justynavege Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Synku stale tu zaglądam choć ostatnio milczaco czy Swieta chcesz spedzić u Neris? pewnie tak :lol: a moze domek sie znajdzie do tej pory... Quote
epe Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale to musi być taki domek,gdzie będzie można wylegiwać sie na kanapie i drzeć japę od rana!! Quote
volontariuszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 biedny Synuś.. tzn jemu na pewno nie jest źle, ale przecież w końcu ktoś musi odciążyć Neris. Quote
epe Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Synuś,gdyby nie darł japy,to mało kłopotliwy jest-tylko kanapa,nawet na spacery za daleko nie chce chodzić!! On prawie jak pluszowa przytulanka! Jeszcze trochę,a nawet jeść będzie mało?! Czy nie?? Quote
Neris Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Chudy podobno... jutro porobię zdjęcia komórką to pokażę Wam i powiecie czy rzeczywiście chudy czy to wyobraźnia. Quote
epe Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 On powinien być raczej chudy,ze względu na swoje 3 łapy. Tak myslę,że to lepiej dla jego kregosłupa! Quote
Neris Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Chart mowila ze za chudy i ciągle pyta czy już utył. Ta presja mnie przygniata :evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
epe Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Neris! Nie przejmuj sie,poza tym psy jak ludzie,jedne mają tendencje do tycia inne nie. Znam ONkę,która zjada spore porcje,nie biega,bo ucieka,więc ciągle na smyczy,a chuda-pan mówi na nią "anorektyczka". Przecież to dobrze,że Synuś nie kluska,bo skoro nie rusza się wiele,to mogłoby mu sie serce otłuścić! Mój kaleka-też "synuś"- ze względu na mniejszą porcje ruchu /jak pobiega chwile,to zaraz sie kładzie na odpoczynek/ właśnie sobie jednak podtył,a uważam,że to źle. Muszę mu zmniejszyć porcje lub ich kaloryczność. Quote
Neris Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Nie zrobiłam zdjęć, moze jutro, dzisiaj dzień jakiś niedobry Quote
epe Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Poczekamy kochany pudzianie! Faktycznie od wczoraj tyle złego z psami sie stało! Ale wszystko musi sie ułożyć,jutro pewnie będzie dobry dzień! Quote
Neris Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dzisiaj wlokłam tylko 80kg mięsa, jestem ćwierćpudzian. Kupiłam mojej bratanicy pudelko "murzynków", potknęłam się i nadepnęłam na swieżo upuszczone łakocie. Teraz w kartoniku mam mus murzynkowy, ale nie wiem czy mogę to dać Mai... moze powinnam zeskrobać i zeżreć na poprawę nastroju? Kto powiedział że nie mogę ważyć ze 130kg? W sumie dobry plan na przyszlosć... Quote
maciaszek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W sumie męskie wydanie Pudziana nie jest jakieś szczególnie chude... :diabloti:. Quote
epe Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kochana Neris! No faktycznie dzisiejszy dzień nie nalezy do miłych! Mam nadzieje,ze zjadłas deser,trzeba mieć energię i siły,skoro postanowiłaś być pudzianem. A może zaprzęgniesz te leniwce mięsożerne do jakiegos wózeczka,lub sanek? Kto nie pracuje niechaj więc niech nie je! Powiedz im to-chcą mięska-niech przyciągną do domku! A Tobie należy sie zjadać "murzynki" i pokazywac mięsozercom,gdzie zaciągnąć zdobycz. Wystarczy,że na zdobycz musisz zapracować!! Quote
Neris Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 zeżarłam pierogi, tyż dobre. mrożone, niby sztuczne, ale co tam. Powoli nabieram wielorybich kształtów, ale podobno nawet z wielorybem mozna się zaprzyjaźnić... Quote
epe Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Neris! Jesteś jedną z moich ulubionych dogomaniaczek! Bidulko! Te mrozone pierogi niezbyt dobre! Chętnie ulepiłabym Ci takie domowe! Co do kształtów to kazdy niezadowolony ze swoich:loveu:. Ja cierpię z powodu braku,a kobitka prawdziwa powinna mieć to i owo. Z kształtami jak z kasą-jedni mają,a drugim brak!! Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 epe podoba mi się, ostatnie zdanie w Twojej wypowiedzi :diabloti: Quote
Neris Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Dobre były, z serem. Ja potrafię zrobić pierogi, ale ni mo chęci... bo po tych spacerach z matolkami i uprzątaniu tego co narozrabiali to mnie się nie za wiele chce. Quote
volontariuszka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 oczywiście rozumiemy ;) ucałuj Synka Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dobre pierogi są z kaszanką albo szpinakiem ;) Quote
Neris Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Z kaszanką odmawiam... ale ze szpinakiem mniam! Ja robie z kaszą gryczaną i leśnymi grzybami, bardzo to dobre jest. Quote
halbina Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dobrze, że jestem po jedzonku, bo tu ślinka leci, kiedy się czyta... Quote
volontariuszka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nie rozumiem jak można zrobić pierogi z kaszanką. no nie rozumiem :p Quote
Recommended Posts