Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Synek niestety nie ma jeszcze plakatu. Będzie wdzięczny za każdą pomoc w ogłoszeniach, przepraszam jeśli to brzmi roszczeniowo ale coś mi się ze zdrowiem dzieje i nie bardzo wiem co... wiosenne przesilenie może...

Posted

Neris napisał(a):
coś mi się ze zdrowiem dzieje i nie bardzo wiem co... wiosenne przesilenie może...

Neris kochana, co się dzieje, bo zaczynam się martwić...:shake:

Posted

Może Neris faktycznie przesilenie. Sama z tym walczę od jakiegoś czasu :shake:
Domeczku przybywaj no! Właśnie czy Synek ma Allegro?

Buziaczki dla wszystkich :loveu: A co mi tam :lol:

Posted

SYNKU- ty chyba masz sie juz calkiem dobrze:multi:
NERIS- czy trzeba Ci jakos pomoc? Jak sie masz dzis? Bo teraz taka fatalna pogoda, deszcz, cisnienie skacze i duzo ludzi skarzy sie na zle samopoczucie.

Posted

Wiecie co... ta plaga kleszczy jest w tym roku nie do zniesienia! W nocy odruchowo złapałam sie za ramię i oczywiście natychmiast obudziłam, bo przy obojczyku jakoś dziwnie było nie tak... a to kleszcz podły! I to malenieczkie takie było, jak główka od szpilki. Musiał z psa zejść na mnie, psy wszystkie zakroplone. A wieczorem innego zdejmowałam z głowy. Może kupię sobie obrożę przeciwkleszczową?

Dzisiaj ok. 13 zobaczę Synka!!!! Jak się da to go obzdjęciuję.

Posted

Widziałam go!!!!

Głaskałam i całowałam!!!!!!!
Leniwy jest łobuziak jeden, nie udało mi się go namówić na wstanie. Ale jak otworzyłam torebkę to zaraz do niej wsadził łeb i zrobił szybką kontrolę.

Śmiesznie wygląda z ogoloną ćwiartką psa.
Zamerdał na mnie ogonem jak tylko go zawołałam, nastawiał łeb do głaskania, jak przestawałam to natychmiast zaczynał prosić o więcej.

Jest cudowny, kochany, słodki!