Kincia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='*luthien*']czesc 10 znakow :evil_lol: Hejka :D Co ty z tymi znakami :D:D?? Widze ze tu rozmowa sie toczyla:D:D Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 bardzoprosimyofotkibodawnoniebylofptekjackegoimytesknimzafotkamijacka. :eviltong: Dzisiajpiszebezspacji :p Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Agata_B']bardzoprosimyofotkibodawnoniebylofptekjackegoimytesknimzafotkamijacka. :eviltong: Dzisiajpiszebezspacji :p W wakacje bedzie pelno (chyba) hihi :D:D Moze jutro hmm pomyslimy :D Nie mam nowych :P:P Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 No dobra dam fotki niech to bedzie uczczenie 1700 posta :lol: :lol: :lol: W aucie....:evil_lol: Nad przepascia :evil_lol: :evil_lol: Po amputacji uszow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jack od szczeniaka jest taki siwy na brodce :evil_lol: :evil_lol: I od malego boi sie glaskania blisko ogonka a co dopiero zeby go jakis pies obwachal tam :roll: Musi miec jakis uraz po ucieciu ogonka :roll: Jak patrzylam na 2 inne pinczerki to one sie daly obwachiwac itd a on nie :roll: Quote
Guest Agata_B Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No dobra dam fotki niech to bedzie uczczenie 1700 posta :lol: :lol: :lol: W aucie....:evil_lol: Nad przepascia :evil_lol: :evil_lol: Po amputacji uszow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jack od szczeniaka jest taki siwy na brodce :evil_lol: :evil_lol: I od malego boi sie glaskania blisko ogonka a co dopiero zeby go jakis pies obwachal tam :roll: Musi miec jakis uraz po ucieciu ogonka :roll: Jak patrzylam na 2 inne pinczerki to one sie daly obwachiwac itd a on nie :roll: Śliczny pycholek :loveu: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Agata_B napisał(a):Śliczny pycholek :loveu: Hyhy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 No i nikogo tu nie ma :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):Halo halo Kingu$ jesteś tam, a właściwie tu :D JESTEM !!!!!!! ALE WAS TERAZ NIE MA TYLKO ASIA :-( :multi: Quote
Acia_ Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Haha tylko ja jestem wiernym bywalcem galeryjki sweet Jacky-ego Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):HALOOOOOO!!! gdzie se poszłaś? :/ Jestem jestem w sklepie bylam :D:D No ty ciagle tu jestes tak jak ja u Misia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Asia&Misia napisał(a):no a jak :D hehe :D:D:D:D:D Quote
Acia_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Widze że ci też usuneli podpis :( to tak jak mi :D mam nadzieje że teraz sie nieprzyczepią :) Quote
*Iza* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):Widze że ci też usuneli podpis :( to tak jak mi :D mam nadzieje że teraz sie nieprzyczepią :) Właśnie.. co oni mają z tymi opisami? Wydawało mi się że podpis Kingi się nie ruszał, ale może tylko wydawało.. Quote
*Iza* Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Asia&Misia napisał(a):Jej podpis sie nieruszał, ale był za duży :( Avek :crazyeye: :loveu: , szkoda że rozmazany/ coś mi się przewidziało , nie jest rozmazany ;) Hmm..chyba że tak Na szczęście mój jest mały :evil_lol: Quote
Acia_ Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Izuś ty masz chyba noktowizor w oczach, bo ja go niewidze :( Quote
Recommended Posts