Neris Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Na razie to był jedyny mail jaki dostałam... Synek jest dość dominujący, ale nie wszczyna bójek. On po prostu tak się zachowuje, że wymusza szacunek. Quote
olenka_f Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 wiem że trafi na niego ten jego człowiek, szkoda tylko że tak długo to trwa Quote
Roxana Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 "Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Quote
takaradosna Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Sliczne..... podnosimy ;) trzymam kciuki :) Quote
Roxana Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 "Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain Quote
Aaliyah1981 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Roxana napisał(a):"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - Mark Twain cioteczki na watku jest poszukiwany pies w tym kaukaz czy wasza bida jest juz do adopcji ???bo moge go tam zaprezentowac Quote
Aaliyah1981 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Roxana napisał(a):Synuś czeka na domek cały czas :cool3: Roxanko juz wstawilam tylko jeszcze mi powedz bo ja kiedys sledzilam jego watek on jest po amputacji tak???bardzo bym chciala zeby trafil do dobrego domu ta pani miala kaukaza podobno zyl u niej az 12 lat Quote
Neris Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Synek jest po amputacji łapki i kawałka szczęki. Ma jakieś 4-5 lat. Nie brudzi w domu, w ogóle jest bardzo bardzo grzeczny. Quote
Aaliyah1981 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Neris napisał(a):Synek jest po amputacji łapki i kawałka szczęki. Ma jakieś 4-5 lat. Nie brudzi w domu, w ogóle jest bardzo bardzo grzeczny. wiesz co jak ktos odpowie w tamtym watku bede podawac namiary na was zgoda??? przepraszam za te duble zawiesilo mi sie dogo :crazyeye: to jest ten watek gdzie jest poszukiwany pies http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76100 Quote
Neris Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Jedyny problem jest taki, że Synek domaga się bliskości człowieka i zostawiony na cały dzień w ogrodzie będzie nieszczęśliwy. Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Synuś dobrze by się chyba czuł gdyby miał " na wyciagnięcie łapy " czlowieka.......... Quote
Neris Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Tak, jemu wystarczy BYĆ w domu i słyszeć krzątaninę. Dzisiaj nawet mniej mu było potrzeba - położył się przy furtce, słyszał jak myję podłogę w najbliższym pokoju i tylko co jakiś czas zaglądał czy jestem. Quote
Diana S Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Biedak boi sie ze zostanie porzucony stad to zagladanie czy ktos jest przy nim... Quote
Gosiapk Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ile lat może mieć Synuś? Pytam, bo zachowuje się tak spokojnie i ulegle, jak bardzo stary piesulek. Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 racja Diana dlatego takie psiaki fajnie by się czuly tam gdzie zcłowiek jest non stop obecny Quote
Aaliyah1981 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Neris napisał(a):Jedyny problem jest taki, że Synek domaga się bliskości człowieka i zostawiony na cały dzień w ogrodzie będzie nieszczęśliwy. rozumiem tak samo bylo z naszym Kapslem ale tak na wszelki wypadek zaprezentowalam waszego Synusia z tego co pisala dogomaniaczka to wlasnie piesek mial przebywac w domu (tak zrozumialam) a ogrod jest dodatkiem ale nie jestem pewna Quote
Aaliyah1981 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 domek jest do sprawdzenia wtedy mozna zweryfikowac czy psiakowi bedzie dobrze czy nie narazie pozostaje czekac i niestety nie mamy na to wplywu:shake: az ktos sie odezwie trzymam kciuki Quote
Aaliyah1981 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Neris napisał(a):Może akurat Synek im się spodoba... trzymam kciuki za waszego Synka tym bardziej ,ze takim psiakom tak ciezko znlaezc dom ..jesli pani odezwie sie na watku damy znac Quote
diana79 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 napewno się znajdzie ten wymarzony domek dla synka :lol: Quote
Recommended Posts