*zaba* Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Podobno tym co czekaja,bedzie dane. Synus tez doczeka sie tego JEDYNEGO domku. Quote
Anashar Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 monita napisał(a):No ale głupota ludzka nie zna granic - przed wakacjami biorą psa, a później uznają, że muszą gdzieś wyjechać, a pies jest tylko problemem :shake: A po wakacjach biorą kolejnego psa i robi się błęnde koło :shake: Quote
Neris Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Jak ktoś mieszka przy trasie któą jeżdzą ludzie na Mazury (jak ja), to ma przekichane... najstraszniejsze jest to, że idąc do Pomiechówka znajduję potrącone, martwe psy, które pewnie biegły za oddalającym się autem niczego nie rozumiejąc... Quote
Roxana Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Synuś jest bardzo piękny :loveu: A tak ciężko o domek dla niego... Quote
justynavege Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Neris wszedzie sie to zdarza :( Wsciekalam sie jak kilka dni temu do Uciechowa trafił 10 letni Reksio ktory stał sie zbednym przedmiotem i przeklinalam jego wlacicielke bo Reks dosłownie płacze , rozpacza jak człowiek ale teraz ciesze sie ze go po prostu nie wypieprzyla z samochodu :placz: Quote
t_kasiek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Neris']Jak ktoś mieszka przy trasie któą jeżdzą ludzie na Mazury (jak ja), to ma przekichane... najstraszniejsze jest to, że idąc do Pomiechówka znajduję potrącone, martwe psy, które pewnie biegły za oddalającym się autem niczego nie rozumiejąc... to jest takie okrutne...... I [FONT=Arial Black]NIELUDZIKIE [/FONT] Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='t_kasiek']to jest takie okrutne...... I [FONT=Arial Black]NIELUDZIKIE [/FONT] Chyba miało być: NIELUDZKIE?... a może raczej: DZIKIE?... Wyszedł taki neologizm... freudowski... :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Synuś, a Ty co tu jeszcze robisz bez domku...? Marsz na sama górę!!! Quote
t_kasiek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 halbina tobie nigdy nie zdarzaja sie literówki ???:angryy: tym bardziej, ze jak czlowiek cos czasem pisze pod wplywem emocji to nie patrzy na takie rzeczy !!!! ale to nie miejsce ma kłótnie....tutaj Synuś jest najważniejszy !!!! Quote
halbina Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ależ ja się nie kłócę!!! po prostu jako polonistka jestem wrażliwa na znaczenie słów... przepraszam... :roll: Quote
t_kasiek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Arial Narrow]halbina napisał(a):ależ ja się nie kłócę!!! po prostu jako polonistka jestem wrażliwa na znaczenie słów... przepraszam... :roll: ty nie, ale ja sie zdenerwowałam bo do nie było znaczenie słów tylko literówka - a jak polonistka powinnaś wiedzieć jak często się to zdarza !!! [/FONT] a tym czasem Synuś szuka domku i nie ma to znaczenia czy podnosi wątek polonistka czy inżynier :) Quote
justynavege Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Synuś myslalam ze jak wroce po przerwie na dogo przeczytam ze masz juz domek............ a tu nadal nie :placz: Quote
ewatonieja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 a ja tez jestem polonistką i doceniam pomysłowośc halbiny ;) dobrze ,że Synuś jest u normalnej osoby, ma szansę na adopcję ,bo bp łódzki schroniskowy trójłapa Nelek decyzją Dyrektorki jest nieadopcyjny :shake: Quote
Neris Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Synku, weź się za siebie, poszukaj domku... Quote
justynavege Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ewatonieja napisał(a):a ja tez jestem polonistką i doceniam pomysłowośc halbiny ;) dobrze ,że Synuś jest u normalnej osoby, ma szansę na adopcję ,bo bp łódzki schroniskowy trójłapa Nelek decyzją Dyrektorki jest nieadopcyjny :shake: ech wlasnie dlatego powinien być w pierwszej kolejce do adopcji ze ma trzy łapki....... :placz: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A Synuś nadal czeka i czeka...:placz: Domku, no gdzież ty jesteś??? Quote
katya Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 To znaczy, że Nelek nie jest do adopcji, ma do końca życia zostać w schronisku jako rezydent. Biega wolno po terenie. Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Synusiu do domeczku szybciutko, już czas najwyższy skarbeńku.... Quote
katya Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 t_kasiek napisał(a):ale jakie są ku temu powody ??? Któż to wie... :shake: Quote
Recommended Posts