Kincia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witam w galerii moich rozrabiaków :) Zaczynam prezentacje :D Imię: Jack Wiek: 3 lata Ur. 10.06.2004r. Rasa: Pinczerek karłowaty (miniaturka) Foto: Imię: Lucky Przydomek: Dragon Night Prince Wiek: 4 mies. Ur. 11.08.2007r. U mnie od: 10.11.2007r. Rasa: Yorkshire Terrier Foto: Za tęczowym mostem: Imię: Tiger Wiek: 6 lat Zm: 4.11.09r Foto: Imię: Simba Rasa: Kundelek. Zm: 2001 r. Imię: Gingers Rasa: Chomik Syryjski Zm: 24.06.2007r. Foto: Imię: Lucky Zm: 22.09.2007r. Foto: Imie: Stefciu Zm: 14.01.2008r Foto: Balbina Śnieżyna Suwaczki Quote
nane Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 cześć właśnie wpadłam do ciebie do galerii Jacky jest super psiakiem:loveu: widać, że masz z nim dużo radości:cool3: i ma taką iskierkę w oczach która mówi, że od czasu do czasu trzeba coś zbroić :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='nane']cześć właśnie wpadłam do ciebie do galerii Jacky jest super psiakiem:loveu: widać, że masz z nim dużo radości:cool3: i ma taką iskierkę w oczach która mówi, że od czasu do czasu trzeba coś zbroić :evil_lol: Dzieki :cool3: no mam radosci mam z tego malego rozrabiaka :cool3: Kocham go nad zycie :loveu: ------- Tutaj beda nasze dlasze bannerki tam sie juz nie mieszcza hihi:) Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pinczerek-Jacky, masz za duży i animowany podpis. Zmień go, proszę. Zdjęcia również są za duże, zmniejsz do przepisowej wielkości (max. 500 na 500 pikseli). Mod. Quote
nane Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wię-cej zdjęć!!! wię-cej zdjęć !!! :grins: :grins: :grins: Quote
Kincia Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='nane']wię-cej zdjęć!!! wię-cej zdjęć !!! :grins: :grins: :grins: Jutro bedzie wiecej fotek :cool3: :cool3: pomniejsze zeby sie nikt nieczepial i wsadze ;) Dobranoc:loveu: ---------------- Bannerki: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Witamy w piekny sloneczny sobotni dzien :lol: No nane:loveu: chcialas fotki to prosze bardzo robione kamerka przed chwila:cool3: :cool3: Pomniejszone zeby sie nikt nieczepial :eviltong: Wypatruje suczek :cool3: :cool3: No moze pozniej cos wrzuce :eviltong: Quote
nane Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] cóż za wzrok myśliciela i wielkiego wieszcza pieskowego życia :cool3: Behemot a ty jak uwazasz??? Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 nane napisał(a):cóż za wzrok myśliciela i wielkiego wieszcza pieskowego życia :cool3: Behemot a ty jak uwazasz??? Sie zamyslil maluch :cool3: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Jak bym miala 1200zl tak by wygladal moj Lucky :loveu: :placz: :placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale i tak niestety bym go niemiala teraz i juz go ktos wykupil :placz: :placz: :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czeeesc :multi: Juz dotarlismy do Ciebie i Jackiego :loveu: Śliczna z niego mała czekoladka :loveu: Ile ona wazy? Chyba nie wiecej niz 2kg cio hihih takie kochane maleństwo :loveu: U mnie na osiedlu jest taki maciupki pińczerek, ale jaki groźny :crazyeye: osttanio przegonił mojego oskara, a ledwo chyba ponad 1kg wazy takie to to male a sie rzuca hihih Co do Yorka to nie masz co rozpaczac, przyjdzie pora, że i bedziesz go miala tylko dla siebie ... Ja na swojego czekałam ładnych kilka lat, aż wreszcie sie udało, Oskarek jest z nami już prawie 4 lata i życia poza nim nie widzimy, i przyznam szczerze, ze warto było tyle czekać :loveu: :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 śliczne focie Jackiego xD :D spoko doczekasz sie wkońcu tego yorka xD wkońcu uzbierasz tą kaske :P Quote
