beam6 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Przepraszam, że się powtarzam ale po raz drugi proponuję, że mogę wydrukować zdjęcia na ładnym, błyszczącym, grubym papierze i wysłać do Fidelka 2 dla allergowiczów - jeżeli jest taka potrzeba. Może ktoś z Was, uzdolniony plastycznie, wkomponowałby podziękowania od Synka na zdjęcie ? Dużo zdrowia dla obu chorych :loveu: Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='beam6'] Przepraszam, że się powtarzam ale po raz drugi proponuję, że mogę wydrukować zdjęcia na ładnym, błyszczącym, grubym papierze i wysłać do Fidelka 2 dla allergowiczów - jeżeli jest taka potrzeba. Może ktoś z Was, uzdolniony plastycznie, wkomponowałby podziękowania od Synka na zdjęcie ? Dużo zdrowia dla obu chorych :loveu: Powiem tak: Potrzeba pewnie jest ale w tej chwili jeszcze nie wiem ile tych zdjęć będzie potrzebnych....do tej pory wszystkie osoby, które kupiły "zdjęcie" proszą o nie wysyłanie go do Nich - ewentualnie na maila przesłać ;) Dobrze by było gdyby taka osoba się znalazła bo ja za bardzo nie mam czasu na to...;) I muszę Wam powiedzieć że odzew jest duży, nie spodziewałam sie tego bo myślała że będą brali mnie za oszustkę, która chce wyłudzić pieniądze - ale tak nie jest!!! Podałam link do wątku i to pewnie też tego zasługa :lol: Ludzie życzą Synkowi szybkiego powrotu do zdrowia, piszą masę ciepłych słów dzięki którym warto robić to co się robi :lol::lol: I za to wszystkim dziekuję!!!! Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Tak więc szukamy kogoś kto zrobi nam zdjęcie Synka z podziękowaniami!!!!! Nawet takie, które będę mogła porozsyłać na maila wszystkim, którzy brali udział w aukcji ;) Quote
Lulka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Neris - jak tam chłopaki? czy Rudy jest u wetki Gosi czy Izy? i ktory to psiul, moze wiesz, Amik? Quote
Neris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Ja niestety niekumata jestem i nie wiem jak wstawiać napisy na zdjęcie... ale może poproszę Pidzej, ona ma talent do takich rzeczy. Sądzicie że któreś ze zdjęć z wąsku nada się do obróbki? A Rudy to ten pies podobny do hovawarta, z czarną maską. Ma ciężką żółtaczkę i czuć od niego mocznikiem, ale walczy. Jest u Gośki. Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dziewczyny, usuńcie z tego tekstu, który przesłałam "tą". Bez tego brzmi lepiej...;) Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nadzieja i wiara umacniają to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je… a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Ten piękny tekst dostałam od Hakity :loveu: aby wstawić go na to zdjecie, które będę musiała powysyłać. Neris ja myślę, że na razie poczekamy ze zdjęciem aż Synek będzie czuł sie lepiej i lepiej wyglądał - tak aby rozesłać zdjęcie, które będzie mówiło że to właśnie dzięki tym ludziom On ma sie lepiej!!!!!!!! Może za kilka dni zrobisz jakieś zdjęcie i stwierdzisz, że właśnie to chcesz aby było wysyłane, ok? ;) Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Neris, ale Pidzej już możesz powiedzieć że będziemy potrzebowały jej pomocy ;) Quote
maciaszek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ja też ew. mogę pomóc we wstawianiu podziękowania w fotkę :) Quote
Lulka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 to ja nie kojarze tego psa kurcze tak mi go szkoda, tak sie meczy biedak :-( Quote
przyjaciel_koni Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='fidelek2']Nadzieja i wiara umacniają, to światełko, dzięki, któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia, dostrzegłem je…a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Ten piękny tekst dostałam od Hakity :loveu: aby wstawić go na to zdjecie, które będę musiała powysyłać. Neris ja myślę, że na razie poczekamy ze zdjęciem aż Synek będzie czuł sie lepiej i lepiej wyglądał - tak aby rozesłać zdjęcie, które będzie mówiło że to właśnie dzięki tym ludziom On ma sie lepiej!!!!!!!! Może za kilka dni zrobisz jakieś zdjęcie i stwierdzisz, że właśnie to chcesz aby było wysyłane, ok? ;) Tekst faktycznie piękny ! Tylko chyba nieco inaczej powinny być przecinki (ale mogę się mylić). Nadzieja i wiara umacniają to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Bardzo mi żal psiaczka...Tyle niepotrzebnego cierpienia... Neris - w poniedziałek powinna być niewielka wpłata na Twoim koncie (od starej Ciotki dla Synusia ....) Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Nadzieja i wiara umacniają to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Poprawione ;) Maciaszek dzięki za propozycję, to super że są chętni :lol: Quote
Neris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Kochani, jak Synek będzie już mógł chodzić to wezmę go na słoneczko i postaram się zrobić najpiekniejsze zdjęcia. I potem wybierzecie z nich to, które bedzie w podziękowaniach. Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='fidelek2']Nadzieja i wiara umacniają to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Poprawione ;) Nadzieja i wiara umacniają, to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia, dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Ja to bym tak zmieniła...:oops: Troszkę się zagalopowałam z przecinkami, ale teraz poprawiłam i wydaje mi się, że tak powinno być...;) Quote
maciaszek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Hakita'] Nadzieja i wiara umacniają, to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia, dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Ja to bym tak zmieniła...:oops: Troszkę się zagalopowałam z przecinkami, ale teraz poprawiłam i wydaje mi się, że tak powinno być...;) A ja bym usunęła ten przecinek między "mojego istnienia" a "dostrzegłem je". Wszak to jedna ciąglość zdaniowa jest. Tak mi się wydaje. Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='maciaszek']A ja bym usunęła ten przecinek między "mojego istnienia" a "dostrzegłem je". Wszak to jedna ciąglość zdaniowa jest. Tak mi się wydaje. Tak, tak zgadzam się...;) usuwamy ten przecinek. Nadzieja i wiara umacniają, to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Teraz jest ok. ;) Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 zobaczcie jakie powodzenie ma nasza aukcja....jeszcze 24 godziny nie minęły od założenia a już tylu kupców... http://www.allegro.pl/item185591084_6_dni_lezal_w_kaluzy_krwi_teraz_prosi_o_pomoc.html Quote
Neris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Założę tylko czekam na jakieś zdjęcia... Quote
izulkabu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Co za sk....y z tych facetów, aż im sie włosy zjeżyły....:angryy: :angryy: :angryy: biedaku :shake: postaram sie tez cos wystawić i pooglądam bazarki :-( Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Hakita'] Nadzieja i wiara umacniają, to światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Teraz jest ok. ;) Ja bym zmieniła jeszcze, jeden przecinek :p Aha i usunęła słowo "to". Ale to taka moja, mała sugestia :p Nadzieja i wiara umacniają światełko, dzięki któremu chcemy żyć… W bezsensowności mojego istnienia, dostrzegłem je…, a Wy umacniacie wiarę, ratując moje psie życie… Nie ma takich słów, które mogłyby wyrazić dozgonną wdzięczność… Synuś Quote
maciaszek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Chyba nie.... Mam wrażenie, że tu nie chodzi o to, że "nadzieja i wiara umacniają światełko" tylko o to, że "nadziej i wiara" są tym światełkiem (i wtedy: "nadzieja i wiara umacniają, to światelko..."). Quote
Recommended Posts