Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedzialek bylam w naszym radio i mowilam o bezdomnych psach.
Opowiadalam o Synku i znieczulicy społecznej.Dziewczyna ,ktora nagrywala wywiad plakala i pytala czy to mozliwe. Ciekawa jestem czy w ludziach ,którzy to sluchali coś drgnęlo ?

Posted

Syneczku- tak mi przykro :-(
Bez łapki sobie też porazi- wiem, znajoma ma psiaka po amputacji, radzi sobie psinka bez łapuni doskonale, ale to jednak nie tak miało być...
Boli go po amputacji napewno- Aga jakie środki przeciwbólowe Synek dostaje?
Bądź Syneczku kochany dzielny! :loveu:
Neris i Pani Wet :loveu:

Posted

tez nie mialam dostepu do internetu a tu takie wiesci!!!!!
neris Synku pani wet-3mjcie sie!!!!

neris-kupilam cegielki na allegro ale jeszcze nie wplaciclam...nie mialam dostepu do neta-tylko goscinnie u kogos-bo musialam rozwiazac swoja umowe z tpsa...
teraz jestem u znajomej specjalnie zeby zaplacic a tu zonk-zapomnialam swojego ID netowego-mam nowe konto...i znow nie wplace...PRZEPRASZAM!!! jutro przeleje pieniazki...niewiele ...ale cos

przepraszam za to opoznienie!!!!

dobranoc i na 1wsza

Posted

:placz: Boze, zle sie poczul!!!!!:placz:
A jak sie teraz czuje? I co z ta buzia? Bo rozumiem, ze nie mozna bylo zrobic obu operacji za jednym zamachem? On pewnie bardzo slabiutki:shake:
Syneczku, calujemy cie w bolaca buzie i lapki, zdrowiej nam.

A moze zle sie poczul, bo pogoda sie zmienila? moze jest meteoropata?

Posted

Żeby dobrze usunąć tę dłoń, trzeba było kręcić łapką na wszystkie strony. Tą biedną obolałą łapką... Więc jak się wybudził i minęła narkoza to strasznie musiało go to boleć, strasznie... pewnie dlatego tak zareagował.

Posted

Jak pomyślę jak Go to musi boleć to wyję a i tak nie ulżę w cierpieniu Temu Biedulkowi :placz::placz::placz:

W sercu ciężki kamień....Syneczku trzymaj się.....Neris bądź dalej Dzielna.

Posted

Niestety radość z polepszenia stanu Synka była chwilowa...

Dzisiaj szarpał opatrunek, próbował gryźć ranę - widać było że cierpi i że to bardzo silny ból.
Po rozpakowaniu okazało się, że kolejny fragment kości jest martwy. Część mięśni też. Chart tłumaczyła mi przez telefon które to mięśnie, ale ja się za bardzo zdenerwowałam i nie umiem tego powtórzyć.

Jeśli tylko doktor WIśniewski będzie miał dzisiaj czas... Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj czeka go kolejna operacja. Trzeba mu oszczędzić tego bólu, trudno - łapy się uratować nie udało.

Żeby tylko żył jeszcze długo i szczęśliwie.

Posted

niedobrze....:( ale on sobie doskonale poradzi bez łapki, trzeba mu ratować życie. NIestety czas, przez który ci podli ludzie zostawili go bez opieki - zrobił swoje.

Posted

O Matko Boska:-(
Nie chce byc niegrzeczna, ale ten doktor musi znalezc ten czas!
Teraz chyba trzeba odjac mu cala lapke?
Ta biedna buzia gryzie bolaca lapke:-( a te srodki p.bolowe nie dzialaja?

Posted

Dostaje metacam, to powinno działać, ale może on rozszarpał opatrunek żeby się "pozbyć" niechcianej części łapki? Nie wiem... a może ból jest na tyle silny, że metacam nie daje rady go zwalczyć.

Posted

trzeba by było zrobic zdjęcia łapki Synusia z opisem jego cierpień i powiesić na trasie do KOścioła oraz "podarować"tym ochroniarzom,żeby im się po nocach śniło,dranie ,s...yny itd :mad::mad::mad: