Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nerisowa może i zbiera kleszcze, ale nie jest chitra i się dzieli! W sobotę Chrupek wywiozła na głowie 4 dorodne sztuki. Latała w nocy po pogotowiach coby jej wyjęli, przecież im szybciej się wyjmie tym lepiej...

Posted

Nie mogę się obudzić po wizycie u Synka. On jest przecudowny. Misiak taki słodki, przytulanka kochana... ciocia Chart mi pokazywała jak wygląda kocyk na łóżku Karola. No zasierściony, bez dwóch zdań, więc jakby ktoś szukał dowodów na to że Synek się wpycha na łózko - są!

Posted

Poprostu na Nerisową kleszcze lecą :cool3: Zresztą wszystkie istoty na nią lecą :lol: - i te małe i te duże :cool3:

Neris piszesz o Synku tak, że grozi to niebezpieczeństwem typu powiększenia Twojego stada...

Synku- ja czaruję ten domek dla Ciebie kochany :loveu: Czaruję bardzo mocna (najwyżej KTOŚ mnie ukatrupi) ;)

Posted

Jest leniuszkiem, ale czasami nagle wstaje i jak to mówi Chart: "ping pong ping pong i juz jest na podwórku".

Nie będzie nigdy smigać bo ma 3 łapki z czego tylko dwie są w pełni sprawne...

Posted

Roxana napisał(a):

Synku- ja czaruję ten domek dla Ciebie kochany :loveu: Czaruję bardzo mocna (najwyżej KTOŚ mnie ukatrupi) ;)

Roxana,czy to ma znaczyc,ze....,az boje sie spytac,zeby nie zapeszyc.

Posted

Synuniu kochany tak bardzo zycze Ci jak najlepiej. Zebys znalazl wrazliwe i kochajace ludzkie serduszko, ktore pokocha Ciebie tak mocno.....
Zdrowiej kochany!!!!

Posted

Na razie nie będzie nowych zdjęć, bo u Chart szykuje się uroczystość rodzinna i do niedzieli szaleją z przygotowaniami... nie będę im się tam wtryniać.