nane Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć wiesz co powiem ci tak każdy pies czeka na swojego wymarzonego właściciela i najczęściej prędzej czy później dociera do niego może twój wymarzony York czeka na dogodną okazję żeby być tylko twoim psiakiem ??? żeby mieć taką kochaną pacię jaką ty napewno będziesz ... widzisz tak było w przypadku moim i Vasco - chłopak kocha mnie nad życie ale niestety musiaj minąć pewnien okres czasu żebyśmy znów byli razem :loveu: i dziś cieszymy się sobą każdego dnia Quote
Dagusia1992 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 chcemy więcej fotek chcemy więcej fotek xD heh Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Czeeesc :multi: Juz dotarlismy do Ciebie i Jackiego :loveu: Śliczna z niego mała czekoladka :loveu: Ile ona wazy? Chyba nie wiecej niz 2kg cio hihih takie kochane maleństwo :loveu: U mnie na osiedlu jest taki maciupki pińczerek, ale jaki groźny :crazyeye: osttanio przegonił mojego oskara, a ledwo chyba ponad 1kg wazy takie to to male a sie rzuca hihih Co do Yorka to nie masz co rozpaczac, przyjdzie pora, że i bedziesz go miala tylko dla siebie ... Ja na swojego czekałam ładnych kilka lat, aż wreszcie sie udało, Oskarek jest z nami już prawie 4 lata i życia poza nim nie widzimy, i przyznam szczerze, ze warto było tyle czekać :loveu: :loveu: Jacky wazy 2,5 xD Niemoge sie doczekac kiedy ta pora nastanie :cool3: :cool3: Oskarek jest sliczny:loveu: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie Jackiego xD :D spoko doczekasz sie wkońcu tego yorka xD wkońcu uzbierasz tą kaske :P No wkoncu :cool3: nane napisał(a):cześć wiesz co powiem ci tak każdy pies czeka na swojego wymarzonego właściciela i najczęściej prędzej czy później dociera do niego może twój wymarzony York czeka na dogodną okazję żeby być tylko twoim psiakiem ??? żeby mieć taką kochaną pacię jaką ty napewno będziesz ... widzisz tak było w przypadku moim i Vasco - chłopak kocha mnie nad życie ale niestety musiaj minąć pewnien okres czasu żebyśmy znów byli razem :loveu: i dziś cieszymy się sobą każdego dnia :oops: Moj napewno sie jeszcze nieurodzil :cool3: hehe ;) Cieszcie sie dalej:multi: Quote
Kincia Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 No wiec co nikt tu niewchodzi:placz: :placz: :placz: To dam jakies fotki :eviltong: Moze z kapieli :cool3: Ah jak ja nielubie sie kapac:evil_lol: Chociaz prysznic jest przyjemny :lol: KONIEC :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No wiec co nikt tu niewchodzi:placz: :placz: :placz: To dam jakies fotki :eviltong: Moze z kapieli :cool3: Ah jak ja nielubie sie kapac:evil_lol: Chociaz prysznic jest przyjemny :lol: KONIEC :cool3: U nas też dzisiaj była kąpiel, ale fot brak bo baterie odmówiły posłuszeństwa już na działeczce hihi Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']U nas też dzisiaj była kąpiel, ale fot brak bo baterie odmówiły posłuszeństwa już na działeczce hihi No niedobre baterie :cool3: Nastepnym razem sie przygotuj :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Spanielka_Molly napisał(a):Piękne fotki, słodkie te z kąpieli :) ! no wiem hehe ;) Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Chociaz prysznic jest przyjemny :lol: KONIEC :cool3: świetny jest Jacky :loveu: tylko dlaczego go tak męczysz kąpielami :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 nane napisał(a):świetny jest Jacky :loveu: tylko dlaczego go tak męczysz kąpielami :evil_lol: Zeby smrodzik sie za nim nie unosil:evil_lol::evil_lol: Quote
maartucha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jenyyśs jaka gafa.. my dopiero pierwszy raz u was :roll: UPS :P Ale teraz bedziemy wpadac obowiazkowo czesciej :D Cudaaasny jest Jeacki:loveu: Quote
Recommended Posts