Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to jest z tymi chłopami? W dzieciństwie zadręczają mamusie wstając o 5 albo 6, a jak dorosną to kijem ich z łózka ciężko przed 10 wygonić...

Posted

Neris napisał(a):
Jak to jest z tymi chłopami? W dzieciństwie zadręczają mamusie wstając o 5 albo 6, a jak dorosną to kijem ich z łózka ciężko przed 10 wygonić...

dokładnie sie z TOba zgadzam ....mój 14 latek skad ja to znam

Posted

NERIs a czy synus jest juz u ciebie ???

ile ty masz wogóle tych psiaków ???

moze ten kojec mozna zrpobic z takiich paneli ogrodzeniowych nie moge skopiowac linka z allegro cos mi dzieje z kompem
wiec moze po nazwie

OGRODZENIE OGRODZENIA PANELOWE 5mm SIATKA (numer 207384346)

Posted

Neris, jesteś po prostu wspaniała. Synek na pewno będzie miał u Ciebie dobrze, jednak nadal trzeba szukać mu domku. Taki piękny pycholek musi mieć w końcu swój własny kąt i kogoś, kto go pokocha.

Posted

Tak sobie patrzę na to Allegro, minimalna ilość zamawianych paneli to 30. Jak tata do mnie przyjedzie pojeździmy po OBi i tym podobnych miejscach, wiem że takie panele tam są. I wtedy wystarczy kupić o ile dobrze liczę 6 sztu, wyjdzie kojec 5 metrów na 2, to chyba spory?

Posted

SYnek i tak nie będzie chciał mieszkać w kojcu, kojec będzie niestety na "wymianki" z moim drugim wielkim psem, który na 100% będzie próbował Synka pożreć.

Posted

Była dzisiaj u mnie siostra Chart, to nasza wetka która dba o moje stado, i rozmawiałyśmy o Synku. Rzeczywiście nie byłoby dobrze żeby Chart miała kłopoty dlatego że ma w domu psy. Więc staramy się, szukamy domu, trzymamy kciuki itp...