Neris Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 To całkiem nowy Synek... Jeszcze chwila i będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz! Dzieci go kochają, pozwalają się przewalać po swoich łóżkach... Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 i tak ma być niech będzie rozpieszczany i rozbrykany wreszcie szczęśliwy:lol: Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kochany Synek :loveu: U mnie też się ta tabelka nie wyświetla. Chciałam tylko z ciekawości zobaczyć jak to Neris zrobiłaś ale jakieś dziwy wyskakują :lol: Kochany domeczku dla Syneczka przybywaj!!! Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Neris tylko do mnie nie wysyłaj, ja tylko chciałam zobaczyć jak zrobiłaś tą tabelkę a nie samo rozliczenie! Quote
Neris Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Yyyy, eeee, normalnie zrobiłam listę... ale taaaaaaaaaaaaaaaakąąąąaaaaa długą że wątek by zapchała! A teraz skanera trza by nam, coby rozliczenia i fakturkę powstawiać. Quote
Neris Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Roxy, wypisałam sobie Bambaryłę z subskrypcji bo przecież miał dom a tu taka podła rzeczywistość... Quote
justynavege Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Neris aj tez tylko z ciekawosci a nie zeby w finansach sie grzebac:) Dziekuje za maila :) Quote
monita Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Neris napisał(a):To całkiem nowy Synek... Jeszcze chwila i będzie rozpuszczony jak dziadowski bicz! Dzieci go kochają, pozwalają się przewalać po swoich łóżkach... Ale miło jest na sercu, kiedy czyta się takie rzeczy :loveu: Quote
asiak Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 cudowny rozpieszczany Synus..... jak miło :loveu: Quote
t_kasiek Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 witam Synuś....dawno mnie nie było (musiałam wyjechać) ..... co u Ciebie słychać ?? są jakieś szanse na domeczek ?? :) Quote
monita Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 kaerjot napisał(a):Należy się chłopakowi trochę rozpieszczania Trochę, to zbyt mało ;) Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Neris napisał(a):Roxy, wypisałam sobie Bambaryłę z subskrypcji bo przecież miał dom a tu taka podła rzeczywistość... Z bambaryłką to pełne zaskoczenie :shake: Normalnie ręce mi opadły jak przeczytałam, że on na powrót do schronu wrócił :angryy: Aga- ja tak z ciekawości chciałam zobaczyć jak zrobiłaś tą tabelkę, w jakim programie i wogóle, bo ja noga w tym jestem a potrzebuję sobie taką do przedszkola zrobić. Pocztą dostałam i juz wiem jak ją zrobiłaś :cool3: Syneczku- wielkie mizianko, buziaczki i wspaniałego domku :loveu: Quote
Neris Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Ja w pracy robiłam miliony tabelek, kalkulacji, arkuszy itp. To rozliczenie to zrobiłam w takiej formie żeby się samo sumowało i odejmowało, bo kalkulatory nie chcą ze mną współpracować i wychodzi zawsze coś dziwnego. Quote
justynavege Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Synek wieczorem spacer na poczatek kolejki po domek :loveu: Quote
monita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 fidelek2 jak Synuś nie ma allegro, to wypada zrobić :razz: I dodatkowo można ogłosić na innych portalach :p Quote
Kasia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 monita napisał(a): fidelek2 jak Synuś nie ma allegro, to wypada zrobić :razz: I dodatkowo można ogłosić na innych portalach :p No ja właśnie nie wiem czy nie ma :razz: dlatego pytałam ale odpowiedzi nie uzyskałam....:cool1: Quote
Recommended Posts