No koniecznie!!!!!!!!! NOWE FOCIE NOWE FOCIE !!!!!!! :D Dagusia1992 napisał(a):tak właśnie my chcemy nowe focie xD Beda beda :cool3: :cool3: Tylko odwiedze wszystkie watki :D:D Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 No to macie te foteczki :):) Najpierw taka :D:D I normalne :D:D Ziewwww..... Co ty robisz ?? ??????? :D Dobra ide spac.... Aaa ja nie umiem dobierac komentarzy do fotek :D:D Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No to macie te foteczki :):) Najpierw taka :D:D I normalne :D:D Ziewwww..... Co ty robisz ?? ??????? :D Dobra ide spac.... Aaa ja nie umiem dobierac komentarzy do fotek :D:D Foty :loveu: , małego masz tego pinczerka :eviltong: . Mój jamnior to gigant jest :cool3: :roll: . Fajne foty,pinczerek słodki no i cud , miód i orzeszki ;) Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Foty :loveu: , małego masz tego pinczerka :eviltong: . Mój jamnior to gigant jest :cool3: :roll: . Fajne foty,pinczerek słodki no i cud , miód i orzeszki ;) No troche wiekszy od yoraska :D:D:evil_lol: Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No troche wiekszy od yoraska :D:D:evil_lol: Yorachy na zdjęciu wydają się większe :crazyeye: :roll: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 No to teraz rozne foteczki :):) Kolezanka Jackiego :) Kotek kuzynki :) I Jack.... Iiii yorasek :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Yorachy na zdjęciu wydają się większe :crazyeye: :roll: Jak Jack widzial sie z yoraskiem to yorek byl mniejszy :):) Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak Jack widzial sie z yoraskiem to yorek byl mniejszy :):) A może ten york był minaturką :hmmmm: (ahhh te minaturki :mad: ) Quote
dadiii Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No nareszcie sie doczekalam nowych foteczek!!!! :p Kochany psiurek :loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):A może ten york był minaturką :hmmmm: (ahhh te minaturki :mad: ) Moze moze :P:P dadiii napisał(a):No nareszcie sie doczekalam nowych foteczek!!!! :p Kochany psiurek :loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zaraz wstawie te co robilam przed chwila :) Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Kurde co mnie wzielo na te fotki :D:D Bedze miec spokoj na rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uff moze na dzis starczy :D:D Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Kurde co mnie wzielo na te fotki :D:D Bedze miec spokoj na rok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uff moze na dzis starczy :D:D Uuu..jakie ciacho:lol: . Mój to dawno by mi zjadł :evil_lol: Quote
dadiii Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Mam nadzieje ze jutro tez jakies beda?? jesli nie bede proestowac!!! :D Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Uuu..jakie ciacho:lol: . Mój to dawno by mi zjadł :evil_lol: Moj takich duzych rzeczy nie rusza on musi miec kawaleczki lol hehe :D:D dadiii napisał(a):Mam nadzieje ze jutro tez jakies beda?? jesli nie bede proestowac!!! :D No jak bede miec czas to zrobie i wstawie :)) Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 dadiii napisał(a):No ja mysle :D :D:D:D (10 znakow) Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::D:D:D (10 znakow) Pinczerkowa nie idziesz spać? Przepraszam najmocniej że ci zaśmiecam galerie :loveu: Quote
dadiii Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 hihi!! my zapraszamy do nas sa jeszcze nowe focie (ale takie wstawione przed momentem :D ) Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Pinczerkowa nie idziesz spać? Przepraszam najmocniej że ci zaśmiecam galerie :loveu: Nie zasmiecasz :):) Lubie sobie tutaj z kims pgadac :D:D Niechce mi sie jeszcze spac :D:D A ty:D? Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Nie zasmiecasz :):) Lubie sobie tutaj z kims pgadac :D:D Niechce mi sie jeszcze spac :D:D A ty:D? Ja coś pomału odlatuje :loveu: Ale jeszcze chwile, aaa..dam sobie spokój z kompaniem.Jutro rano to zrobie :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 *Iza* napisał(a):Ja coś pomału odlatuje :loveu: Ale jeszcze chwile, aaa..dam sobie spokój z kompaniem.Jutro rano to zrobie :evil_lol: Hehe tak szybko :D Jutro wolne :D:D Z/w ide na kolacje :P:P Quote
*Iza* Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hehe tak szybko :D Jutro wolne :D:D Z/w ide na kolacje :P:P Teraz:crazyeye: :crazyeye: . A wiesz , że nie powinno się jeść po godzinie 18:00 ? :lol: Quote
Recommended Posts