Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Samturia napisał(a):ehh... a potem kupa nabijaczy postów.... Jackie ty uciekaj... bo jak ta twoja pani na Jorka nazbiera, to cie wyrzuci.... :evil_lol: buahaha to wtedy TOZ wezwiemy:gent: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a):buahaha to wtedy TOZ wezwiemy:gent: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie znajdziecie nas !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie znajdziecie nas !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha, czy aby na pewno?:evil_lol: Jutro mam w domu wieczor panienski (zenie sie z Bradem Pittem:roflt:) i przyjezdza wrozka, wiec moge sie jej spytac:roflt: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a):hahaha, czy aby na pewno?:evil_lol: Jutro mam w domu wieczor panienski (zenie sie z Bradem Pittem:roflt:) i przyjezdza wrozka, wiec moge sie jej spytac:roflt: Wrozka to juz dawno przekupiona byla :roflt: Haha pozdrow Brada :roflt::roflt::roflt: Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dobry wieczór :) Co Jackuś porabia w piątkowy wieczorek? :) Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dobry wieczór :) Co Jackuś porabia w piątkowy wieczorek? :) Dobry dobry :):) A Jackus juz spiiii :):) A co tam u Daisy :)? Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czemu mnie tu nie było? :placz: a może byłam...:lol: heja rogziomaniaku! Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry dobry :):) A Jackus juz spiiii :):) A co tam u Daisy :)? Ubiłaś Jackiego bo juz chcesz sobie kupic Yorka?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Iiiiiiii 1000 postow !!!!!!!!! Jezu zawal :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A pijcie : :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Bez tancy sie nie obejdzie :cunao: :cunao: Dla nie pelnoletnich :D :pepsi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: I cos slodkiego::tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: :tort: Smacznego !!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 justys95 napisał(a):Czemu mnie tu nie było? :placz: a może byłam...:lol: heja rogziomaniaku! No wlasnie nie bylo cie tu :placz: :placz: !! Ale teraz juz bedziesz :evil_lol: nane napisał(a):Ubiłaś Jackiego bo juz chcesz sobie kupic Yorka?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: On juz dawno spi pod stolem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Nikt nic nie chce :angryy: :angryy: To zjem i wypije sama:placz: :placz: Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Iiiiiiii 1000 postow !!!!!!!!! Jezu zawal :multi: :multi: :multi: A pijcie : :drinka: :drinka: :drinka: Bez tancy sie nie obejdzie :cunao: :cunao: Dla nie pelnoletnich :D :pepsi: :pepsi: I cos slodkiego::tort: :tort: :tort: :tort: Smacznego !!!! :multi: :multi: MY JEZDEŻMY :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao::laola: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 nane napisał(a):MY JEZDEŻMY :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao::laola: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: No na jedna chociaz moge liczyc :multi: :multi: :multi: Dobra lece dobranoc czestujcie sie :*:* Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No na jedna chociaz moge liczyc :multi: :multi: :multi: Dobra lece dobranoc czestujcie sie :*:* Papa kolorowych snów Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 nane napisał(a):Papa kolorowych snów Dobranoc :* Nawzajem :) Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry dobry :):) A Jackus juz spiiii :):) A co tam u Daisy :)? bardzo dobrze :) teraz też śpi :lol: Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 aha, zapomniałabym :) GRATULUJE 1016 POSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: dobranoc;) Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wrozka to juz dawno przekupiona byla :roflt: Haha pozdrow Brada :roflt::roflt::roflt: buahaahaha zapomnialam ze to moj maz:roflt: nane napisał(a):Ubiłaś Jackiego bo juz chcesz sobie kupic Yorka?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: yorka?? yyyy nikt nie chce yorkow. yorki przestazaly sie juz:shake: wyszly z mody:shake: :eviltong:a ten kwadracik to cenzura?:p Pinczerek-Jacky napisał(a):No wlasnie nie bylo cie tu :placz: :placz: !! Ale teraz juz bedziesz :evil_lol: On juz dawno spi pod stolem :evil_lol: :evil_lol: czy aby na pewno TYLKO spi?:cool3: Samturia napisał(a):Stooooo laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat nieeeeeeeeechhhhhhhhhh zyyyyyyyyyyyyjeeeeeeeee zyyyyyyyyyyyjeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaammmmmmmmmm:sweetCyb: :stupid: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a): buahaahaha zapomnialam ze to moj maz:roflt: nie żebym za słówka łapała, ale to chyba jeszcze narzeczony? :roll::evil_lol: a wułaśnie! to dziś wieczór panieński? :cool3: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):nie żebym za słówka łapała, ale to chyba jeszcze narzeczony? :roll::evil_lol: a wułaśnie! to dziś wieczór panieński? :cool3: tiaaaa:grins: od godz 15 do jutra:errrr: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):tiaaaa :grins:od godz 15 do jutra:errrr: ja sie oczywiscie wbijam:loveu::cool1::cool3: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):ja sie oczywiscie wbijam:loveu::cool1::cool3: buhaha a masz specjalna karte zaproszeniowa?:cool3: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):buhaha a masz specjalna karte zaproszeniowa?:cool3: jasne :cool1: (zaraz se napisze) Quote
Recommended Posts