Roxana Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Matko :shake: Gdzie ten domeczek dla Ciebie Synusiu? A czy Chart dała jakiś termin do którego Synuś może zostać? Quote
Neris Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Nie, nie dała, ale pewnie jej ciężko z tyloma psami... Quote
gosikf & dogs Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No trzeba mu znaleźć domek ale gdzie tenm jego człowiek co jeszcze nie wie że go kocha???:roll: Quote
*zaba* Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Do gory Syneczku!! A ty Domku,zajzyj Tutaj!! Tutaj czeka serce,ktore pokocha Cie jak zadne inne. Quote
monita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ojej ale wiadomości :shake: Co tu robić :roll: Quote
Neris Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Idę zrobić sobie kawę i zaczynam przegląd serwisów ogłoszeniowych... Quote
Poker Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 powodzenie,może akurat trafisz na to jedyne,cudowne ogłoszenie :lol: Quote
maciaszek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Synku biegnij do góry. Domku szukasz, zapomniałeś? :) Quote
nescca Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Synusiu.....nie mogę wziąć Cię do domku....ale mieszkasz w moim serduszku. Leć do góry po nowy domek. LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!! Nie widzicie tego aniołka w psiej skórze? Pokochajcie go i przygarnijcie!!!!!!!!!!!!!!! Te męki jakie przeszedł powinny być mu wynagrodzone. U nas...ludzi , jeśli ktoś za życia przechodzi takie męki.... to po śmierci nazywa się go świętym. .... Jeśli istnieje tęczowy most.....i to drugie życie dla naszych braci mniejszych...... to wiemy ,że synuś ma już aureolkę. HOP NA GÓRĘ!!!!!!!!!! Quote
halbina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pies wspaniały, ale dorosły, duży i - niestety - okaleczony... wielu ludzi to odstrasza... Quote
justynavege Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czy ma ktos kontakty z domkami za granicą ? ponoć tam wieksze szanse na adopcje niepelnosprawnych psiaków........ Quote
Hakita Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ktoś na Dogo pomaga w adopcji Psiaków za granicę i właśnie trzy-łapków... Tylko nie pamiętam, kto...:oops: No, ale pamiętam, że Neris nie chciała żeby Synuś był tak daleko...ja też bym nie chciała...:-( Quote
gosikf & dogs Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A jeśli już zdarzy się że nie odstrasza, to ludzie mają już psy i brak miejsca na kolejne... W każdym razie HOP!po domek Quote
*zaba* Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hakita napisał(a):Ktoś na Dogo pomaga w adopcji Psiaków za granicę i właśnie trzy-łapków... Tylko nie pamiętam, kto...:oops: No, ale pamiętam, że Neris nie chciała żeby Synuś był tak daleko...ja też bym nie chciała...:-( Mysle,ze w ostatrecznosci trzeba tez barc pod uwage adopcje zagraniczna jesli w Polsce nic nie mozna znalezc.Dla Synka tez nie jest dobre dlugie bycie z Chart,przeciez on sie z dnia na dzien bardziej przyzwyczaja i pozniej bedzie znow cierpial gdy bedzie musial isc do innego domu. Quote
Kasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Synuś juz dawno powinien grzać dupkę we własnym domku...ja już nie wiem co jeszcze trzeba zrobić aby ten domek sie znalazł Quote
Hakita Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Domku ukochany przybywaj!!! To prawda, jak nie będzie innego wyjścia, to myślę, że powinno się taką opcję rozważyć, ale to musi się Neris wypowiedzieć. Quote
t_kasiek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Synuś....lepiej by ci było pewnie zostać w Polsce...no, ale najważniejsze to mieć własny kąt !!!! więc szukamy ............ Quote
anbra Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witaj Synusiu. Trzeba Ciebie podnieść, żeby domek mógł Ciebie zobaczyć Quote
Recommended Posts