Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tydzień temu biegałam go szukać. Cięgle miałam wrażenie, że jest gdzieś blisko. Ale nigdzie go nie było... czy kiedykolwiek się dowiem kto mu to zrobił i za co?

Posted

Wczoraj wszyscy pobiegli na dwór. Synek jak zwykle pierwszy stał przy drzwiach czekając aż wreszcie je uchylę... a minęło zaledwie 5 minut! Otworzyłam, bo ta maruda ryczy obrazona i serce mi mięknie.

Ale patrzę, że on coś powoli wchodzi na schodek... otworzyłam szerzej drzwi i cóż widzę? Synek zapierając się brnie do domu a na końcu jego ogona wisi mocno wkurzony Polo i ciągnie w drugą stronę!!!!

Posted

Neris napisał(a):
Ale patrzę, że on coś powoli wchodzi na schodek... otworzyłam szerzej drzwi i cóż widzę? Synek zapierając się brnie do domu a na końcu jego ogona wisi mocno wkurzony Polo i ciągnie w drugą stronę!!!!
Buahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. To musiał być piękny widok :evil_lol:.

Posted

....tym co zobaczyłam w TV. Problem Krzyczek był pokazany baaardzo delikatnie. Tam jest piekło..... mnie ten program nie poruszył. Widziałam gorsze obrazy z Krzyczek. Ale cóż...i tak dobrze ,że w ogóle sie coś ukazało. Pozdrawiam EMIR...i całe Dogo