Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polo szczeka na Synka, on się denerwuje i po jakims czasie też zaczyna szczekać.

MOje jamniki uznały że Ofka ma cieczkę. NIE MA. Jutro lecimy do weta bo boję się czy to nie początek ropomacicza.

WSZYSCY SZCZEKAJĄ.

Polo - nie wiem dlaczego, Synek - bo Polo szczeka, Krokoś - bo Ofka go pociąga, Mumin - powód ten sam, Ofka - bo jest wkurzona na Krokosia i Mumina.

Synek generalnie nie bardzo chce korzystać ze świeżego powietrza, woli siedzieć w domu rozkopując kocyk. Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy.

Posted

Neris napisał(a):
Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy.

Prawdziwy synek z Synka. Sam niet, tylko z mamusią...

Posted

Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy.

bo Synuś tak bardzo potrzebuję bliskości człowieka !!!!!!!!!

Posted

Neris pojechala dziś do kliniki. Jej jamniczka Ofka dostała ropomacicza. Jest po operacji, wybudziła się. Dzwoniłam przed chwilą do Neris, ale nie odbiera, pewnie wracają do domu

Synuś ma Allegro, plakatów chyba nie ma.

Posted

Ofka ładnie przespała noc, dzisiaj jeszcze jest słaba i wymęczona, ale będzie dobrze. Ma strasznie spuchniętą łapkę, bo przy okazji operacji usunięto jej też narośl na nóżce.

Synek się nade mną zlitował i wstał dopiero o 7,55, więc mogłam wczorajsze nerwy odespać.

Oni są tacy śmieszni. Te piesy moje. Rano skaczą wokół drzwi, że już trzeba ich wypuszczać, szybko bo nie wytrzymają!!!! Po czym robią kółko wokół podwórka i biegiem wracają do domu. Synek oczywiście jest PIERWSZY do powrotu.

Posted

akucha napisał(a):

Synuś ma Allegro, plakatów chyba nie ma.

Miał allegro, które sie skończyło. Wystawiłam pod rząd 5 aukcji, z których nie było żadnego odzewu, kompletnie nic...:shake:

Według mnie nie ma sensu po raz 6 wystawiać taką samą aukcje...Trzeba zmienić tekst, zdjecia, tytuł.
Jesli dostanę jakieś informacje i nowe zdjęcia to z przyjemnościa zrobie mu nową aukcję.