solito Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Synuś, musi być dobrze! Quote
LittleMy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 my z mama wczoraj cegielki tez zakupilysmy, a info o aukcji postaram sie przekazac dalej Quote
madzia828 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 podnoszę Synusia wracaj szybko do zdrowia kochany psiaku:p Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 prosze o allegro bo ja gapa chce pokoj zdjeciami synka oblepic a tu jeszcze nie kupilam ani jednej cegielki!!!! ida jak woda;) Quote
Anashar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czekamy na kolejna aukcje :cool3: A jak Synus juz wyzdrowieje, i bedzie nadwyzka na koncie to zawsze jest tyle bid, ze o zmarnowaniu pieniedzy nie mozna myslec ;) Quote
larysa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cioteczki i Wujkowie też - dotarły już do mnie opatrunki - być może będzie je jutro mogła dostarczyć Marka. Ale szkoda każdego dnia. Może ktoś mógłby dzisiaj. Mieszkam w Piastowie, blisko Alej Jerozolimskich, potem proponuje bokiem na Łomianki i już niedaleko Neris... Quote
Celina12 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris prosiła abym napisała,że własnie wraca do domu od lekarza i jak tylko będzie napisze co u Synka. Quote
Elurin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Larysa, Neris - ja mogę dziś przerzucić te opatrunki. Ok. 18-tej wyruszyłbym z centrum W-wy, to w Piastowie byłbym chyba po godzinie. Co Wy na to? Quote
larysa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elurin - jesteś kochana:multi: Jeśli możesz to podaj na priva tel. wytłumaczę dokładnie, jak dojechać. Quote
maciaszek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elurin, to raczej mężczyzna :eviltong: Na to wskazują czasowniki "wyruszyłbym" i "byłbym" :evil_lol: Quote
Elurin Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='larysa']Elurin - jesteś kochana:multi: [quote name='Elurin']Larysa, Neris - ja mogę dziś przerzucić te opatrunki. Ok. 18-tej wyruszyłbym z centrum W-wy, to w Piastowie byłbym chyba po godzinie. Co Wy na to? Facet jestem:evil_lol:. A tel. już wysyłam. Quote
katya Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Na dogo tyle bab, że ja też odruchowo przeczytałam "wyruszyłabym" i "byłabym"... ;) Quote
Anashar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elurin napisał(a):Facet jestem:evil_lol:. A tel. już wysyłam. Uwazaj Elurin, jak mowilem tu straszna dyskryminacja panuje :evil_lol: katya napisał(a):Na dogo tyle bab strach sie bac :diabloti: Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No nie jest tak najgorzej, będziemy bardziej dbać o męską część dogo...:evil_lol: Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Synek je i macha ogonkiem... będzie dobrze, na pewno. Dzisiaj dowiedziałam się że Synek przybłakał się jakiś czas temu do tej hurtowni, więc to nie był bezdomny niczyj pies, ale ich, przygarnięty! Quote
kaLOlina Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 łooooooooooooo no nie nie moge...jak oni mogli...tak go zostawic...:(:(:( Quote
maciaszek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris napisał(a):Synek je i macha ogonkiem... będzie dobrze, na pewno.! :multi: :multi: :multi: To super !!!!!!!!!! Neris napisał(a):Dzisiaj dowiedziałam się że Synek przybłakał się jakiś czas temu do tej hurtowni, więc to nie był bezdomny niczyj pies, ale ich, przygarnięty. :angryy: :angryy: :angryy: Ja bym ich :mad: :mad: :mad: Co za ludzie :shake: Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Bratanek naszej wetki własnie pojechał w jakichś sprawach do Warszawy, kurczę może uda się połączyć wysiłki i Elurin ie bedzie musiał jechać tyle kilometrów a tylko do Warszawy... Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris napisał(a):Synek je i macha ogonkiem... będzie dobrze, na pewno. Wspaniałe wiadomości!!! Bardzo się cieszę...:loveu: A na tych...brak słów... Quote
LittleMy Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 na dobra sprawe to jest przestepstwo, art6, 1. nieuzasadnione lub nihumanitarne zabijanie zwierzat oraz znecanie sie nad nimi jest zabronione 2. Przez znęcanie się nad zwieretami nalezy rozumiec zadawanie albo swiadome dopuszczanie do zadawania bolu lub cierpien jesli jest tam oddzial TOZu to moze by sie tym zajal ? Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Powiedzą że nie wiedzieli że go bolało, każdy pies się gryzie, a przecież chodził... a że przestał to trudno, pewno się zmęczył. Quote
katya Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale może jednak warto im narobić troszkę smrodu? Quote
Recommended Posts