Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie to był jedyny mail jaki dostałam...

Synek jest dość dominujący, ale nie wszczyna bójek. On po prostu tak się zachowuje, że wymusza szacunek.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest

Posted

"Oddam Ci całą moją miłość,

Oddam Ci całe moje serce,

Oddam Ci nawet moją dusze,

Tylko mnie przytul, weź na ręce.

Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy,

Wtulę swój nosek w Twoje ramię,

Przyrzeknę wierność już na zawsze ...

A tej przysięgi nic nie złamie.

Więc daj mi tę ostatnią szansę,

Pomóż w bolesnej mej udręce,

Stanę sie całym Twoim życiem,

...Tylko mnie przytul, weź na ręce..."

Posted

"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain

Posted

Roxana napisał(a):
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain

cioteczki na watku jest poszukiwany pies w tym kaukaz czy wasza bida jest juz do adopcji ???bo moge go tam zaprezentowac

Posted

Roxana napisał(a):
Synuś czeka na domek cały czas :cool3:

Roxanko juz wstawilam tylko jeszcze mi powedz bo ja kiedys sledzilam jego watek on jest po amputacji tak???bardzo bym chciala zeby trafil do dobrego domu ta pani miala kaukaza podobno zyl u niej az 12 lat

Posted

Tak, jemu wystarczy BYĆ w domu i słyszeć krzątaninę. Dzisiaj nawet mniej mu było potrzeba - położył się przy furtce, słyszał jak myję podłogę w najbliższym pokoju i tylko co jakiś czas zaglądał czy jestem.

Posted

Neris napisał(a):
Jedyny problem jest taki, że Synek domaga się bliskości człowieka i zostawiony na cały dzień w ogrodzie będzie nieszczęśliwy.

rozumiem tak samo bylo z naszym Kapslem ale tak na wszelki wypadek zaprezentowalam waszego Synusia z tego co pisala dogomaniaczka to wlasnie piesek mial przebywac w domu (tak zrozumialam) a ogrod jest dodatkiem ale nie jestem pewna