epe Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A czy widziałaś Neris na tym łez padole ideał? A darcie japy to nie aż taka wada! Potraktuj to jako chęć wymiany zdań:evil_lol: Leży,to mu się nudzi,chętnie by sobie z kimś porozmawiał! I ciesz się,że to Ty zostałaś wybrana do dialogu:evil_lol:! Quote
Neris Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 MAm 2 ideały w domu - to moi Krokodyl i Iris. Grzeczne, karne, nie drą japy, wracają na zawołanie... i myszy łowią, i muchy... Quote
epe Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A te myszy i muchy są przynoszone Tobie jako łup? Czy też każdy zjada co sobie znajdzie?:evil_lol: Quote
Neris Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Muchy i pająki są spożywane na bieżąco. Myszom obgryza się głowy i takie przygotowane do konsumpcji przynosi mnie. Quote
epe Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A jak je przyrządzasz?:evil_lol: To po co Ty bawisz się w pudziana,jak gromadka tak dobrze sobie radzi? Trzeba nasze psy do Twoich na przeszkolenie podesłać!:evil_lol: Mięsko drożeje! Quote
Neris Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Mięsko zdrożalo znowu, tak tak... Ale tych myszy to tak wiele nie ma znowu. Dawno nie mieliśmy... Quote
epe Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Upolowały wszystko i nic na rozmnożenie nie zostawiły? To w zgodzie z naturą sobie żyjecie,bez żadnych trutek itp.chemii! A w bloku obok mnie,banda kretynów pozamykała wszystkie okienka piwniczne,aby koty tam nie wchodziły. I teraz debile mają myszy nawet na 9 pietrze! Mój blok się śmieje,bo u nas sami dobrzy ludzie mieszkają- u nas koty 3 są w piwnicy i myszy brak!! Quote
epe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Neris kochana! Zobaczyłam Cię na zdjęciu pod sadem /po rozszyfrowaniu,kto jest kto!/ To ten prawie kurczaczek mieni się "pudzianem"?:crazyeye: Jak taka drobna kobietka pchała te taczki z mięsem???? Jedyne wytłumaczenie,to Twoja miłość do mieszkańców Twego domu,a miłość ponoć uskrzydla:evil_lol: Quote
Neris Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Yyyy, to coś chyba musiałaś pomylić bo ja to na 100% kurczaka nie przypominam, no chyba że gęś i to tuczoną... Quote
epe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Musisz więc zacząć się tuczyć,jesli chcesz wygladać jak taka gęś:evil_lol:Nie pomyliłam Cię-stałaś między Agatą,a Oktawią-kurczaczku! Jak dobrze,że tam byłyście-kochane dziewczyny!!! Ja tak daleko mieszkam od Was no i stara jestem-ale tylko ciałem! Quote
Neris Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ja mam 171cm wzrostu!!!! I wielki zadek, są świadkowie!:evil_lol: Quote
epe Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Neris! Nie tłumacz się- w sądzie będziesz się tłumaczyć!:evil_lol: Mam okulary i widzę zdjęcie dobrze:evil_lol:! Wielka to Ty jesteś od czynów swoich i niczego innego sobie nie musisz na siłę dodawać! Jak lubisz twierdzić,że coś tam masz duże,to trudno-ja tam nic takiego nie widzę,no chyba,że wezmę lupę-mam taka,bo oczy od pracy w papierach ostatnio mi wysiadają! Quote
Neris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A u nas dzisiaj tak... Tylko jamniory poleciały w śnieg, reszta się brzydzi! Quote
maciaszek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jak nie przepadam za zimą, tak to co widzę na Twoim zdjęciu bardzo mi się podoba :)! Quote
epe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Maciaszku! Z zimą,jak z rodziną-najlepiej wychodzi na zdjęciach:evil_lol:! A co słychać u Synka? Nie lubi śniegu? Przecież ma wyższe łapy,niż jamniczki! Pewnie mu chodzi o to,że butków mu nie sprawiłaś Neris! Quote
Neris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Synek ma to po mnie - zimy nie lubimy, oj nie... Quote
epe Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 "Synek ma to po mnie".. Neris-ciągle mnie wzruszasz! Teraz znamy genezę imienia "Synek":loveu: Quote
LittleMy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a jamnikom sniegi nie straszne :) ale podobno od piatku ma znow byc wiosna :) Quote
carpedijem Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wpadłąm na początek tego wątku i końcóweczkę, ale widzę że został znaleziony w moich okolicach. I tutaj został? Quote
ANETTTA Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 kto pomoze bidulkowi .......moze w adopcji a mzoe aby go wyciagnac ze schronisk apitrzebny tani hoteli i sponsoring jak zawsze :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9632653#post9632653 Quote
Neris Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 carpedijem napisał(a):Wpadłąm na początek tego wątku i końcóweczkę, ale widzę że został znaleziony w moich okolicach. I tutaj został? Mieszka pod Pomiechówkiem. Quote
nescca Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Synek jest piękny......a z tym drugim wyglądają jak dwa bandziory...zakapiory. Generalnie...widać ,że się dobrali. Quote
epe Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czy ja dobrze widze,że Synek znowu drze japę? A ,może tym razem śpewa?:evil_lol: Quote
Neris Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Drze, oj drze... na brata mego, żeby nie celował już... Quote
Recommended Posts