Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety kazdy musi podlinkowac w podpisie sam...wklejam z nowym linkiem wystarczy skopiowac

najprosciej w edycji podmienic 59221 na 59816 i juz

Posted

[quote name='lupe']niestety kazdy musi podlinkowac w podpisie sam...wklejam z nowym linkiem wystarczy skopiowac
najprosciej w edycji podmienic 59221 na 59816 i juz

A jak to dokładnie zrobić??? :oops: Dzięki Ci bardzo!!!

Posted

Fidelek, sprawdź link... mnie wyświetla się:

Błąd 404: Strona nie została znaleziona

Nie znaleziono poszukiwanej przez Ciebie strony Allegro. Możliwe, że zmieniła nazwę lub została usunięta z serwisu. Spróbuj poniższych opcji:

<LI style="PADDING-BOTTOM: 3px">upewnij się, że wpisany przez Ciebie adres strony jest prawidłowy, <LI style="PADDING-BOTTOM: 3px">przejdź na stronę główną Allegro lub zajrzyj na stronę z oferowanymi przez nas Usługami, <LI style="PADDING-BOTTOM: 3px">znajdź aktualnie sprzedawane przedmioty, korzystając z poniższej wyszukiwarki lub skorzystaj z wyszukiwarki zaawansowanej, <LI style="PADDING-BOTTOM: 3px">przejrzyj oferty naszych Użytkowników w poniższych kategoriach,
  • skorzystaj z naszej pomocy.

Posted

Hakita napisał(a):
A jak to dokładnie zrobić??? :oops: Dzięki Ci bardzo!!!

Najprosciej, wejdz w edycje podpisu, wykasuj obrazek z Synusiem, skopiuj ten z tego watku ktory lupe wkleila i zatwierdz :)

Posted

Echhh...z tymi linkami to tak jest... Na początku się otwierają, a później niestety nie... Nie dobrze...:shake: I tak było z tym... :cool1: Najlepiej chyba wkleić poprostu adres strony, chyba...:oops:

Anashar napisał(a):
Najprosciej, wejdz w edycje podpisu, wykasuj obrazek z Synusiem, skopiuj ten z tego watku ktory lupe wkleila i zatwierdz :)

Jejku, dziękuję...;) Tylko Lupe coś pisała o podmianach, a ja to już sama nie wiem, co mam wkleić w swój podpis...:roll: bo znów ktoś "życzliwy" się upomni...:cool1:

Posted

Hakita napisał(a):

Jejku, dziękuję...;) Tylko Lupe coś pisała o podmianach, a ja to już sama nie wiem, co mam wkleić w swój podpis...:roll: bo znów ktoś "życzliwy" się upomni...:cool1:

Lupe miala na mysli poprostu inna metode podmiany bannerka :eviltong: Ale dziala Ci, a to najwazniejsze :)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ja już zmykam...

Dobranoc Synku :loveu: Będę sie modliła aby nie usunęli nam aukcji ;)

Fidelek, Ty lepiej módl się o zdrowie dla Synka (co pewnie czynisz :) ), a nie panikuj z usuwaniem aukcji. Powiadam Ci ;), nie mają podstaw do usuwania !!!