Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Jego Mamusią to jest ciocia Chart, ona wysłu****e jego skarg, ona siedzi przy nim w nocy kiedy go boli łapcia po operacji. Ja to tylko wirtualna ciotka... ale on mnie ujął za serce od pierwszego wejrzenia. I każdego kto mu spojrzy w oczy ujmie też. Quote
dorota412 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ja nie wyobrazam sobie, zeby Syncio mial gdzies od WAS kochane Mamusio-Ciocie pojechac. Prosimy o zdjecia ze zdrowa buzia i w koszulce:loveu: A kto go nazwal Syneczek:diabloti: Quote
zuziaM Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Codziennie przygladam sie swoim dwum suniom - Poli i Kasi - obie nie maja lapek .... ale sa wspaniale, wesole i tak zywe, ze trudno w to uwierzyc.... A ja po prostu juz na nie nie patrze, jak na ... biedne kalekie psy....bo kiedy pies zazna szczescia.... nie widac na nim kalectwa ! I zycze Synkowi, zeby jego przyszla pancia, tak jak i ja, zupelnie nie dostrzegala braku lapki, a widziala go tak zwyczajnie ... jako ukochanego przyjaciela. Quote
Agata Balu Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nie mam za wiele czasu aby tu siedzieć, ale muszę powiedzieć, że ciężar spadł mi z serca. Bardzo się bałam gdy wieści były gorsze. To jednak okropne gdy widzi się jak wiele psów a ..... czasem i ludzi jest w potrzebie. Napisała do mnie dziewczyna: 24 lata, kompletne inwalidztwo (deformacja, skurcze spastyczne). Otrzymuje rentę około 500 zł. Matka chora na kręgosłup, na zasiłku socjalnym około 400 zł. Przygarnęły bezdomnego szczeniaka, u którego pokazała się martwica główki kości biodrowej. Więc operacja. Na szczęście wet przyzwoity, wziął tylko za materiał. Ale jak one sobie radzą??? I jak mam dzielić moją emeryturę między ludzi i psy?? Chciałabym mieć choć ze 2000 zł to połowę podzieliłabym między ludzi i psy. Marzenia ...... Quote
Tootiki Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ależ tu wzruszająco!!!! Wspaniale czyta się takie cudowne wieści!!! Ja ja się cieszę!!!! I wierzę, że Synuś bardzo szybko znajdzie kochający domek... Quote
Hakita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cudowne wiadomości...:loveu: i cudownie dzięki temu na duszy...:loveu: Syneczku, oby każdy kolejny dzień był dniem bez bólu, a co najważniejsze szęśliwym dniem...:loveu: Quote
madzia828 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 super wieści :p teraz tylko domek żeby się znalazł:loveu: Quote
Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Synuś musiał NIEWIARYGODNIE cierpieć. Zaraz po odjęciu łapki wstąpił w niego nowy duch! ON SIĘ ŚMIEJE!!!!!!!!! Pomyka, kica na trzech łapkach jak siwy zajączek. Bierzcie ludzie póki ktoś Was nie ubiegł! Quote
Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Biegnę do Ciebie... Tak biegnę że się rzeczywistość rozmywa... Quote
Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Tak mi zrobił ten wujek... Kawał ze mnie chłopa, co? Quote
gallegro Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Neris napisał(a):...ON SIĘ ŚMIEJE!!!!!!!!! Pomyka, kica na trzech łapkach jak siwy zajączek.... Gdyby Synuś potrafił mówić... chyba wiem co chciałby powiedzieć Tobie i kilku innym, niosącym mu pomoc, dobrym duszkom :loveu: Quote
Kasia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Śliczna kochana morduchna na trzech łapkach :loveu::loveu: Quote
Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Co się tutaj dzieje? Poznikały moje posty... Quote
Roxana Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Neris- moje posty też wcina A:roll: Dogo tak mi muli, ze chwilami to bym zostawiła to w cholerę, bo cierpliwości mi brak :angryy: Syneczku kochany, dzielna mordko śliczna :loveu: będziesz najszybciejszym psiskiem i bez tej łapki i najszczęśliwszym- bo już bez bólu i cierpienia! Domeczku dla Synka- Przybywaj !!! Quote
Celina12 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Raz widzę zdjęcia a raz nie...Synku-jakby nowy duch w Ciebie wstąpił-jak dobrze widzieć Cie wesołym i biegającym.:loveu::loveu: Quote
ANETTTA Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 ciesze sie bardzo domek dla pieska mile widziany mam pytanko czy wam tez stonki z dogo otwieraja sie tak slamazarnie ..... Quote
justynavege Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 myslalam ze tylko mi posty znikaja :mad: ale zdjecia Synka to wynagradzaja :) ależ on ma pyszczek zadowolony :loveu: Quote
outsi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 A są jakieś nowe zdjęcia Synka :-o ? Ja żadnych nie widzę :shake: ... Synku, wielki całus :loveu: ! Quote
Neris Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 wiecie kiedy je widać? Jak się zrobi "odpowiedz". Wtedy jest pełna lista postów i mozna zobaczyć zdjęcia. Mam nadzieję że wróci normalność i będzie je można oglądać... Quote
outsi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Widzę :placz: :placz: :placz: - to kwintesencja piękna .... Quote
maciaszek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Co za przystojny facet z tego Synka :) :loveu: :loveu: I wie w jakich kolorach mu do twarzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts