Anashar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hakita napisał(a):No ja to bym chciała mieć, to co miałam plus Synusia...:oops: Tylko nie wiem, czy jest na to szansa...:roll: ale wiem też, że może cuś się uda...:eviltong: Tylko, co by mnie nikt już więcej nie "rozgłaszał" w ten, że sposób...:p Udać się napewno uda, tyle, że ja nie pamiętam jakie wcześniej bannerki miałaś :oops: Quote
Justynak Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Też wysłałam kilka grosików, mam nadzieję, że choć trochę pomogą! Trzymajcie się chłopaki!!! Quote
solito Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Synusiu, Neris! Jestem z Wami! Jutro zrobię bazarek na Synusia! Boże, spraw, żebym na tego drugiego - Rudaska - też mogła zrobić bazarek! Quote
pumcia02 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 co za biedak :( normalnie siedze i rycze :-( a ludzie mnie zalamuja! jak przez tyle dni mozna nie pomóc psu!!!! trzymam kciuki za Synka! Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Agnieszko co u Rudaska? Jak z nim? :-( O zdrowie Synka też sie pytamy oczywiście...;) ****************************************** Aukcja pomału sie rozwija, oby tak dalej. Quote
volontariuszka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hakita napisał(a):Oj, Kochana...i Tobie jeszcze podpisiku nie usuneli??? :cool3: ;) Ha! Nie :):) ale zmieniłam bo stale ktoś mi pisze ze za duzy. przezylam z nim miesiac :) Hopajcie do góry psiaki :p Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Podbijamy psiaki i aukcję.......... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185591084 Quote
anula1959 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ciekawe jak się ma Synuś , czy już mu trochę lepiej? A ta druga bieda z babesziozą? Przeżyła noc w spokoju ? Quote
anula1959 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Czy w sprawie Synka trzeba się przenieść na drugi wątek , o którym Neris wspominała? Czy ktoś zna link do tego wątku? Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Strasznie mi zal psiakow, ale w tym miesiacu nie dam rady juz nic wplacic, zagladam tutaj i przesylam cieple mysli i fluidy dla Synka i dla Rudego. Badzcie zdrowe psiaki. Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Anula to jest wątek Synka i ten prowadzimy ;) Link tego wątku jest na aukcji więc tu muszą być podawane wszystkie bieżące informacje. Quote
Jona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 zaraz wymysle cos na bazarek. trzymam kciuki! Neris, Synek - :loveu: edit, jest bazarek, swietna ksiazka, zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59892 Quote
kaLOlina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 synus slonce ... zdrowiej....blagam...neris jestes cudowna!!! Quote
monita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hop Hop po zdrówko :multi: A co z drugim pieskiem ?? Quote
Neris Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 O 6,35 dostałam od wetki smsa w sprawie Rudego że całą noc z nim siedziała podając kroplówki i właśnie zamachał ogonem. NIe daje rady sam wstać, trzeba go przekładać z booku na bok żeby się nie zrobiło coś tam w płucach. A Synek - kryzys minął. Podobno można uznać, że nie wda się posocznica bo już martwica w większości usunięta (no chyba że to krążenie żyjne nie wróci, wtedy będzie gorzej). Synek chce chodzić na trzech łapach i prosi o wyjście. Kiedy mu się łapę masuje lub bandazuje daje delikatnie znać że już nie może bo za bardzo go boli - łapie delikatnie zębami za rękę i próbuje ją odsunąć od siebie. Quote
Celina12 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 -tak skrzywdzony..a jaki delikatny...Biedulek Kochany..zdrowiej Syneczku Quote
fizia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Mam nadzieję, że przed tym wspaniałym Psiakiem jeszcze wiele szczęśliwych chwil. Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Cieszę się, że witają nas takie pozytywne wiadomości... Cudowna ta wetka, widać, że poświęca się w pełni...:loveu: Wielkie dzięki Neris i wetce...:loveu: Psiaczki wracajcie szybciutko do zdrówka, tyle pozytywnych i pełnych miłości myśli do Was wysyłamy...:loveu: Musicie być zdrowe!!! Quote
Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Anashar napisał(a):Udać się napewno uda, tyle, że ja nie pamiętam jakie wcześniej bannerki miałaś :oops: No ja miałam Apsiczkowy i Bartusiowy banerek. To może prześlę na pv??? :razz: I cuś uda się zrobić??? :p Quote
anula1959 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Kochana wetka , taki pełen poświęcenia i miłości do zwierząt lekarz , po prostu lekarz z powołania:lol: . Psiska są pod dobrą i troskliwą opieką , a naszym zadaniem będzie znaleźć im domy najlepsze z najlepszych. Quote
solito Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bardzo się cieszę, że stan zdrówka obu psiaczków jest już troszkę lepszy! Quote
Recommended Posts