t_kasiek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 piękny synuś szuka domku....jak go znajdzie to napewno będzie najwierniejszym psem na świecie !!! Quote
Anashar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A jak dla mnie, Synek jednak ma cos z owczarka ;) http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/synek.html Quote
Neris Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dzięki Anashar, ale ślicznie to zrobione!!!! Quote
monita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czyli Allegro nic nie daje :shake: Synek ma plakaty, albo ogłoszony jest na jakiś portalach ?? Quote
t_kasiek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 czasem allegro pomaga szybciej czasem wolniej ale to nie tak, że nie daje nic :( Quote
monita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Czasem lepiej poczekać - na wspaniały domek :roll: Quote
justynavege Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Anashar']A jak dla mnie, Synek jednak ma cos z owczarka ;) http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/synek.html Anashar przesliczne :multi: :loveu: Quote
Roxana Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Naprawdę przepięknie jest to zrobione Anashar :) Pokazywać się, pokazywać... Równym krokiem wprost pod górę maszerować po domek upragniony! Quote
Kasia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dziś wystawię Go po raz trzeci na allegro...i jak do tej pory to nie było o Niego żadnych zapytań...:shake: Quote
maciaszek Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 fidelek2 napisał(a):Dziś wystawię Go po raz trzeci na allegro...i jak do tej pory to nie było o Niego żadnych zapytań...:shake: Dziwne, naprawdę bardzo dziwne...:-( Nikt nie pyta o takiego pięknego i w ogóle wspaniałego psa??? Quote
Tigraa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ciężki czas na adopcje teraz ,przed wakacjami mało kto adoptuje psa... Quote
Hakita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Synusiu kochany, dlaczego Ty musisz tyle czekać...:placz: Domku przybywaj!!! Quote
monita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ania-tygrysiczka napisał(a):Ciężki czas na adopcje teraz ,przed wakacjami mało kto adoptuje psa... Teraz będzie przybywać bezdomnych psów :shake: Quote
Neris Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Nie chcę nawet myśleć o tym... od kiedy mieszkam na wsi co roku wzbogacałam się o jednego bezdomnego psa. Teraz nie mam miejsca... Quote
monita Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No ale głupota ludzka nie zna granic - przed wakacjami biorą psa, a później uznają, że muszą gdzieś wyjechać, a pies jest tylko problemem :shake: Quote
Roxana Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Psinka czeka... Psinka prosi... Domku znajdź się proszę... Quote
asiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Synusiu, moge tylko podnieść...:-( może jakiś nocny marek Cię wypatrzy...:roll: Quote
nata od jadzi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 dopiero teraz zobaczyłam nowe fotki Synusia... ależ on ma spojrzenie ;) Quote
t_kasiek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 lupe napisał(a):Jaki piękny z niego pies !! a taki piekny piesek nie moze byc sam na swiecie !!!! musi miec swojego pana lub pania, który będą go głaskać, wyprowadzać na spacerki i rozpieszczać !!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts