Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 maartucha napisał(a):Jenyyśs jaka gafa.. my dopiero pierwszy raz u was :roll: UPS :P Ale teraz bedziemy wpadac obowiazkowo czesciej :D Cudaaasny jest Jeacki:loveu: Wazne ze trafiliscie :cool3: :cool3: No wpadac wpadac:multi: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie xD kąpu kąpu :P :cool3: :cool3: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Co tu się nic nie dzia gdzie zdjecia??:mad: :mad: Gdzie Jacky ?? :roll: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='nane']Co tu się nic nie dzia gdzie zdjecia??:mad: :mad: Gdzie Jacky ?? :roll: A zdjec niema jutro beda :cool3: Dzis niebylo mnie caly dzien w domciu a zaraz spadam :eviltong: A Jacky jak zwykle na noc bawi sie pileczka :lol: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']A zdjec niema jutro beda :cool3: Dzis niebylo mnie caly dzien w domciu a zaraz spadam :eviltong: A Jacky jak zwykle na noc bawi sie pileczka :lol: Pocałuj Jacky'ego:loveu: I powiedz dobranoc od cioci Yoreczkowej Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='nane']Pocałuj Jacky'ego:loveu: I powiedz dobranoc od cioci Yoreczkowej Zaraz go wycaluje :cool3: :cool3: :cool3: A ty wycaluj swoje pysie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 No wiece co malo tu was :-( Dam jakies starsze focie bo niezrobie Jackiemu kamerka bo jest na dzialeczce pewnie chasa po wszystkich dzialkach :evil_lol: Jak zwykle maly rozrabiaka :loveu: Hmmmm :cool3: :cool3: No to czekajcie dalej na fotki :eviltong: Quote
Dagusia1992 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 śliczne focie xD wygodniś taki :) czekamy na następne focie:P Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobry wieczor :loveu: Przepraszam ze dopiero teraz, ale tak z czasem to ciezko :angryy: Cudddowne foteczki :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jejku :D pięękne fotki :D ucałuj tam Jackiego :) będe tu wpadac często :D mam nadzieje, że zajrzysz do jego kuzynka Kleksa do galerii :D hihi Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']Dobry wieczor :loveu: Przepraszam ze dopiero teraz, ale tak z czasem to ciezko :angryy: Cudddowne foteczki :loveu: U mnie tez z czasem krucho:angryy: No ale wkoncu dotarliscie z Tofficzkiem:loveu: [quote name='butterfly15']jejku :D pięękne fotki :D ucałuj tam Jackiego :) będe tu wpadac często :D mam nadzieje, że zajrzysz do jego kuzynka Kleksa do galerii :D hihi Oczywiscie ze zajrze :cool3: :cool3: :cool3: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dotarlismy dotarlismy :D zawzieta ekipa jestesmy :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):Dotarlismy dotarlismy :D zawzieta ekipa jestesmy :D :cool3: :cool3: To smialo mozecie zdobywac szczyty gor :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a)::cool3: :cool3: To smialo mozecie zdobywac szczyty gor :evil_lol: :evil_lol: Z jego gabarytami to napewno Mont everest (czy jak to sie pisze :evil_lol:) Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 maartucha napisał(a):Z jego gabarytami to napewno Mont everest (czy jak to sie pisze :evil_lol:) Hihi:evil_lol: :evil_lol: No wkoncu uslysze o dwoch takich smialkach w tv :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hihi:evil_lol: :evil_lol: No wkoncu uslysze o dwoch takich smialkach w tv :evil_lol: :evil_lol: Spoko Spoko :D bedziemy w dzien dobry tvn :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='maartucha']Spoko Spoko :D bedziemy w dzien dobry tvn :D To musze wstac w sobote wczesnie zeby zdazyc :cool3: :cool3: Ok ja lece na tv DOBRANOC:loveu: Quote
maartucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']To musze wstac w sobote wczesnie zeby zdazyc :cool3: :cool3: Ok ja lece na tv DOBRANOC:loveu: Spoko spoko, my bedziemy na sam koniec :D BO na koniec zawsze najlepsze zostawiaja :D Dobranoc :loveu: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):Spoko spoko, my bedziemy na sam koniec :D BO na koniec zawsze najlepsze zostawiaja :D Dobranoc :loveu: Witam wszystkich :cool3: A no to sie troche wyspie dluzej:multi: :cool3: :cool3: Komunikat specjalny :cool3: Chcialam oglosic ze mam juz 82 zł na yorka :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam wszystkich :cool3: A no to sie troche wyspie dluzej:multi: :cool3: :cool3: Komunikat specjalny :cool3: Chcialam oglosic ze mam juz 82 zł na yorka :evil_lol: :evil_lol: Hej :loveu: haha to szalejesz :D Przy dobrych wiatrach Szybko Ci pojdzie :D ale 3mam kciuki :D Quote
maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam wszystkich :cool3: A no to sie troche wyspie dluzej:multi: :cool3: :cool3: Komunikat specjalny :cool3: Chcialam oglosic ze mam juz 82 zł na yorka :evil_lol: :evil_lol: Hej :loveu: haha to szalejesz :D Przy dobrych wiatrach Szybko Ci pojdzie :D ale 3mam kciuki :D Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 maartucha napisał(a):Hej :loveu: haha to szalejesz :D Przy dobrych wiatrach Szybko Ci pojdzie :D ale 3mam kciuki :D Hihi tylko te wiatry sa bardzo slabe:evil_lol: :evil_lol: Quote
Loona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć, dzięki za odwiedziny w mojej galerce :) Jacky jest słodki :) Napisz o nim coś więcej, skąd go masz? W co się lubi bawić? :) Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Loona napisał(a):Cześć, dzięki za odwiedziny w mojej galerce :) Jacky jest słodki :) Napisz o nim coś więcej, skąd go masz? W co się lubi bawić? :) My to lubimy sie scigac na spacerku :evil_lol: :evil_lol: A mam go jak bylam kiedys na bazarze po warzywka :evil_lol: to zobaczylam taka mala kluseczke z paenm i tatusiem ;) Spodobal sie mi ot pierwszej chwili ale mam sie niezgodzila to pojechalismy do domu i mielismy jechac na dzialke wzielam na wszelki wypadek swoja kaske :eviltong: Jechalismy juz na dzialke ale brat powiedzial zeby sie mama zatrzymala bo kazdy z nas mial ochote na tego psiaka :evil_lol: No i sie tam wrocilismy dalam kolesiowi 200 zl i wzielismy mala kluske i dopiero pojechalismy na dzialke tam mial pierwsze szczepienie :eviltong: No itp xD hehe niemam dzis weny :roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts