Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris, chciałabym Ci złożyć imieninowe życzenia ale nie wymyślę nic nowego bo wcześniej już chyba wszystko zostało napisane. Mogę się jedynie do tych życzeń dołączyć i życzyć Ci tak wielkiego serducha dla czterołapnych jakie masz dotąd i samych dobrych i życzliwych Ci ludzi wokół!
Ja licytowałam w pierwszej aukcji /Anna581/ ale wpłaciłam na konto Neris.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anula1959 napisał(a):

Fidelku , licytowała też Gonia z Poznania /Tyrolit1/ ale nie wiem na czyje konto wpłaciła

Jeśli był to nick Tyrolit to na konto Neris ;) dzięki Anula ;)

Posted

[quote name='fidelek2']
To ja teraz z trochę inne beczki:

Bardzo proszę o zgłoszenie się osób, które wpłacały jakiekolwiek pieniążki na Synka na konto fundacji AFN. Głównie chodzi mi o osoby, które brały udział w pierwszej aukcji, którą po kilku godzinach musiałam zamknąć.
Jak widać na wątku AFN nie ma rozliczeń, wiemy natomiast że kilka osób właśnie tam wpłaciło pieniążki, które należą do Synka i aby je odzyskać musimy znać kwotę aby przedstawić Zarządowi Fundacji fakturę. Inaczej pieniędzy nie dostaniemy!
Bardzo proszę te osoby o kontakt oraz podanie!

Przypominam mojego posta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja rowniez zycze Neris z okazji imienin tego wszystkiego, czego ona sama sobie zyczy, spelnienia marzen tych malutkich i tych wielkich. Milosci, dzieki ktorej mozna przenosic gory i pokonywac wszelkie trudnosci, jakich los nam nie szczedzi. Zdrowia dla Synka.

A dla Pani wet skladam najserdeczniejsze podziekowania, ze jest Pani wetem z powolania, ze potrafi Pani patrzec sercem, ze nie stala sie Pani bezduszna maszyna do zarabiania pieniedzy, ktorej los zwierzat jest obojetny. Dziekujemy.

Guest Elżbieta481
Posted

Myśmy wpłacili po zamknięciu tej pierwszej aukcji.Licytowaliśmy dwie cegiełki.
Ela+waldi481

Posted

waldi481 napisał(a):

Myśmy wpłacili po zamknięciu tej pierwszej aukcji.Licytowaliśmy dwie cegiełki.
Ela+waldi481

A nick z allegro mogę prosić? ;) Czy to nie E51? ;)

Posted

anula1959 napisał(a):
Fidelku , licytowała też Gonia z Poznania /Tyrolit1/ ale nie wiem na czyje konto wpłaciła
Potwierdzam, że wplaciliśmy na konto Neris ;) jako Tyrolit 1, Michał W.

Posted

a ja jeszcze zdaze przed polnoca zlozyc Neris najserdeczniejsze zyczonka imieninowe!! :):bday: :drink1: :BIG: :Rose:

no i kochanej wetce :rose:

tak tak o Tobie Synku czyta i wspiera cie cala polska :)

Posted

Nie zdążyłam wczoraj... wróciłąm z wycieczki, przeczytanie wątku zajęło kupę czasu, nie zdążyłąm przed północą :placz:
NERIS, WSZYSTKIEGO WYMARZONEGO!!!
CHARCIE, NISKIE POKŁONY WDZIĘCZNOŚCI I UZNANIA!!!

Posted

Neris przyjmij ode mnie również najszczersze życzenia- zdrowia i wytrwałości. Do życzeń dołączam podziękowania za Twoje ogromne, gorące serce :buzi:

Posted

Neris napisał(a):
Nie dostałam wczoraj maila z info, a nie mogłam się dodzwonić.
Spróbuję dzisiaj.

Mam nadzieję, że ten opatrunek działa...

Przeczytałam cały wątek, po kilku dniach nieobecności, popłkałam się nad Rudym i trzymam kciuki za Synka na pewno będzie dobrze. Spóźnione Wszystkiego Dobrego Neris :Rose:

Guest Elżbieta481
Posted

I od nas prosze przyjmij kochana Neris najlepsze życzenia!!!!!!!!
Ela+waldi481