t_kasiek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Neris napisał(a):Domek na horyzoncie... na razie daleeeekim... ale to coś poważnego czy tylko takie przypuszczenia....nadzieje ??:roll: Quote
*zaba* Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzien dobry Syneczku,oby ten domek z kazda chwila byl blizej,a Ty zebys mial sie lepiej:) Quote
monita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Neris napisał(a):Domek na horyzoncie... na razie daleeeekim... Ciocia Neris, pewnie postara się go baaardzo przybliżyć ;) Quote
Neris Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No niestety to chyba jednak tylko nadzieje... Państwo będą chcieli psa strózującego a Synek byłby oprócz niego. Ale ciągle się zastanawiają. Quote
Blow Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 O KURKA!!nie zaglądałam tu trochę przez tą głupią awarię a tu się tak zmieniło u Synka!!skrócili go o łapkę,teraz szukają mu domku...nono:D:D:D:D:Dbrawo:) Quote
Neris Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Dwa tygodnie w jednym zdaniu hihih "skrócili go o łapkę,teraz szukają mu domku...nono" Quote
Poker Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 kochany psiuniek,nie jest mu łatwo bez tej łapy.Większa częśc ciężaru ciała spoczywa na tej jednej,bedzie miał problemy z kręgosłupem,biedaczek :placz: Quote
ebi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Biedaczek, tyle się wycierpiał ale jest silny na pewno sobie poradzi. Quote
t_kasiek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Myślę, że ciężko mu bez łapki, ale napewno lepiej niż miałby przez tą chorą łapkę stracić życie !!!!!! i szansę na szczęśliwe dni :) Quote
Aggie Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 już się zgubiłam czy pisze na dobrym wątku ..:oops: cegiełek nie kupowałam ale jak tylko troche obrobie swoje końsko-pieskie tałatajstwo to wpłace coś na Synka. Po ile te cegiełki były? Quote
Neris Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Cegiełki były po 5 złotych, ale Synek już nie potrzebuje zbiórki, miał mieć opatrunki po 2000 zł miesięcznie ale łapka nie chciała być uratowana... Teraz zbieramy na leczenie POLO i na operację SZCZĘKUSIA. Quote
Aggie Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ok, rozumiem, ale Neris - naprawdę nie potrzebujesz pomocy w jego utrzymaniu itp?:crazyeye: wiem żes złota kobieta ale tak skromna? no dobrze jak sobei życzysz, ja nie znam wątków tych dwóch nowych - dasz mi namiar na nie? Quote
Neris Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Jst sporo pieniędzy. Co prawda jakaś nawiedzona nakupiła cegiełek na Allegro i pisała obszerne maile ile to kasy nie wpłaci i zanikła po tygodniu, ale mniejsza z nią. Polo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=193430885 Szczękuś: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61636 Konto dla Szczękusia jak dla Synka Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Neris napisał(a): Jst sporo pieniędzy. Co prawda jakaś nawiedzona nakupiła cegiełek na Allegro i pisała obszerne maile ile to kasy nie wpłaci i zanikła po tygodniu, ale mniejsza z nią. Aga napisałam do Niej ale nic - cicho i głucho jak makiem zasiał :diabloti: Quote
monita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Co za ludziska, niepotrzebnie cwaniakują :cool1: ( tam gdzie nie potrzeba ) Quote
t_kasiek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 może chciała sobie zrobić reklamę jaka to ona nie jest hojna......tylko po co :( przecież ktoś mógł liczyć na te pieniążki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Neris Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 No, najpierw wypisywała maile do Fidelka rzucając kwotami rzędu 1000 złotych, potem do mnie, dobrze że jakoś za bardzo nie uwierzyłyśmy... ale gdyby Synek RZECZYWIŚCIE potrzebował tych pieniędzy, przecież to by było niezwykle dołujące... Ta osoba chyba się gdzies po Dogo pałęta, widziałam na jakimś innym wątku że oferuje 1000 złotych na jakiegoś psa. Może ma jakieś 12 lat na przykład... Quote
dorota412 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witam Synku i Neris. To Synek jest teraz u Neris, bo nie wiem czy dobrze wyczytalam? Quote
Neris Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Nie, nie jest u Neris, tylko ciągle u Chart. Ja mam wielkiego dominującego samca i nie wiem jakby się wprowadzenie Synka skończyło... Quote
Kasia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 To fakt - ta 'Pani' postąpiła bardzo nieładnie :shake: Nie wiemy o co Jej chodziło gdy tak zaciekle obiecywała takie duże kwoty, podejrzewam że Ona sama chyba tego nie wie :cool1: Quote
Hakita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Trochę mnie nie bylo i biegnę się dowiedzieć, jak się czuje Syneczek??? Neris, nie wiem, jak to możliwe, bo się nie znamy osobiście, ale przyśniło mi się dziś, że się spotkałyśmy i opiekowałaś się nowo znalezionym psiakiem...:evil_lol: Quote
Recommended Posts