Neris Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Huragan U NASZ!!!! Do bieguuuuu, gotowiiiiiii... START!!!!!!!!! (to nie moje nogi :cool3:) Quote
halbina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Synek, ty szczęściarzu... ciesz się, ze cioteczka Neris w Chinach nie mieszka... :roll: Quote
kaerjot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Synuch - cycuch, chciałby popędzić do domu. Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 To i tam wcześniej to była sesja do gazety, i ja tego cycocha musiałam ZANIEŚĆ na drogę i zaraz potem z 30 razy zawracać bo do domu zwiewał... Quote
epe Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Synuś już ma dom- u swojej Neris! Gdzie mu będzie lepiej? Kto wytrzyma tą jego "rozdartą japę"?:evil_lol: Quote
maciaszek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Do jakiej gazety? Będziecie w gazecie, z jakiej okazji? Może Synek się komu spodoba... Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 "Mój Pies" numer kwietniowy - będzie artykuł o bezłapkach. Gdyby znalazł się ktoś, kto go pokocha - Synkowi byłoby na pewno lepiej jako jedynakowi. Wtedy miałby kogoś tylko dla siebie... Quote
ANETTTA Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Neris jemu nigdzie lepiej nie bedzie niz u ciebie ,,......:evil_lol: Dziewczyny, podam Wam link - www.petycje.pl/2695 - tam można wpisać się pod listem protestacyjnym przeciw zabijaniu zwierząt na futra i przeciw znęcaniu się nad nimi. Im więcej ludzi się wpisze tym lepiej ! Quote
Neris Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Dzisiaj się buras jeden pogryzł z drugim bezzębnym - popiłowali sobie uszy i gęby a przy okazji jeden złapał mnie za nogę i nie za bardzo jestem chodząca... Quote
t_kasiek Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 no to chyba musze kupic Mojego Psa.....co by Synka zobaczyc :) Quote
ANETTTA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa możę nie krzyczcie ..na mnie plissssssssssssssssss..... a może by tak zmienic tytuł watku ...bo przeciez synus nie szuka juz domku ...................on gojuz ma ..najwaspanialszy sobie znalazł jaki mógł wymarzyc tylko .......ciiiiio??? Quote
t_kasiek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neris niby nigdy glosno nie powiedziala, ze Synuś juz u niej zostanie....wiec moze najpierw ja zapytamy.....funansowo moznaby jej pomagac....co wy na to ??? Quote
Neris Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ta, niech domu szuka i to piechotą do niego pójdzie! Za wszystkie kuchenne demolki obciążałam winą Billie, no i dzisiaj zamknęłam ją w boksie - biedna dziołcha, ale nie ma bata... Wracam z zakupów i co widzę? :crazyeye: Szafka kuchenna otwarta na oścież, podloga w kuchni usłana mąką. Ścieżka z mąki usypana do pokoju i w stronę kanapy. Pustą torebkę odnaleziono! Odnaleziono również paczkę po 1kg migdałów (kupione na Wielkanoc), maku, galaretkach, cukrze, sezamie i makaronie. Temu panu dziękujemy... Quote
Neris Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Twierdzi, że ktoś się włamał, narozrabiał i uciekł... Quote
Kanzaj Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neris napisał(a):Twierdzi, że ktoś się włamał, narozrabiał i uciekł... A to łasuch jeden :mad:!!! Może ciasto próbował upiec??? Quote
Neris Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 czy 1 kg migdałów może mu zrobić krzywdę? Mam wołać weta czy co... Quote
Kanzaj Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neris napisał(a):czy 1 kg migdałów może mu zrobić krzywdę? Mam wołać weta czy co... Siemienia zaparzyć, brzuszek pomasować i nie przeszkadzać w trawieniu:cool3:. Quote
Neris Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Nie zdradza objawów niesrawności, chcial jeszcze kolację... Quote
ANETTTA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Neris']Ta, niech domu szuka i to piechotą do niego pójdzie! Za wszystkie kuchenne demolki obciążałam winą Billie, no i dzisiaj zamknęłam ją w boksie - biedna dziołcha, ale nie ma bata... Wracam z zakupów i co widzę? :crazyeye: Szafka kuchenna otwarta na oścież, podloga w kuchni usłana mąką. Ścieżka z mąki usypana do pokoju i w stronę kanapy. Pustą torebkę odnaleziono! Odnaleziono również paczkę po 1kg migdałów (kupione na Wielkanoc), maku, galaretkach, cukrze, sezamie i makaronie. Temu panu dziękujemy... a moze TY miałas poprostu bałagan w tych szafkach:diabloti: wszytko wypadało i on chciał tylko uprzatnac .:evil_lol::evil_lol:.........kg migdałów przestań po co Ci tyle całą wies bys tym obdzieliła ...a wiesz ile one maja kalorii.. feee porazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobacz iel korzysci Quote
epe Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Neris! Bardzo zła jesteś:-(! Może Synek postanowił sobie sam urządzić święta,bo nie dawałaś mu smakołyków w czasie ostatnich?:evil_lol: Z tymi migdałami i mąką to prawie śmieszne! Pierwszy raz słyszę,aby pies dobierał się do migdałów:crazyeye: On u Ciebie całkiem się "uczłowieczył"! Faceci to łasuchy i migdały lubią! Quote
Neris Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 JA TEŻ LUBIĘ MIGDAŁY!!!! I miały być mazurki migdałowe dla rodziny i znajomych... no, ale NIE BĘDZIE. :mad: Quote
epe Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No to już wiem dlaczego zjadł migdały! Skoro Ty lubisz,to Synek postanowił dowiedzieć się co to za pychoty,którymi się obżerasz:evil_lol: No i jemu też posmakowały i postanowił się z Tobą nie dzielić:evil_lol: Tacy są niestety faceci!! Egoiści!! Quote
Recommended Posts