przyjaciel_koni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dobrze, że porządnie zjada. Synuś - postaraj się wydobrzeć !!!!!! Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Łapeczko Synusia, zdrowiej! Zaczynam odliczanie do płomyczka! Uwaga: 5... Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Oj czyżbyś planowała podpalić sobie jedną nogę? Ja podpaliłam dwie... Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Neris napisał(a):Oj czyżbyś planowała podpalić sobie jedną nogę? Ja podpaliłam dwie... Tak, Ty masz dwa płomyczki pod nickiem... i setki płomyczków w sercach tych bidulków, które uratowałaś i w naszych, którzy cię podziwiają i kochają, Neris! Nie zapominaj o tym, proszę! :loveu: Quote
Kasia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 halbina napisał(a): Tak, Ty masz dwa płomyczki pod nickiem... i setki płomyczków w sercach tych bidulków, które uratowałaś i w naszych, którzy cię podziwiają i kochają, Neris! Nie zapominaj o tym, proszę! :loveu: Tak dużo osób o tym piszę, że Neris na pewno o tym wie :loveu: Quote
gallegro Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Fidelek, zdjęcia Synka na Twojej aukcji idą jak świeże bułeczki... ledwo się załapałem ;). Mam nadzieję, że psiak w równie błyskawicznym tempie będzie odzyskiwał formę. Życzę mu tego z całego serca !!! Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Aż mi głupio bo tyle ludzi robi znacznie znacznie więcej. Quote
Blow Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 mam nadzieje,że tyle dotychczas uzbieranej kasy wystarczy na dobre zaplecze finansowe na leczenie,zarelko itp dla Synunia:)chociaz kto to wie:( jesli zaplecze finansowe juz ma,milosci też full,nadziei jeszcze więcej to czego jeszcze mu potrza?!?!?!? FARTAAAAA!!!!!!!o to sie modle:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 O ile nie bedzie jakichś powikłań to rzeczywiście zaplecze jest. Słuchajcie pojutrze po 16 do Larysy przyjadą nowoczesne opatrunki da Synka. Jest szansa że zatrzymają martwicę. Czy ktoś z autem mógłby je podrzucić do Pomiechówka? Quote
justynavege Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Synku zdrowiejesz :) :multi: szukaj domku na pierwszej stronie Quote
Blow Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 JUCHUUU!!!!a na czym polega ta "nowoczesność" tych opatrunków??;) Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Oj to zbyt skomplikowane jak dla mnie. Ale zakłada się je raz na 3 dni i one wszystko trzymają w dobrej wilgotności i nie dają się rozwijać bakteriom beztlenowym. A tu chodzi o uratowanie kości. Quote
larysa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Blow napisał(a):JUCHUUU!!!!a na czym polega ta "nowoczesność" tych opatrunków??;) są ze srebrem i żrą ropę i martwice jak odkurzacz. Wierzę, że uratują łapiątko Synka...;) Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Byłoby cudownie!!!! Laryso :loveu: Dogo to jednak miejsce niezwykłe!!! Quote
Blow Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 a to nie są przypadkiem takie bioopatrunki które przy wymianie trzeba zrywać ze skóry,co stymuluje upływ krwi i co za rtm idzie ożywienie tkanki?takie coś zapobiegające martwicy(chociaż nie zawsze):D:D:D:Dniestety to jest bolesne:( ale skuteczne a przecie o to tu właśnie chodzi:] Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Larysa mieszka w Warszawie. W sumie rozwiązaniem byłoby podanie tego komus kto jedzie do Pomiechówka pociągiem, a może jeśli nie będzie jak to ja pojadę do Warszawy w czwartek... Quote
AZ-IWONA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 na dogomanii jest watek o Finku który miał dosyć długo otwarte złamanie kości łapy i jest leczony ozonem, ale ja nie umiem wklejać linków :placz: :mad: Quote
Dusza Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 bardzo prosze cioteczki - Finek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50242 Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A wujkowie to co? Spac nie maja? :cool3: Straszna dyskryminacja na tym forum... Quote
halbina Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A wujkom nie tylko dobranoc, ale i mizianko... :evil_lol: Quote
Recommended Posts