Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
...
Boję się tam pójść, mam 16 psów i gdybym przyniosła coś na butach mogłoby być dramatycznie

:crazyeye: Neris! Poważnie?! Masz 16 psów?!
Aniele!!!
Aż zadam niedyskretne pytanie: i Twoja rodzina w pełni to akceptuje?!
Ja też bym tak chciała, ale niestety - mieszkam w bloku na IV piętrze:shake: , więc mam tylko dwa psiaki

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja rodzina od dawna uważa mnie za świra i ja to mam gdzieś. No ale mieszkam sama na odludziu, więc nie muszę się przejmować sąsiadami (mam tylko jednego)

Posted

Neris napisał(a):
Mam moje jamniki hodowlane, kilka tymczasów i hoteluję kilka psów. NIe ma większych problemów.

Tez bym tak chciała...Jak kupowalismy dom to wydawało się że to wymarzone miejsce na hodowle psow,cisza,blisko las,sasiadów niewielu a teraz?Wyrosło koło nas sporo nowych domków a i "starym" sasiadom nieraz przeszkadza jak moja czwórka zacznie wyć.

Posted

Ten kego uśmiech jest niesamowity :)
Cały Synek jest niesamowity :loveu:
Tyle co ta psina wycierpiała, tyle złego przeszła a jednak się uśmiecha.
Cudowny pies :loveu:

Posted

W tych psiakach jest to niesamowite, że pomimo tego wszystkiego co przeszły (człowiek już dawno by się załamał i stracił chęć do wszystkiego), wystarczy im tak niewiele - tylko miłość - aby powrócił ten blask w ich ślipkach.

Posted

NIkt nie dzwonił ani nie pisał...

zdjęcia są z dzisiaj bo byłam z wizytą! Niestety większość jest rozmyta bo jak SYnek widzi że kucam to leci do mnie zadowolony.
Jest w nim coś takiego że płaczę kiedy go widzę. Głaszczę go i ryczę jak dziecko.

Posted

Synek to kochany dobry piesio, ma dobre oczy tyle przeszedł przecierpiał ale żyje i co z tego że kaleki ale pełen miłości i radości życia:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Neris']Siema ciotki!!!!

Spójrzcie w te kochane, spokojne oczy, widzicie jaka ogromna przemiana :loveu: :loveu: :loveu: Synku buziaki dla Ciebie i Twoich dziewczynek :lol: wszystkich :lol: