Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na kolejna aukcje :cool3: A jak Synus juz wyzdrowieje, i bedzie nadwyzka na koncie to zawsze jest tyle bid, ze o zmarnowaniu pieniedzy nie mozna myslec ;)

Posted

Cioteczki i Wujkowie też - dotarły już do mnie opatrunki - być może będzie je jutro mogła dostarczyć Marka. Ale szkoda każdego dnia. Może ktoś mógłby dzisiaj.
Mieszkam w Piastowie, blisko Alej Jerozolimskich, potem proponuje bokiem na Łomianki i już niedaleko Neris...

Posted

[quote name='larysa']Elurin - jesteś kochana:multi:
[quote name='Elurin']Larysa, Neris - ja mogę dziś przerzucić te opatrunki. Ok. 18-tej wyruszyłbym z centrum W-wy, to w Piastowie byłbym chyba po godzinie.
Co Wy na to?

Facet jestem:evil_lol:.
A tel. już wysyłam.

Posted

Elurin napisał(a):
Facet jestem:evil_lol:.
A tel. już wysyłam.

Uwazaj Elurin, jak mowilem tu straszna dyskryminacja panuje :evil_lol:

katya napisał(a):
Na dogo tyle bab

strach sie bac :diabloti:

Posted

Synek je i macha ogonkiem... będzie dobrze, na pewno.

Dzisiaj dowiedziałam się że Synek przybłakał się jakiś czas temu do tej hurtowni, więc to nie był bezdomny niczyj pies, ale ich, przygarnięty!

Posted

Neris napisał(a):
Synek je i macha ogonkiem... będzie dobrze, na pewno.!

:multi: :multi: :multi: To super !!!!!!!!!!

Neris napisał(a):
Dzisiaj dowiedziałam się że Synek przybłakał się jakiś czas temu do tej hurtowni, więc to nie był bezdomny niczyj pies, ale ich, przygarnięty.

:angryy: :angryy: :angryy: Ja bym ich :mad: :mad: :mad: Co za ludzie :shake:

Posted

Bratanek naszej wetki własnie pojechał w jakichś sprawach do Warszawy, kurczę może uda się połączyć wysiłki i Elurin ie bedzie musiał jechać tyle kilometrów a tylko do Warszawy...

Posted

na dobra sprawe to jest przestepstwo,
art6,
1. nieuzasadnione lub nihumanitarne zabijanie zwierzat oraz znecanie sie nad nimi jest zabronione
2. Przez znęcanie się nad zwieretami nalezy rozumiec zadawanie albo swiadome dopuszczanie do zadawania bolu lub cierpien

jesli jest tam oddzial TOZu to moze by sie tym zajal ?