Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monita napisał(a):
No ale głupota ludzka nie zna granic - przed wakacjami biorą psa, a później uznają, że muszą gdzieś wyjechać, a pies jest tylko problemem :shake:

A po wakacjach biorą kolejnego psa i robi się błęnde koło :shake:

Posted

Jak ktoś mieszka przy trasie któą jeżdzą ludzie na Mazury (jak ja), to ma przekichane... najstraszniejsze jest to, że idąc do Pomiechówka znajduję potrącone, martwe psy, które pewnie biegły za oddalającym się autem niczego nie rozumiejąc...

Posted

Neris wszedzie sie to zdarza :(

Wsciekalam sie jak kilka dni temu do Uciechowa trafił 10 letni Reksio ktory stał sie zbednym przedmiotem i przeklinalam jego wlacicielke bo Reks dosłownie płacze , rozpacza jak człowiek
ale teraz ciesze sie ze go po prostu nie wypieprzyla z samochodu :placz:

Posted

[quote name='Neris']Jak ktoś mieszka przy trasie któą jeżdzą ludzie na Mazury (jak ja), to ma przekichane... najstraszniejsze jest to, że idąc do Pomiechówka znajduję potrącone, martwe psy, które pewnie biegły za oddalającym się autem niczego nie rozumiejąc...

to jest takie okrutne...... I [FONT=Arial Black]NIELUDZIKIE [/FONT]

Posted

[quote name='t_kasiek']to jest takie okrutne...... I [FONT=Arial Black]NIELUDZIKIE [/FONT]
Chyba miało być: NIELUDZKIE?... a może raczej: DZIKIE?... Wyszedł taki neologizm... freudowski... :evil_lol:

Posted

halbina tobie nigdy nie zdarzaja sie literówki ???:angryy:
tym bardziej, ze jak czlowiek cos czasem pisze pod wplywem emocji to nie patrzy na takie rzeczy !!!!

ale to nie miejsce ma kłótnie....tutaj Synuś jest najważniejszy !!!!

Posted

[FONT=Arial Narrow]

halbina napisał(a):
ależ ja się nie kłócę!!! po prostu jako polonistka jestem wrażliwa na znaczenie słów... przepraszam... :roll:

ty nie, ale ja sie zdenerwowałam bo do nie było znaczenie słów tylko literówka - a jak polonistka powinnaś wiedzieć jak często się to zdarza !!! [/FONT]

a tym czasem Synuś szuka domku i nie ma to znaczenia czy podnosi wątek polonistka czy inżynier :)

Posted

a ja tez jestem polonistką i doceniam pomysłowośc halbiny ;)
dobrze ,że Synuś jest u normalnej osoby, ma szansę na adopcję ,bo bp łódzki schroniskowy trójłapa Nelek decyzją Dyrektorki jest nieadopcyjny :shake:

Posted

ewatonieja napisał(a):
a ja tez jestem polonistką i doceniam pomysłowośc halbiny ;)
dobrze ,że Synuś jest u normalnej osoby, ma szansę na adopcję ,bo bp łódzki schroniskowy trójłapa Nelek decyzją Dyrektorki jest nieadopcyjny :shake:

ech wlasnie dlatego powinien być w pierwszej kolejce do adopcji ze ma trzy łapki....... :placz: