asiak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Z okazji Twego Święta życzę Ci: Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach Były kryształowe łzy szczęścia, Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy Nie zakryły ciężkie chmury smutku, Abyś potrafiła zajrzeć do Swej duszy I mógła odnaleść to co najważniejsze dla bliskich i Ciebie, Abyś w głuchej ciszy mógła odnaleść Swoje myśli i marzenia, Gdy coś w życiu się nie uda, zepsuje, abyś mógła Zbudować to od nowa z tych samych cegieł, choć To trudne, bo to na nich jest wypisana przykra przeszłość, Aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, A szczęście, zdrowie, radość i miłość, były przeznaczeniem twych dni... Quote
asiak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Neris i jeszcze jedne życzonka dla Ciebie....... Z drogi obranej nigdy nie zawracaj, zawsze kochaj, milcz i przebaczaj, a gdy cię boleść do płaczu wzbudzi, łzy miej dla siebie, uśmiech dla ludzi. Bądź jasnym promieniem dla tych co szczęścia za mało mają............... Quote
asiak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Blow Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!! nie lubie składać życzeń ani ich dostawać ale co w myśli Tobie życze to wiem;) Quote
maciaszek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nigdy się nie poddawaj i nie wątp w sens swego działania Eeee tam, chrzanić ich - mów sobie, gdy spotykasz nieprzychylnych ludzi Radości niech pełno będzie w Twoim życiu I zdrowia (Twojego i Twoich podopiecznych) co nie miara Spokojnych chwil kilku na złapanie oddechu, relaks i dystans do życia :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie potrafię ładnie pisać więc i nie wymyślę nic specjalnego ale na pewno będą to jak najbardziej szczere życzenia :loveu: Aguś życzę Tobie spełnienia tego, czego Ty życzysz sobie najbardziej i czego najbardziej pragniesz! Quote
akucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tyle pięknych słów już padło, nie wiadomo, co jeszcze możnaby dodać... Kochana Neris, za to, że jesteś, że spotkałyśmy się na dogo, za wielkie serce; za to, że jesteś taka dzielna, życzliwa i oddana temu, co robisz... Za wszystkie przegadane godziny i te, które jeszcze przed nami Aga, 100 LAT!!! Całuję mocno! Quote
Kasia_82 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kochana Neris oto zyczenia dla Ciebie : Nie zerkaj za siebie, Idz smialo przez zycie, Podko**** sie skrycie, Kontroluj swe zadze, Zarabiaj pieniadze, Lekcewaz petakow, Unikaj cwaniakow, Przepisow przestrzegaj, No sobie polegaj, Lecz przedewszystkim, Pokaz im wszystkim! ;) :BIG::tort::Rose: Quote
lupe Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To ja się przyłączę. Można ? Przede wszystkim zdrowia, potem realizacji wszystkich nawet najskrytszych zamierzeń. I dużo, dużo radości i....żeby wszystkie bezdomne psy na świecie znalazły swoje kochane domy. :):) Quote
LittleMy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 i ja zycze wszystkiego najnajlepszego takiej wspanialej, wrazliwej i dzialajacej osobie ! Quote
Celina12 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ja już składałam życzonka telefonicznie i na wątku moich jamników-ale jeszcze raz Najdroższa N E R I S- STO LAT !!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
justynavege Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Neris :Rose: :Rose: :B-fly: :BIG: :kaffee_2: Quote
evita. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Neris- ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego dobrego :lol: To wspaniałe co robisz dla tych wszystkich psich sierotek. P.S. No i trzymam oczywiście kciuki za zdrowie Synka :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Neris Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dziękuję Wam wszystkim bardzo bardzo bardzo!!!! Quote
Dusza Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ciągle czytam rzadko pisze ale dzisiaj koniecznie:loveu: Neris dołączam do wszystkich życzeń i serdecznie pozdrawiam! Karina Quote
anaix Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 pozdrówka dla tercetu Synek-Neris-wetka!:cool2: Quote
olenka_f Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kochana Neris życzę Ci abyś nigdy się nie zmieniła żebyś na swojej drodze spotykała tylko dobrych ludzi aby było wokół Ciebie dużo miłości i radości no i to co najważniejsze dużo zdrówka:calus: :Rose: Quote
oktawia6 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Neris-o matko:placz: :loveu: :eviltong: :p ja spóxnialska-i to o kilka dni-bo netu nia mam na stałe-chciałam tylko zapytać czy jakieś aukcyjki wystawić na Synka na naszym bazarku? obiecałam na początku i dopiero teraz mam przy sobie zrobione zdjęcie:oops: ...przepraszam-czy parę groszy Ci się na jego rekonwalescencję przyda?... Ogromne szczęście-widzę ma dom u Cebie:sweetCyb: :modla: :modla: :drink1: Quote
Roxana Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [SIZE="5"]Neris- Ty wiesz!!! Buziaczki dla Synka i Pani Doktor :loveu: Quote
solito Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 NERIS! Wszystkiego naj..., naj..., naj....lepszego, szczęśliwszego, i w ogóle!:Rose: Quote
Neris Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 oktawia6 napisał(a):Neris-o matko:placz: :loveu: :eviltong: :p ja spóxnialska-i to o kilka dni-bo netu nia mam na stałe-chciałam tylko zapytać czy jakieś aukcyjki wystawić na Synka na naszym bazarku? obiecałam na początku i dopiero teraz mam przy sobie zrobione zdjęcie:oops: ...przepraszam-czy parę groszy Ci się na jego rekonwalescencję przyda?... Ogromne szczęście-widzę ma dom u Cebie:sweetCyb: :modla: :modla: :drink1: Bazarek zawsze się przyda, z wdzięcznością przyjmiemy każdą pomoc. Ale domu SZUKAMY! Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To ja teraz z trochę inne beczki: Bardzo proszę o zgłoszenie się osób, które wpłacały jakiekolwiek pieniążki na Synka na konto fundacji AFN. Głównie chodzi mi o osoby, które brały udział w pierwszej aukcji, którą po kilku godzinach musiałam zamknąć. Jak widać na wątku AFN nie ma rozliczeń, wiemy natomiast że kilka osób właśnie tam wpłaciło pieniążki, które należą do Synka i aby je odzyskać musimy znać kwotę aby przedstawić Zarządowi Fundacji fakturę. Inaczej pieniędzy nie dostaniemy! Bardzo proszę te osoby o kontakt oraz podanie! Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Neris napisał(a): Ale domu SZUKAMY! No wiec ja zobowiązuję się do założenia Synkowi aukcji pod tytułem : SZUKAM DOMU! ;) Quote
Recommended Posts