Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę że Kanzaj mieszka w Legionowie, a więc rzut beretem... bój się, bo jeszcze przyjdę i pokażę Ci ten kikut, wygląda naprawdę imponująco!

Posted

Neris napisał(a):
Widzę że Kanzaj mieszka w Legionowie, a więc rzut beretem... bój się, bo jeszcze przyjdę i pokażę Ci ten kikut, wygląda naprawdę imponująco!

Nie ma sprawy - najwyżej zemdleję...., bo ja trochę wrażliwa na takie widoki jestem...:cool3: A poważnie - to chętnie poznałabym Ciebie i Twój duuuuuuuuuuży zwierzyniec!:lol:

Posted

Nerisku ja bardzo wspołczuje :-(
nawet nie wyobrazam sobie co to za bol
znam tylko bol wyrwanego z miesem paznokcia zapinanie smyczy na psie bojowym ktory koniecznie chce ci dać buzi i jednoczesnie zezreć wszelkie zwierzeta w okolicy)
nie polecam

Posted

Ma boleć jeszcze 2 tygodnie a potem ma byc coraz lepiej. Wczoraj zdjęcie szwów... brrrrrrrrrrr.

Synek dzisiaj dał mi pospać, zaczął szczekać dopiero o 8 rano.

Posted

Neris napisał(a):
Ma boleć jeszcze 2 tygodnie a potem ma byc coraz lepiej. Wczoraj zdjęcie szwów... brrrrrrrrrrr.

Synek dzisiaj dał mi pospać, zaczął szczekać dopiero o 8 rano.

Łaskawca ;)

Posted

t_kasiek napisał(a):
widocznie chciał, żebyś odpoczeła :)

a powaznie - niedlugo synkowy wątek bedzie miał 200 stron !!!!!!!!!!! a gdzie domek ????? :(

Domek jeszcze go nie znalazł. Może nie trafił na ogłoszenie? Więcej ogłoszeń trzeba.