Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety to chyba jednak tylko nadzieje...

Państwo będą chcieli psa strózującego a Synek byłby oprócz niego. Ale ciągle się zastanawiają.

Posted

O KURKA!!nie zaglądałam tu trochę przez tą głupią awarię a tu się tak zmieniło u Synka!!skrócili go o łapkę,teraz szukają mu domku...nono:D:D:D:D:Dbrawo:)

Posted

kochany psiuniek,nie jest mu łatwo bez tej łapy.Większa częśc ciężaru ciała spoczywa na tej jednej,bedzie miał problemy z kręgosłupem,biedaczek :placz:

Posted

już się zgubiłam czy pisze na dobrym wątku ..:oops: cegiełek nie kupowałam ale jak tylko troche obrobie swoje końsko-pieskie tałatajstwo to wpłace coś na Synka. Po ile te cegiełki były?

Posted

Cegiełki były po 5 złotych, ale Synek już nie potrzebuje zbiórki, miał mieć opatrunki po 2000 zł miesięcznie ale łapka nie chciała być uratowana...

Teraz zbieramy na leczenie POLO i na operację SZCZĘKUSIA.

Posted

ok, rozumiem, ale Neris - naprawdę nie potrzebujesz pomocy w jego utrzymaniu itp?:crazyeye:
wiem żes złota kobieta ale tak skromna? no dobrze jak sobei życzysz, ja nie znam wątków tych dwóch nowych - dasz mi namiar na nie?

Posted

Neris napisał(a):

Jst sporo pieniędzy. Co prawda jakaś nawiedzona nakupiła cegiełek na Allegro i pisała obszerne maile ile to kasy nie wpłaci i zanikła po tygodniu, ale mniejsza z nią.

Aga napisałam do Niej ale nic - cicho i głucho jak makiem zasiał :diabloti:

Posted

może chciała sobie zrobić reklamę jaka to ona nie jest hojna......tylko po co :(
przecież ktoś mógł liczyć na te pieniążki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

No, najpierw wypisywała maile do Fidelka rzucając kwotami rzędu 1000 złotych, potem do mnie, dobrze że jakoś za bardzo nie uwierzyłyśmy... ale gdyby Synek RZECZYWIŚCIE potrzebował tych pieniędzy, przecież to by było niezwykle dołujące...

Ta osoba chyba się gdzies po Dogo pałęta, widziałam na jakimś innym wątku że oferuje 1000 złotych na jakiegoś psa. Może ma jakieś 12 lat na przykład...

Posted

Nie, nie jest u Neris, tylko ciągle u Chart.

Ja mam wielkiego dominującego samca i nie wiem jakby się wprowadzenie Synka skończyło...

Posted

To fakt - ta 'Pani' postąpiła bardzo nieładnie :shake:
Nie wiemy o co Jej chodziło gdy tak zaciekle obiecywała takie duże kwoty, podejrzewam że Ona sama chyba tego nie wie :cool1:

Posted

Trochę mnie nie bylo i biegnę się dowiedzieć, jak się czuje Syneczek???

Neris, nie wiem, jak to możliwe, bo się nie znamy osobiście, ale przyśniło mi się dziś, że się spotkałyśmy i opiekowałaś się nowo znalezionym psiakiem...:evil_lol: