justynavege Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no nie dziwne ze Synuś nie ma zamiaru ruszyć się od Neris :lol: tez bym się nie ruszała z tej kanapy :))) Quote
Neris Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 NIe ukrywam, że ja też bym chciała czasem na niej zasiąść, ale jestem bez szans... Quote
Neris Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ni... jak tam siadam to obłażą mnie jak robactwo! Quote
nata od jadzi Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wątek Bella - znalezionego przez nas na drodze, spętanego sznurami i rozjechanego... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9044863 wchodźcie i pokazujcie wszystkim. niech wszyscy wiedzą, do czego może posunąć się człowiek... Quote
t_kasiek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jestem w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
epe Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Co słychać u cioteczki Neris?? Pewnie zmęczona,ze nie ma nawet siły coś napisać!! Quote
Neris Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Żyje, żyje, zrozumiawszy że jednak nie znajdzie nikogo do pomocy zabrała się za uprzątanie desek z rozbiórki starej komórki na drewno. Ku rozpaczy jej matki, która telefonicznie biadoli "nie dość, że palec sobie ucięłaś to jeszcze zaraz łeb rozwalisz!". Synek jest gatunkiem zagrożonym wyginięciem i to z mojej ręki! Za ryczenie nad ranem "wstawaj babo, nudyyyyy, wstawaaaaj!" Quote
Neris Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 NIe odrosnie...:shithappens: ale tylko kawałka brakuje Quote
monita Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To uważaj teraz na siebie ( przy rozbieraniu komórki ) :p Quote
Neris Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Już rozwalona... dechy po połowie podwórka porozwalane, ciężkie to ale jak ni mo wyjścia to ni mo... Quote
t_kasiek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Synuś - ciocia Kasiek z Krakowa przesyła głaskanko :) Quote
epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Monita! Chłopa do pomocy? A gdzie tacy są? Oni są do "celów wyższych"!! To my takie jestesmy nierozumne i chciałybyśmy,aby zajęli się czasem "sprawami przyziemnymi"! Z tego co napisała Neris to nawet Synek jest typowym chłopem-będzie się wydzierał,nie pomyślawszy o swej kochanej! A podobno ją kocha!! Quote
Neris Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Kocha czy nie, kapciem dzisiaj zaliczył za darcie japy. Szlag mnie kiedyś trafi jasny i tyle będzie! Quote
epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Neris! Popieram w całej rozciągłości! Lej kapciem,to może rozumu dostanie! Cholera,podobno kaleki i kurduple są nie do wytrzymania ,jakieś takie złośliwe podobno! Quote
monita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pięknie dziewczyny, pięknie - kalek się nie bije :diabloti: Quote
epe Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Bije się czasem celem dowartościowania,bo Synek myśli tak jak napisała Monita -więc jeśli bija tzn.jestem pełnosprawny,bo bije! Quote
Neris Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 On jest rozwydrzony bo taki był biedny. Dużo ZNIESĘ, ale ciągłe darcie japy NIEdozwolone u nas! Kapcia nie odnaleziono, porwała go Billie i wyniosła do ogrodu... Quote
Recommended Posts