Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ja nie wiem, czy on będzie chciał od Neris się wyprowadzić, jak on na kanapach leży u niej :p

I ja mam pewne wątpliwości...:lol:

Posted

On się tak bardzo z niej nie rusza, tylko żeby coś przekąsić i na szybkie siku. NIenawidzi spacerować, wraca biegusiem do domu żeby w spokoju leżakować.

Posted

Neris napisał(a):
On się tak bardzo z niej nie rusza, tylko żeby coś przekąsić i na szybkie siku. NIenawidzi spacerować, wraca biegusiem do domu żeby w spokoju leżakować.

Ja się nie dziwię, w końcu takich luksusów to on jeszcze do tej pory nie miał, to i boi sie je stracić. :loveu:

Posted

Synek strasznie rządzi, dzisiaj jak go czesałam to ciągle podnosił głowę i oskarzycielsko szczekał. Cała moja gromada natychmiast się dołączała i mało nie dostałam szału.

Jest rozpuszczony jak dziadowski bicz! I wszystkie psy sobie podporządkowuje.

Posted

Synek ma lokatę na moim koncie, nieruszona jest, ale sporo ma tam kasy. Pisaliśmy tutaj na wątku o naruszeniu tej kasy i postawieniu kojca, ale ciągle się to rozmywa. Może teść mojego brata zechce go postawić, to niezły majster i zrobi to tanio.

Posted

Neris napisał(a):
No pewnie wakacje... my dzisiaj zmarnowani, od soboty nie ma wody, kapie cieniutką strużką, u sąsiada dremont i wyłączył...

Taki upał i brak wody! Biedactwa. I jak długo tak ma być?

Posted

Synek ma się świetnie.

Zrobił się ciut hałaśliwy, reaguje szczekiem na sporo rzeczy. Jak psy za bardzo się bawią i skaczą wokół niego - Synek nie wstając z kanapy szczeka oskarżycielsko.

Ja sobie radzę chyba dość nieźle.

Posted

Sąsiad- oddawaj Neris wodę!!!

Ja nie miałam wogóle Dogo :shake: A wcześniej jak miałąm to tak muliło, że nie dało się normalnie nic robić...

Neris wielkie buziaczki za Twoje serduszko :loveu:
Dla Synka i reszty Twojej gromadki- wielkie mizianko :) Mam nadzieję, ze Ci ręka od tego miziania nie odpadnie ;) Tyle tego do miziania :lol:

Posted

A i mnie troszku nie było...:shake:

I również przesyłam pozdrowionka dla Neris i mizianka dla Synusia...:loveu:

Neris, a jak, może pojawił się jakiś widok na domek???

P.S. Nie mam czasu przejrzeć wszystkich wątków. :oops:

Posted

dogo i internet mnie zmarlo :mad:
wiec dopiero teraz :oops:
Nerisku czy Ty nie mozesz podjąć decyzji czy z pieniędzy Synka robić mu kojec?
bo jakaś niekumata ostatnio jestem

robić robić robić :loveu: