Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od czasu, do czasu bywam na dogo, ale na ten wątek zawsze wchodzę z nadzieją, że Synek ma domek - a tu nadal cisza :shake:

Czy ktoś go obserwuje na Allegro ??

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LittleMy napisał(a):
a czy Synus jest oglaszany w Wyborczej? jesli nie to w przyszlym tygodniu moge go umiescic na zoltych stronach.

Będę wdzięczna za wszelką pomoc w ogłaszaniu, ja niestert przy mojej ilości -psów nie wyrabiam...

Posted

Synek jest u Chart bezpieczny i kochany. Jednak tam jest sporo psów i wiadomo, że każdemu trzeba codziennie poświęcić uwagę. Im więcej psów, tym mniej uwagi każdy z nich ma szansę otrzymać...

Posted

Trochę ciotki Roxany nie było...
W szpitaliku wlądowała :shake: ale już wróciła i szybciutko pieseczka pcha do przodu!

Do góry Syneczku po domeczek!

Posted

Już od pół roku ostrzegali że zlikwidują... ale jakoś nie wierzyłam że to się stanie naprawdę. Były co prawda 4 dziennie w jedną stronę i 4 powrotne, ale zawsze to lżej jak się ma ciężkie zakupy... nic to. Czas robić prawko!

Posted

Neris napisał(a):
Dostałam dzisiaj ponaglającego w sprawie znalezienia Synkowi domku sms-a od Chart...

czyli domek musi się szybko znaleźć...