Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hakita napisał(a):
No ja to bym chciała mieć, to co miałam plus Synusia...:oops: Tylko nie wiem, czy jest na to szansa...:roll: ale wiem też, że może cuś się uda...:eviltong:
Tylko, co by mnie nikt już więcej nie "rozgłaszał" w ten, że sposób...:p

Udać się napewno uda, tyle, że ja nie pamiętam jakie wcześniej bannerki miałaś :oops:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszko co u Rudaska? Jak z nim? :-(

O zdrowie Synka też sie pytamy oczywiście...;)

Aukcja pomału sie rozwija, oby tak dalej.

Posted

O 6,35 dostałam od wetki smsa w sprawie Rudego że całą noc z nim siedziała podając kroplówki i właśnie zamachał ogonem. NIe daje rady sam wstać, trzeba go przekładać z booku na bok żeby się nie zrobiło coś tam w płucach.

A Synek - kryzys minął. Podobno można uznać, że nie wda się posocznica bo już martwica w większości usunięta (no chyba że to krążenie żyjne nie wróci, wtedy będzie gorzej). Synek chce chodzić na trzech łapach i prosi o wyjście.
Kiedy mu się łapę masuje lub bandazuje daje delikatnie znać że już nie może bo za bardzo go boli - łapie delikatnie zębami za rękę i próbuje ją odsunąć od siebie.

Posted

Cieszę się, że witają nas takie pozytywne wiadomości...
Cudowna ta wetka, widać, że poświęca się w pełni...:loveu:
Wielkie dzięki Neris i wetce...:loveu:
Psiaczki wracajcie szybciutko do zdrówka, tyle pozytywnych i pełnych miłości myśli do Was wysyłamy...:loveu: Musicie być zdrowe!!!

Posted

Anashar napisał(a):
Udać się napewno uda, tyle, że ja nie pamiętam jakie wcześniej bannerki miałaś :oops:

No ja miałam Apsiczkowy i Bartusiowy banerek. To może prześlę na pv??? :razz: I cuś uda się zrobić??? :p

Posted

Kochana wetka , taki pełen poświęcenia i miłości do zwierząt lekarz , po prostu lekarz z powołania:lol: .
Psiska są pod dobrą i troskliwą opieką , a naszym zadaniem będzie znaleźć im domy najlepsze z najlepszych.