Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Mój numer 604 55 11 17, upubliczniam go bo się nie wstydzę...

Mail w razie czego neris1@wp.pl

No to plakacik w pełni jutro będzie gotowy!!!

Zapraszam wszystkie Ciotki i Wujki do rozwieszania...:cool3:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam się. Dzisiaj oddawałam do adopcji sunię która u mnie była 3 tygodnie tylko, a tak zawładnęła moim sercem że ryczałam jak dziecko...

Posted

o NERIS 20 psów .........jak Ty kochana dajesz radę ...a to maleństwo tez twoje dwu nozne :shake::shake::shake::shake::shake:podziwiam Cie bardzo za to co robisz ....
ja tez bym ryczała jak bóbr i chyba nie wyobrazam sobie ze mogłabym oddac mojego misiaczka ale taki zycie ja wiem ja mojego wielbie a Ty ratujesz zycie robisz cos wspaniałego az mi sie lezka w oku zakreciła .....

a dogomania i moloski kosztuja mnie wiele :placz::placz::placz::placz:wczoraj jak poczytałam o skatowanym szczeniaku z larwami much w uszach ..........:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:to nie moge sie pozbierac

Posted

Neris napisał(a):

Niestety w związku z tym że nagle mam stado 20 psów, udzielać się czasu nie mam ani w necie, ani robiąc ogłoszenia... może jak mi się coś poluźni w przyszłym tygodniu to się wezmę za to.

Neris,
jesteś wspaniałą Osobą.
Takie Osoby zawsze wzbudzały we mnie i mojej żonie podziw.
Zawsze chcieliśmy je naśladować ( na mniejszą skalę to czynimy).

W imieniu wszystkich psich cierpień z całego serca Ci dziękujemy.