justynavege Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja caly czas czytam i jestem pod wielkim wrazeniam Ogromnego serca :loveu: Quote
maciaszek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wielkie dzięki za to, co Pani robi dla Synka i dla wszystkich innych zwierząt. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
t_kasiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dobrej nocki pieseczku...spij spokojnie !! :) Quote
nata od jadzi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja również dziękuję pani doktor Chart za uratowanie i całodobową opiekę nad Syneczkiem - DOKTOR WIELKIE SERCE, zgadzam się ;) :Rose: Quote
Tootiki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pani Doktor Chart - Wielkie Piękne Wrażliwe Serce.......... chylę czoła....... Quote
*zaba* Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Poker napisał(a):dziękujemy za WIELKIE SERDUCHO,za nieutracenie wrażliwości,za fachowość i ratowanie Synka i pomoc innym zwierzakom.:modla::modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou:. Ja rowniez dziekuje i chyle czola,nieczesto mozna spotkac tak fantastycznych Ludzi.Jeszcze raz WIELKIE PODZIEKOWANIA :Rose: Quote
Kasia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień dobry Synku :loveu: i dzień dobry Pani Doktor Synkowa :lol::lol: Jak sie dziś czuje nasz ulubieniec? Tyle cioć go odwiedza, tylu opiekunów wirtualnych ma że nie może być inaczej jak tylko DOBRZE!!! ;) Quote
asiak Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja również kłaniam się nisko Pani Doktor Wielkie Serce :modla: :modla: :modla: :modla: dobrze że Synek trafił pod wspaniałe skrzydła Neris i Chart, dzięki Wam Wspaniałe Cioteczki On żyje.....:loveu: Obie jesteście :angel: w ludzkiej postaci...... Quote
Lulka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a czy w jego przypadku będzie można wszczepic sztuczne ścięgna? - takie jak dr Bany wszepiał Bondowi [*] Psiak tez miał powaznie sfatygowane te nóżki :-( Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień dobry Syneczku, Neris, doktor Chart i wszystkim Cioteczkom i Wujaszkom...;) Życzę miłego dnia wszystkim i obyśmy przeczytali dziś jak najwięcej pozytywnych wiadomości...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
solito Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Witam wszystkich! Chart, Neris! Jak tam zdrówko naszego Synka?! Quote
Neris Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Mam nadzieję, że te opatrunki od Larysy zdziałają cuda. Jeśli okaże się że po zastosowaniu pierwszego nastąpiła wyraźna poprawa, będziemy myśleć o kolejnych. Ale o tym wszystkim będzie decydować Chart. Trzeba się nastawić na to, że prosec leczenia będzie długi... Quote
JamniczaRodzina. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cioteczko Neris w dniu tak pięknym i wspaniałym ,życzymy Tobie,zdrowia ,szczęścia,pomyślności, dużu dużo wytrwalości,w walce o los :kociak::Dog_run: Być może masz i inne życzenia,więc też życzymy ich spełnienia.:tort: :Rose: :Rose: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czy to dziś imieniny Cioteczki Agnieszki??? :cool3: Quote
kaerjot Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Chart, jesteś naprawdę prawdziwym LEKARZEM WETERYNARII, dziękujemy. Ciotka Neris na gg ma opis, ze sprząta, więc może i ma imieninki. Na wszelki wypadek: DUŻO RADOŚCI, MIŁOŚCI I GOŚCI Quote
maciaszek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :Rose::Rose::Rose: Neris Kochana, wszystkiego dobrego :loveu: Aby udało Ci się zawsze, na zawsze być tak wspaniałą osobą, jaką jesteś :angel: :loveu: Aby ciężkie chwile szybko mijały i śladu nie pozostawiały, a piękne dłuuuuuuugooooo trwały :) I jeszcze (tak bardziej tradycyjnie) zdrowia, pogody ducha i spełnienia najskrytszych marzeń :loveu: A teraz czas na..... :knajpa: :cunao: :drink1:hihihihi Quote
monita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ukłony i podziękowania dla Pani doktor :modla: :Rose: :modla: Hmmm ... :hmmmm: Czy ktoś ma imieniny :eviltong: Jeśli tak, to składam najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego co najlepsze, dużo radości na co dzień :sweetCyb: spełnienia marzeń :rolleyes: oraz, żeby każdy dzień, przynosił Ci to, co w życiu najważniejsze :calus: :tort: :beerchug: :laola::laola: Quote
jola od jadzi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 I ja z Natą dołączamy się z najlepszymi życzeniami! Wszystkiego dobrego Agnieszko-Neris! Quote
JamniczaRodzina. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tak tak cioteczka Neris dziś ma imieniny:loveu: Quote
Neris Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dziękuję kochani, świętuję sobie właśnie sama, zrobiłam PYSZNĄ kawę z pianką! Quote
BoWa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dołączam się do życzeń imieninowych, wszystkiego co dobre i piękne !:Rose: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cóż mam życzyć, kiedy tu życzeń tyle i każde najważniejsze... Przede wszystkim... ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być, RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień, MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć oraz MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie jak dotąd straciłaś wiarę i najważniejsze, abyś pozostała, taką jaką jesteś i jaką pragniesz w życiu być, bo taką Cię wszyscy uwilebiamy...:loveu: :loveu: :loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!! :Rose: Quote
Recommended Posts