Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To i tam wcześniej to była sesja do gazety, i ja tego cycocha musiałam ZANIEŚĆ na drogę i zaraz potem z 30 razy zawracać bo do domu zwiewał...

Posted

"Mój Pies" numer kwietniowy - będzie artykuł o bezłapkach.

Gdyby znalazł się ktoś, kto go pokocha - Synkowi byłoby na pewno lepiej jako jedynakowi. Wtedy miałby kogoś tylko dla siebie...

Posted

Neris jemu nigdzie lepiej nie bedzie niz u ciebie ,,......:evil_lol:

Dziewczyny, podam Wam link -
www.petycje.pl/2695 - tam można wpisać się pod listem protestacyjnym przeciw zabijaniu zwierząt na futra i przeciw znęcaniu się nad nimi. Im więcej ludzi się wpisze tym lepiej !

Posted

Dzisiaj się buras jeden pogryzł z drugim bezzębnym - popiłowali sobie uszy i gęby a przy okazji jeden złapał mnie za nogę i nie za bardzo jestem chodząca...

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa możę nie krzyczcie ..na mnie plissssssssssssssssss..... a może by tak zmienic tytuł watku ...bo przeciez synus nie szuka juz domku ...................on gojuz ma ..najwaspanialszy sobie znalazł jaki mógł wymarzyc tylko .......ciiiiio???

Posted

Ta, niech domu szuka i to piechotą do niego pójdzie!
Za wszystkie kuchenne demolki obciążałam winą Billie, no i dzisiaj zamknęłam ją w boksie - biedna dziołcha, ale nie ma bata...

Wracam z zakupów i co widzę? :crazyeye: Szafka kuchenna otwarta na oścież, podloga w kuchni usłana mąką. Ścieżka z mąki usypana do pokoju i w stronę kanapy. Pustą torebkę odnaleziono!
Odnaleziono również paczkę po 1kg migdałów (kupione na Wielkanoc), maku, galaretkach, cukrze, sezamie i makaronie.

Temu panu dziękujemy...

Posted

Neris napisał(a):
czy 1 kg migdałów może mu zrobić krzywdę? Mam wołać weta czy co...

Siemienia zaparzyć, brzuszek pomasować i nie przeszkadzać w trawieniu:cool3:.

Posted

[quote name='Neris']Ta, niech domu szuka i to piechotą do niego pójdzie!
Za wszystkie kuchenne demolki obciążałam winą Billie, no i dzisiaj zamknęłam ją w boksie - biedna dziołcha, ale nie ma bata...

Wracam z zakupów i co widzę? :crazyeye: Szafka kuchenna otwarta na oścież, podloga w kuchni usłana mąką. Ścieżka z mąki usypana do pokoju i w stronę kanapy. Pustą torebkę odnaleziono!
Odnaleziono również paczkę po 1kg migdałów (kupione na Wielkanoc), maku, galaretkach, cukrze, sezamie i makaronie.

Temu panu dziękujemy...
a moze TY miałas poprostu bałagan w tych szafkach:diabloti: wszytko wypadało i on chciał tylko uprzatnac .:evil_lol::evil_lol:.........kg migdałów przestań po co Ci tyle całą wies bys tym obdzieliła ...a wiesz ile one maja kalorii.. feee porazka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zobacz iel korzysci

Posted

Neris!
Bardzo zła jesteś:-(! Może Synek postanowił sobie sam urządzić święta,bo nie dawałaś mu smakołyków w czasie ostatnich?:evil_lol:
Z tymi migdałami i mąką to prawie śmieszne! Pierwszy raz słyszę,aby pies dobierał się do migdałów:crazyeye:
On u Ciebie całkiem się "uczłowieczył"! Faceci to łasuchy i migdały lubią!

Posted

No to już wiem dlaczego zjadł migdały! Skoro Ty lubisz,to Synek postanowił dowiedzieć się co to za pychoty,którymi się obżerasz:evil_lol:
No i jemu też posmakowały i postanowił się z Tobą nie dzielić:evil_lol:
Tacy są niestety faceci!! Egoiści!!