asiak Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dzień dobry Synuś, Neris i doktor Chart......:loveu: Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Troszku mnie nie było i miałam taką cichą nadzieję, że może domek się znalazł...;) Jak się czuje Synulek kochany??? :loveu: Quote
Neris Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Synek niestety nie ma jeszcze plakatu. Będzie wdzięczny za każdą pomoc w ogłoszeniach, przepraszam jeśli to brzmi roszczeniowo ale coś mi się ze zdrowiem dzieje i nie bardzo wiem co... wiosenne przesilenie może... Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Neris napisał(a):coś mi się ze zdrowiem dzieje i nie bardzo wiem co... wiosenne przesilenie może... Neris kochana, co się dzieje, bo zaczynam się martwić...:shake: Quote
olenka_f Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 sama nie diagnozuj idz do lekarza Neris prosze Quote
Roxana Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Może Neris faktycznie przesilenie. Sama z tym walczę od jakiegoś czasu :shake: Domeczku przybywaj no! Właśnie czy Synek ma Allegro? Buziaczki dla wszystkich :loveu: A co mi tam :lol: Quote
monita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Neris trzymaj się cieplutko :fadein: Jak znajdę chwilkę, to pomyslę nad tekstem do plakatu i coś zrobię :p Quote
dorota412 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 SYNKU- ty chyba masz sie juz calkiem dobrze:multi: NERIS- czy trzeba Ci jakos pomoc? Jak sie masz dzis? Bo teraz taka fatalna pogoda, deszcz, cisnienie skacze i duzo ludzi skarzy sie na zle samopoczucie. Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Neris, mam nadzieję, że czujesz się dziś lepiej... Wysyłam masę pozytywnej energii do Ciebie...;) I ucałowania dla Synulka...:loveu: Quote
Neris Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Wiecie co... ta plaga kleszczy jest w tym roku nie do zniesienia! W nocy odruchowo złapałam sie za ramię i oczywiście natychmiast obudziłam, bo przy obojczyku jakoś dziwnie było nie tak... a to kleszcz podły! I to malenieczkie takie było, jak główka od szpilki. Musiał z psa zejść na mnie, psy wszystkie zakroplone. A wieczorem innego zdejmowałam z głowy. Może kupię sobie obrożę przeciwkleszczową? Dzisiaj ok. 13 zobaczę Synka!!!! Jak się da to go obzdjęciuję. Quote
olenka_f Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Neris na kleszcze są szczepionki, jesteś chyba w ich typie skoro tak na ciebie włażą:cool3: , więc może warto sie zaszczepić Quote
olenka_f Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 tak ale dla ludzi też i jak ktoś jest taki na nie podatny to myśle sobie że warto sie zmusić i zastrzyk zrobić, ochydztwo:eek2: Quote
Neris Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Widziałam go!!!! Głaskałam i całowałam!!!!!!! Leniwy jest łobuziak jeden, nie udało mi się go namówić na wstanie. Ale jak otworzyłam torebkę to zaraz do niej wsadził łeb i zrobił szybką kontrolę. Śmiesznie wygląda z ogoloną ćwiartką psa. Zamerdał na mnie ogonem jak tylko go zawołałam, nastawiał łeb do głaskania, jak przestawałam to natychmiast zaczynał prosić o więcej. Jest cudowny, kochany, słodki! Quote
akucha Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :lol: Teraz tylko nowy dom!!!! Synuś czeka! A wiecie, ze Nerisowa zbiera kleszcze?! :evil_lol: I nic wiecej nie napiszę... Quote
Neris Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Na prawym łokciu ciągle jest wielka dziura, która jednak powoli się goi. Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kochana, cudowna Psinka...:loveu: Domeczku najwspanialszy przybywaj!!! :multi: Quote
Recommended Posts