Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To całkiem nowy Synek...

Jeszcze chwila i będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz! Dzieci go kochają, pozwalają się przewalać po swoich łóżkach...

Posted

Kochany Synek :loveu:

U mnie też się ta tabelka nie wyświetla. Chciałam tylko z ciekawości zobaczyć jak to Neris zrobiłaś ale jakieś dziwy wyskakują :lol:

Kochany domeczku dla Syneczka przybywaj!!!

Posted

Yyyy, eeee, normalnie zrobiłam listę... ale taaaaaaaaaaaaaaaakąąąąaaaaa długą że wątek by zapchała!

A teraz skanera trza by nam, coby rozliczenia i fakturkę powstawiać.

Posted

Neris napisał(a):
To całkiem nowy Synek...

Jeszcze chwila i będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz! Dzieci go kochają, pozwalają się przewalać po swoich łóżkach...

Ale miło jest na sercu, kiedy czyta się takie rzeczy :loveu:

Posted

Neris napisał(a):
Roxy, wypisałam sobie Bambaryłę z subskrypcji bo przecież miał dom a tu taka podła rzeczywistość...

Z bambaryłką to pełne zaskoczenie :shake: Normalnie ręce mi opadły jak przeczytałam, że on na powrót do schronu wrócił :angryy:

Aga- ja tak z ciekawości chciałam zobaczyć jak zrobiłaś tą tabelkę, w jakim programie i wogóle, bo ja noga w tym jestem a potrzebuję sobie taką do przedszkola zrobić. Pocztą dostałam i juz wiem jak ją zrobiłaś :cool3:

Syneczku- wielkie mizianko, buziaczki i wspaniałego domku :loveu:

Posted

Ja w pracy robiłam miliony tabelek, kalkulacji, arkuszy itp. To rozliczenie to zrobiłam w takiej formie żeby się samo sumowało i odejmowało, bo kalkulatory nie chcą ze mną współpracować i wychodzi zawsze coś dziwnego.

Posted

monita napisał(a):

fidelek2 jak Synuś nie ma allegro, to wypada zrobić :razz: I dodatkowo można ogłosić na innych portalach :p

No ja właśnie nie wiem czy nie ma :razz: dlatego pytałam ale odpowiedzi nie uzyskałam....:cool1: