Hakita Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Tyle plakatów i nic...:-( Nie wiem, co robić...:shake: Może jest jeszcze ktoś chętny na plakaty, może się uda... Quote
Aaliyah1981 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hakita napisał(a):Tyle plakatów i nic...:-( Nie wiem, co robić...:shake: Może jest jeszcze ktoś chętny na plakaty, może się uda... Hakita na jakich portalach synek ma swoje ogloszenie??? Quote
Hakita Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):Hakita na jakich portalach synek ma swoje ogloszenie??? Z tego co wiem miał allegro, ale nie wiem, czy jeszcze ma...:shake: I czy cuś innego??? :shake: Ja zrobiłam plakaty, które wysyłałam do chętnych z Dogo i nie tylko. Quote
halbina Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dużo ogłoszeń to podstawa... podobno we"Wróżce" też można... a tę gazetę czytają ludzie wrażliwi i nadwrażliwi... sprawdzcie, skąd o losie Oskarka dowiedział się jego wspaniały nowy dom... Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 halbina napisał(a):Dużo ogłoszeń to podstawa... podobno we"Wróżce" też można... a tę gazetę czytają ludzie wrażliwi i nadwrażliwi... sprawdzcie, skąd o losie Oskarka dowiedział się jego wspaniały nowy dom... w ostatniej Wrozce byl artykuł o Oskarku i w tygodniku Gwiazdy mówią Quote
troglodytes Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 No, wreszcie mam internet. Żadnego odzewu na plakaty :shake: No nic , czekamy cierpliwie Quote
Aaliyah1981 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dziewczyny a myslalyscie o adopcji zagranicznej ???za granica ludzie jakos chetniej przyjmuja kalekie pieski Quote
Roxana Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 "Psy kochają przyjaciół i gryzą wrogów, w odróżnieniu od ludzi, którzy niezdolni są do czystej miłości i zawsze muszą mieszać miłość z nienawiścią" - Zygmunt Freud Quote
Neris Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Cichutko... Synek grzeczny jak zwykle, leży sobie na podwórku i opala się... Quote
volontariuszka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 oj Syneczku, mam nadzieję, że w końcu znajdzie się ktoś, kto Cię pokocha. Szkoda że z tym domkiem w łodzi nie wypaliło. :-( Quote
Roxana Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 A ja jestem tak wściekła, że nie wiem :angryy: Ktoś mi pozrywał plakaty Synka prawie we wszystkich miejscach gdzie je wywiesiłam :mad: W poniedziałek i tak powieszę wszystkie od nowa- co za chamstwo :shake: "Jeśli w niebie nie ma psów, to chcę pójść tam, gdzie po śmierci idą one" - Anonim Quote
Diana S Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Roxana napisał(a):A ja jestem tak wściekła, że nie wiem :angryy: Ktoś mi pozrywał plakaty Synka prawie we wszystkich miejscach gdzie je wywiesiłam :mad: W poniedziałek i tak powieszę wszystkie od nowa- co za chamstwo :shake: Ja nieraz widziałam np. jak ludzie ot tak sobie zrywali plakaty bo niby nie wolno.. :angryy: więc wcale mnie to nie dziwi... a jedynie złości...:mad: Quote
Neris Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Synek wystawia moją cierpliwość na ciężką próbę. Chłopak zaczął urządzać polowania na jamniki, zapomniał chyba że nia ma połowy szczęki i zębów. Poza tym przewraca się jak się do biegu zrywa, więc zagrożenia nie ma, ale nerwy mnie czasami ponoszą... Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Neris nie denerwuj się proszę, zresztą anioły nie mogą sie denerwować, a Ty jesteś aniołem dla Synka. Quote
Hakita Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Synuś nie złość Neris, bo to takiemu Chłopakowi jak Ty, poprostu nie wypada...:shake: Quote
Neris Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Niby szczęki nie ma, ale mojego dominanta podporządkował - teraz jak Synek leży na fotelu, to tamten nawet nie wchodzi do pokoju. Quote
t_kasiek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Synuś kochany !! co u Ciebie ?? są gdzieś jakieś nowe foteczki ?? no i co z domkiem ?? :( Quote
volontariuszka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 właśnie! dawno nie widziałam żadnych nowych zdjęć Synka. :( Quote
Neris Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Synek wywala cielsko na fotelu, ja lecę z aparatem a on wtedy specjalnie schodzi nooooooooooo......... Quote
Recommended Posts