halbina Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja też mam chory palec... Chciałąm odgonić Platona, nadziałąm się na jego czaszkę... palec jest sztywny i spuchnięty, doszło do wewnętrznego wylewu... :roll: Quote
Kanzaj Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Neris napisał(a):Ale JEST!!!! Spójrz na to z bardziej optymistycznej strony - jest jeszcze 9!, a nie ma tylko 1! Quote
Neris Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Widzę że Kanzaj mieszka w Legionowie, a więc rzut beretem... bój się, bo jeszcze przyjdę i pokażę Ci ten kikut, wygląda naprawdę imponująco! Quote
Kanzaj Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Neris napisał(a):Widzę że Kanzaj mieszka w Legionowie, a więc rzut beretem... bój się, bo jeszcze przyjdę i pokażę Ci ten kikut, wygląda naprawdę imponująco! Nie ma sprawy - najwyżej zemdleję...., bo ja trochę wrażliwa na takie widoki jestem...:cool3: A poważnie - to chętnie poznałabym Ciebie i Twój duuuuuuuuuuży zwierzyniec!:lol: Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Nerisku ja bardzo wspołczuje :-( nawet nie wyobrazam sobie co to za bol znam tylko bol wyrwanego z miesem paznokcia zapinanie smyczy na psie bojowym ktory koniecznie chce ci dać buzi i jednoczesnie zezreć wszelkie zwierzeta w okolicy) nie polecam Quote
justynavege Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 urwany w połowie czesci pzryrosnietej odrósl jednak w wielkich bolach dlatego bardzo Ci wspolczuje :-( bo co tam paznokieć do palca Quote
magda222 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Synku ja tu codziennie zaglądam i cały czas trzymam mocno kciuki !!! Quote
halbina Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tak, Syneczku... w górę! I pocieszaj cioteczkę Neris, pocieszaj! Quote
t_kasiek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Synek szuka swojego człowieka !!!!!!!!!! :( Quote
Kanzaj Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 katya napisał(a):Neris zamieni Synka na palec ;) No ten numer to chyba nie przejdzie...:cool3: Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Mam nadzieję, że ten palec już Neris nie boli. Quote
Neris Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Ma boleć jeszcze 2 tygodnie a potem ma byc coraz lepiej. Wczoraj zdjęcie szwów... brrrrrrrrrrr. Synek dzisiaj dał mi pospać, zaczął szczekać dopiero o 8 rano. Quote
Gosiapk Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Neris napisał(a):Ma boleć jeszcze 2 tygodnie a potem ma byc coraz lepiej. Wczoraj zdjęcie szwów... brrrrrrrrrrr. Synek dzisiaj dał mi pospać, zaczął szczekać dopiero o 8 rano. Łaskawca ;) Quote
t_kasiek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 widocznie chciał, żebyś odpoczeła :) a powaznie - niedlugo synkowy wątek bedzie miał 200 stron !!!!!!!!!!! a gdzie domek ????? :( Quote
wanda szostek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 t_kasiek napisał(a):widocznie chciał, żebyś odpoczeła :) a powaznie - niedlugo synkowy wątek bedzie miał 200 stron !!!!!!!!!!! a gdzie domek ????? :( Domek jeszcze go nie znalazł. Może nie trafił na ogłoszenie? Więcej ogłoszeń trzeba. Quote
monita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czyli nie ma domku na horyzoncie :shake: Quote
t_kasiek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Synuś jeszcze o sobie przypomni na dobranoc !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts