Roxana Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cieszę się, że z Synusiem lepiej :loveu: Je kochany i ogonkiem macha :) Będzie dobrze- napewno! Quote
LittleMy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dowodem w sprawie moga byc zdjecia, dobrze by tez bylo miec opinie swiadkow no i orzeczenie weterynarza, ktore juz jest. przy okazji sprawa by sie naglosnila. super express uwielbia takie historie i tez by moze co napisal. hm.. Quote
Elurin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bratanek naszej wetki własnie pojechał w jakichś sprawach do Warszawy, kurczę może uda się połączyć wysiłki i Elurin ie bedzie musiał jechać tyle kilometrów a tylko do Warszawy...Udało się dograć, pół godziny temu przekazałem opatrunki osobie, z którą ów bratanek będzie się widział - a może już się widział ;). [quote name='Neris']Powiedzą że nie wiedzieli że go bolało, każdy pies się gryzie, a przecież chodził... a że przestał to trudno, pewno się zmęczył. :crazyeye::angryy::zly7: Wsi spokojna, wsi wesoła... ręce i nogi opadają:shake: Quote
olenka_f Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 obić dziadów i to bez gadania jak by co jade z wami:mad: :angryy: Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dziękuję Elurin. Dzisiaj przejeżdżałam tamtędy autobusem i widziałam dwa duże owczarkowate psy biegające poboczem i prawdopodobnie sukę... żeby tylko nie doszło do następnego nieszczęścia . Quote
Marka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [[quote name='katya']Ale może jednak warto im narobić troszkę smrodu? Pamiętajcie, że pies żyje jednak dzięki jednemu z tych ochroniarzy - jeśli narobi im się nieprzyjemności - to potem skutki tego poniesie ten jeden, co to chciał pomagać, zamiast łopatą dobić - koledzy mu nie popuszczą :shake: Elurin - super akcja! :D :bigok: Trzymam kciuki, żeby opatrunek od kochanej Larysy szybciutko pomógł :kciuki: Quote
Blow Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 OLABOGA!!może by się tym zainteresować,popytać,może to czyjeś puszczone samopas,czy cuś...no ale nie moge za Was decydwać,za daleko mieszkam i sama nic niemoge zrobić;)itak za dużo macie na bani;) Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dla wszystkich chętnych 3 aukcja Synka na allegro...;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=186887240 Quote
solito Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Już kupiłam cegiełkę! Byłam pierwsza!:multi: Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 solito napisał(a): Już kupiłam cegiełkę! Byłam pierwsza! czyli do Ciebie pierwszej wysłałam maila :lol: Quote
asiaf1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Szukałam na paru stronach ale nie znalazłam nazwy tych opatrunków. Ja mam u siebie opatrunki firmy Coloplast o nazwie Biatain AG-opatrunek piankowy ze srebrem, Biatain-poliuretanowe, Comfeel-hydrokoloidowy z alginianem do leczenia trudnogojących się ran w różnych rozmiarach czy któryś z nich przydałby się Synusiowi albo jakiemuś innemu psiakowi? Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Zapytam wetkę co myśli. O tych od Larysy mówiła że dzięki nim nie będzie juz musiała klęcząc obmywać tych ran po 4 godziny dziennie, opatrunek zadziała za nią. Quote
akucha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Byłoby super! Pośpi kobieta trochę. Pozdrów ją Neris od nas. Quote
larysa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 asiaf1 napisał(a):Szukałam na paru stronach ale nie znalazłam nazwy tych opatrunków. Ja mam u siebie opatrunki firmy Coloplast o nazwie Biatain AG-opatrunek piankowy ze srebrem, Biatain-poliuretanowe, Comfeel-hydrokoloidowy z alginianem do leczenia trudnogojących się ran w różnych rozmiarach czy któryś z nich przydałby się Synusiowi albo jakiemuś innemu psiakowi? opatrunki są produkcji brytyjskiej i naywają się Aticoat. Z tego, co sę orientuję te Twoje będą świetne gdzieś za miesiąc. Quote
Poker Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cudowna ta wetka,oby więcej takich.Choć musze przyznać,że we Wrocławiu trafiłam na wetów,którzy po informacji,że pies znaleziony proszą tylko o zwrot kosztów za materiały czy leki.Oczywiście niechlubnym wyjątkiem jest wetka z wrocławskiego schroniska,która ludzi traktuje tak,że szkoda słów. Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 To jest dokładnie taki przypadek... płacimy tylko za materiały. Ale idzie ich olbrzymia ilość. Za czas nie da się zapłacić, to musiałoby kosztować miliiony. Quote
solito Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 fidelek2 napisał(a):czyli do Ciebie pierwszej wysłałam maila :lol: Dzięki! Neris - pozdrowienia dla Kochanej Pani Doktor! Quote
Kora Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris, teraz przelalam Ci 100,- na Synusia i jeszcze przesle;) . Quote
maciaszek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :loveu: Wetka to cud-kobieta :loveu: Może moglibyśmy się Jej jakoś odwdzięczyć? Jakąś przyjemność zrobić? Ja wiem, że Ona to wszystko z miłości, powołania, ale.... Co o tym myślicie???? Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 To dość trudna kobieta, w kontakcie osobistym może być średnio przyjemna... jak chcecie robić przyjemność to jakoś z oddali trzeba rzucać. Mam zamiar zrobić jakieś boskie ciasto. W końcu w domu trójka dzieci, tez pewnie się pożywią... Quote
maciaszek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris napisał(a):To dość trudna kobieta, w kontakcie osobistym może być średnio przyjemna... jak chcecie robić przyjemność to jakoś z oddali trzeba rzucać. Neris Ty złośliwcze :eviltong:, Twoje uwagi doprowadzają mnie do łez (może też z powodu mojej wyobraźni??). Łez śmiechu, oczywiście. Możemy rzucać nawet z oddali, tylko powiedz czym można by rzucać, żeby przyjemność jej zrobić. Ciastem raczej się nie da. No chyba, że takim zasuszonym, twardym jak kamień :evil_lol: Quote
halbina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zróbmy dla niej specjalny dyplom "Weterynarz Dogomanii"... powiesi sobie w gabinecie może... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 halbina napisał(a):Zróbmy dla niej specjalny dyplom "Weterynarz Dogomanii"... powiesi sobie w gabinecie może... :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo dobry pomysł :) Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Zrobimy! Za Rudego też i za Brzydala (wątek jutro będzie). Ale DWA dyplomy bo to dwie siostry są, mieszkają parę kilometrów od siebie i się dzielą nieszczęściami. Quote
t_kasiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jak się czuje psiaczek ?? ogladnełam te zdjecia łapki :( :( :( Quote
Recommended Posts