Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to ścibiolę te jego pieniądze bo mi się wydaje że może on zachoruje i wtedy co... Ale muszę zrobić kojec bo 2 olbrzymie nietolerujace się BEZZĘBNE samce w domu to może być śmieszne raz, ale każde wyjście na podwórko jest problemem, więc muszę mieć możliwość spokojnego ich rozdzielenia.

Synek ma dzisiaj karcer na podwórku bo chodzi i obrażony warczy. Toniech sobie powarczy na podwórku.

Posted

Neris napisał(a):
Synek ma dzisiaj karcer na podwórku bo chodzi i obrażony warczy. Toniech sobie powarczy na podwórku.

Charrrrrrakterrrny Chłopak...:razz:

Neris, wydaje mi się, że możesz te pieniążki spożytkować na kojec. Jestem przekonana, że gdyby - nie daj Bóg - Synek zachorował, to napewno uzbieramy potrzebną kaskę na jego leczenie. A teraz wogóle nie myśl o tym, że może być chory. ;)

Posted

Chciałam tylko sprostować, że Synek nie warczał na Nerisową! Warczał sobie na psich innych.

Czasami to jest irytujące - on kładzie się w drzwiach wejściowych i nie daje innym wejść.

Może teść mojego brata zechce zespawać kojec - on to robi świetnie. Ale jest rozchwytywany...

Posted

Neris napisał(a):
Chciałam tylko sprostować, że Synek nie warczał na Nerisową! Warczał sobie na psich innych.

Czasami to jest irytujące - on kładzie się w drzwiach wejściowych i nie daje innym wejść.

Może teść mojego brata zechce zespawać kojec - on to robi świetnie. Ale jest rozchwytywany...

Broni Neris swojej cioci :) Dobry Syneczek.

Byłoby świetnie gdyby mógł zespawać, bo teraz bardzo trudno o spawaczy i są bardzo drodzy. Czy pieniądze synkowe wystarczą na ten kojec?

Posted

Gotowy kojec kosztuje dobrze ponad 2000, no to taki robiony w domu będzie chyba tańszy? Synek ma 2442 zł po tym jak wzięłam z jego pieniędzy na frontline (32) i wzięłam na jego jedzenie 200 zł.

Posted

To powinno wystarczyć i na materiały do kojca i jeszcze może trochę zostanie na ewentualne leczenie (?)

Pogadaj z teściem brata. Weź go na litość, może zrobi to bezinteresownie?

Posted

kaerjot napisał(a):
A co będzie chłopak chodził, w końcu on Synuś jest!!!!!!!!!

Właśnie, właśnie, co się będzie chłopak męczył. Ty się Neris ciesz, że miski z jedzeniem na kanapę nie musisz stawiać :D