Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w galerii moich rozrabiaków :)

Zaczynam prezentacje :D

Imię: Jack
Ur. 10.06.2004r.
Rasa: Pinczerek karłowaty (miniaturka)
Foto:

Imię: Lucky
Przydomek: Dragon Night Prince
Ur. 11.08.2007r.
U mnie od: 10.11.2007r.
Rasa: Yorkshire Terrier
Foto:

Za tęczowym mostem:

Imię: Tiger

Zm: 4.11.09r
    Foto:

Imię: Simba

• Rasa: Kundelek.
    Zm: 2001 r.

Imię: Gingers

• Rasa: Chomik Syryjski
    Zm: 24.06.2007r.
    Foto:

Imię: Lucky

• Zm: 22.09.2007r.
    Foto:

Imie: Stefciu

• Zm: 14.01.2008r
    Foto:

Balbina

• Śnieżyna

• Suwaczki

• Replies 6.6k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć właśnie wpadłam do ciebie do galerii Jacky jest super psiakiem:loveu: widać, że masz z nim dużo radości:cool3: i ma taką iskierkę w oczach która mówi, że od czasu do czasu trzeba coś zbroić :evil_lol:

Posted

[quote name='nane']cześć właśnie wpadłam do ciebie do galerii Jacky jest super psiakiem:loveu: widać, że masz z nim dużo radości:cool3: i ma taką iskierkę w oczach która mówi, że od czasu do czasu trzeba coś zbroić :evil_lol:

Dzieki :cool3: no mam radosci mam z tego malego rozrabiaka :cool3: Kocham go nad zycie :loveu:

-------
    Tutaj beda nasze dlasze bannerki tam sie juz nie mieszcza hihi:)

Posted

Pinczerek-Jacky, masz za duży i animowany podpis. Zmień go, proszę. Zdjęcia również są za duże, zmniejsz do przepisowej wielkości (max. 500 na 500 pikseli).
    Mod.

Posted

[quote name='nane']wię-cej zdjęć!!!
    wię-cej zdjęć !!!
    :grins: :grins: :grins:

Jutro bedzie wiecej fotek :cool3: :cool3: pomniejsze zeby sie nikt nieczepial i wsadze ;)
    Dobranoc:loveu:

----------------
    Bannerki:

Posted

Witamy w piekny sloneczny sobotni dzien :lol:
    No nane:loveu: chcialas fotki to prosze bardzo robione kamerka przed chwila:cool3: :cool3:

Pomniejszone zeby sie nikt nieczepial :eviltong:

Wypatruje suczek :cool3: :cool3:

No moze pozniej cos wrzuce :eviltong:

Posted

Jak bym miala 1200zl tak by wygladal moj Lucky :loveu: :placz: :placz: :placz: :placz:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
    Ale i tak niestety bym go niemiala teraz i juz go ktos wykupil :placz: :placz: :placz:

Posted

Czeeesc :multi:

Juz dotarlismy do Ciebie i Jackiego :loveu: Śliczna z niego mała czekoladka :loveu: Ile ona wazy? Chyba nie wiecej niz 2kg cio hihih takie kochane maleństwo :loveu: U mnie na osiedlu jest taki maciupki pińczerek, ale jaki groźny :crazyeye: osttanio przegonił mojego oskara, a ledwo chyba ponad 1kg wazy takie to to male a sie rzuca hihih

Co do Yorka to nie masz co rozpaczac, przyjdzie pora, że i bedziesz go miala tylko dla siebie ... Ja na swojego czekałam ładnych kilka lat, aż wreszcie sie udało, Oskarek jest z nami już prawie 4 lata i życia poza nim nie widzimy, i przyznam szczerze, ze warto było tyle czekać :loveu: :loveu:

Posted

cześć
    wiesz co powiem ci tak każdy pies czeka na swojego wymarzonego właściciela i najczęściej prędzej czy później dociera do niego może twój wymarzony York czeka na dogodną okazję żeby być tylko twoim psiakiem ??? żeby mieć taką kochaną pacię jaką ty napewno będziesz ... widzisz tak było w przypadku moim i Vasco - chłopak kocha mnie nad życie ale niestety musiaj minąć pewnien okres czasu żebyśmy znów byli razem :loveu: i dziś cieszymy się sobą każdego dnia

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czeeesc :multi:

Juz dotarlismy do Ciebie i Jackiego :loveu: Śliczna z niego mała czekoladka :loveu: Ile ona wazy? Chyba nie wiecej niz 2kg cio hihih takie kochane maleństwo :loveu: U mnie na osiedlu jest taki maciupki pińczerek, ale jaki groźny :crazyeye: osttanio przegonił mojego oskara, a ledwo chyba ponad 1kg wazy takie to to male a sie rzuca hihih

Co do Yorka to nie masz co rozpaczac, przyjdzie pora, że i bedziesz go miala tylko dla siebie ... Ja na swojego czekałam ładnych kilka lat, aż wreszcie sie udało, Oskarek jest z nami już prawie 4 lata i życia poza nim nie widzimy, i przyznam szczerze, ze warto było tyle czekać :loveu: :loveu:

Jacky wazy 2,5 xD
    Niemoge sie doczekac kiedy ta pora nastanie :cool3: :cool3:
    Oskarek jest sliczny:loveu:

Posted

Dagusia1992 napisał(a):
    śliczne focie Jackiego xD :D spoko doczekasz sie wkońcu tego yorka xD wkońcu uzbierasz tą kaske :P

No wkoncu :cool3:

nane napisał(a):
    cześć
    wiesz co powiem ci tak każdy pies czeka na swojego wymarzonego właściciela i najczęściej prędzej czy później dociera do niego może twój wymarzony York czeka na dogodną okazję żeby być tylko twoim psiakiem ??? żeby mieć taką kochaną pacię jaką ty napewno będziesz ... widzisz tak było w przypadku moim i Vasco - chłopak kocha mnie nad życie ale niestety musiaj minąć pewnien okres czasu żebyśmy znów byli razem :loveu: i dziś cieszymy się sobą każdego dnia

:oops: Moj napewno sie jeszcze nieurodzil :cool3: hehe ;)
    Cieszcie sie dalej:multi:

Posted

No wiec co nikt tu niewchodzi:placz: :placz: :placz:
    To dam jakies fotki :eviltong:
    Moze z kapieli :cool3:

Ah jak ja nielubie sie kapac:evil_lol:

Chociaz prysznic jest przyjemny :lol:

KONIEC :cool3:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']No wiec co nikt tu niewchodzi:placz: :placz: :placz:
    To dam jakies fotki :eviltong:
    Moze z kapieli :cool3:

Ah jak ja nielubie sie kapac:evil_lol:

U nas też dzisiaj była kąpiel, ale fot brak bo baterie odmówiły posłuszeństwa już na działeczce hihi

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']U nas też dzisiaj była kąpiel, ale fot brak bo baterie odmówiły posłuszeństwa już na działeczce hihi

No niedobre baterie :cool3: Nastepnym razem sie przygotuj :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']

świetny jest Jacky :loveu:
    tylko dlaczego go tak męczysz kąpielami :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
    świetny jest Jacky :loveu:
    tylko dlaczego go tak męczysz kąpielami :evil_lol:

Zeby smrodzik sie za nim nie unosil:evil_lol::evil_lol: