epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No to Ci się Neris nie bardzo opłaciło!! A taki Synuś,na kanapie wiecznie leży,do żadnej pracy się nie bierze i kto Ci teraz odkupi pantofelki? Z chłopami przekichane!! Quote
Neris Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Bić to ja go dopiero zacznę, tylko wystrugam kijek albo witkę wytnę leszczynową... Quote
monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Może śnieżynka pod choinkę przyniesie ;) Quote
Neris Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Jutro znajdę, jak jasno będzie... i tak dom pełen błota więc w kapciach nie bardzo można chodzić. Quote
epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochana Neris! Pudzian jeden-rozbiera komórki,taszczy mięcho dla niewdzięczników,to jej jeszcze pantofle zabieraja! A to niewdzięczna zgraja! Muszę jednak przyznać,że Synuś ma tak rozbrajającą mordkę!! Ja do mojego kaleki Krystiana też już zaczęłam mówić "synuś". Quote
Polarna Legenda Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Neris napisał(a):Bić to ja go dopiero zacznę, tylko wystrugam kijek albo witkę wytnę leszczynową... U mnie sprawdzała się kiedyś(bo teraz już niepotrzebna;) )pusta,plastikowa butelka,oczywiście zakręcona:lol:.Huk przy "klapsie" spory a bólu zero:lol::lol: Quote
Neris Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Wyrywają mi ją i lecą się bawić... A na widok pudziana lecącego z mocno wkurzoną gębą i zdejmującego kapeć Synek zeskakuje z kanapy i leci do kuchni, gdzie staje wtulając głowę w "ramiona". Ale to mu nie przeszkadza ryczeć!!!! Wie, że nakrzyczę, ale i tak swoje mówi! Quote
epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Neris!! Rozczuliłaś mnie tą scenką! On próbuje uratować resztki "męskiego" honoru,chce mieć "ostatnie zdanie"!! Ale jesteście cudowni! To taka scenka prawie rodzinna. On ma tu swój dom i też chce mieć coś do powiedzenia! U obcych pewnie siedziałby cicho,ale w swoim domu? Też chce wyrazić swoje zdanie! Quote
t_kasiek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 witaj maly rozrabiaku !!!!!!!!!!!! :) Quote
Gosiapk Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Neris napisał(a):On jest rozwydrzony bo taki był biedny. Dużo ZNIESĘ, ale ciągłe darcie japy NIEdozwolone u nas! Kapcia nie odnaleziono, porwała go Billie i wyniosła do ogrodu... No i czym teraz Neris będzie po doopkach stukała? :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tu juz neris musi sie wypowiedzieć:) Quote
t_kasiek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no to szukamy !!!! i biegniemy na poczatek :) Quote
Gosiapk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 212 stron a domku jak nie było to nie ma :shake: Quote
ANETTTA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 nie krzyczcie na mnie ale ja wam powiem ze takie podnoszenie nie ma sensu ...........on juz zostanie tu na zawze gdzie on bedzie miała lepiej............nie róbmy mu kolejnej traumy ....:multi: Quote
epe Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Anetta! Dołączam do Twojego postu! Wydaje mi się,że Neris nie na darmo nazwała go Synuś! Skoro J.Kaczyński może do tej pory mieszkać z mama,to czy Synuś gorszy? "Mama" Synusia też nie gorsza od mamy Kaczyńskiej!! Ponarzeka,papciem rzuci,opitoli,ale synuś to synuś! Smutno byłoby bez Synusia!! Quote
Neris Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Ile można mieć własnych psów? Moje 5 jamników i 2 kundelki, nieadopcyjna Dofi, nieadopcyjna Billie, Starucha Sara... Quote
ANETTTA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 epe napisał(a):Anetta! Dołączam do Twojego postu! Wydaje mi się,że Neris nie na darmo nazwała go Synuś! Skoro J.Kaczyński może do tej pory mieszkać z mama,to czy Synuś gorszy? "Mama" Synusia też nie gorsza od mamy Kaczyńskiej!! Ponarzeka,papciem rzuci,opitoli,ale synuś to synuś! Smutno byłoby bez Synusia!! i kto sie z tym zgadza ja ...yes Quote
epe Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Neris!! Kochana Mateczko i Pudzianie dogomanii! Ale Synuś jest niepowtarzalny! A kto Ci będzie darł japę?? Tylko on tak potrafi!! Quote
monita Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Czyli reszta ( adopcyjnych ) nadal szuka domu :shake: Quote
Neris Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Nie będę więcej rzucać kapciami, bo je potem znajduję wymemłane w błocie. Billie nie ma szacunku dla dóbr nabytych ciężką pracą pudziana. Quote
epe Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Billie pilnie szuka DS!!! Z powodu braku szacunku dla dóbr nabytych ciężka pracą pudziana! Domek pilnie potrzebny! Quote
Neris Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Billie nie nadaje się do adopcji, bo gryzie każdego oprócz mnie. Quote
Recommended Posts