Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakita napisał(a):
Tyle plakatów i nic...:-(
Nie wiem, co robić...:shake:
Może jest jeszcze ktoś chętny na plakaty, może się uda...

Hakita na jakich portalach synek ma swoje ogloszenie???

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
Hakita na jakich portalach synek ma swoje ogloszenie???

Z tego co wiem miał allegro, ale nie wiem, czy jeszcze ma...:shake: I czy cuś innego??? :shake: Ja zrobiłam plakaty, które wysyłałam do chętnych z Dogo i nie tylko.

Posted

Dużo ogłoszeń to podstawa... podobno we"Wróżce" też można... a tę gazetę czytają ludzie wrażliwi i nadwrażliwi... sprawdzcie, skąd o losie Oskarka dowiedział się jego wspaniały nowy dom...

Posted

halbina napisał(a):
Dużo ogłoszeń to podstawa... podobno we"Wróżce" też można... a tę gazetę czytają ludzie wrażliwi i nadwrażliwi... sprawdzcie, skąd o losie Oskarka dowiedział się jego wspaniały nowy dom...

w ostatniej Wrozce byl artykuł o Oskarku
i w tygodniku Gwiazdy mówią

Posted

"Psy kochają przyjaciół i gryzą wrogów, w odróżnieniu od ludzi, którzy niezdolni są do czystej miłości i zawsze muszą mieszać miłość z nienawiścią" - Zygmunt Freud

Posted

A ja jestem tak wściekła, że nie wiem :angryy:
Ktoś mi pozrywał plakaty Synka prawie we wszystkich miejscach gdzie je wywiesiłam :mad: W poniedziałek i tak powieszę wszystkie od nowa- co za chamstwo :shake:

"Jeśli w niebie nie ma psów, to chcę pójść tam, gdzie po śmierci idą one" - Anonim

Posted

Roxana napisał(a):
A ja jestem tak wściekła, że nie wiem :angryy:
Ktoś mi pozrywał plakaty Synka prawie we wszystkich miejscach gdzie je wywiesiłam :mad: W poniedziałek i tak powieszę wszystkie od nowa- co za chamstwo :shake:

Ja nieraz widziałam np. jak ludzie ot tak sobie zrywali plakaty bo niby nie wolno.. :angryy:
więc wcale mnie to nie dziwi... a jedynie złości...:mad:

Posted

Synek wystawia moją cierpliwość na ciężką próbę. Chłopak zaczął urządzać polowania na jamniki, zapomniał chyba że nia ma połowy szczęki i zębów. Poza tym przewraca się jak się do biegu zrywa, więc zagrożenia nie ma, ale nerwy mnie czasami ponoszą...