Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Oj czyżbyś planowała podpalić sobie jedną nogę? Ja podpaliłam dwie...

Tak, Ty masz dwa płomyczki pod nickiem... i setki płomyczków w sercach tych bidulków, które uratowałaś i w naszych, którzy cię podziwiają i kochają, Neris! Nie zapominaj o tym, proszę! :loveu:

Posted

halbina napisał(a):

Tak, Ty masz dwa płomyczki pod nickiem... i setki płomyczków w sercach tych bidulków, które uratowałaś i w naszych, którzy cię podziwiają i kochają, Neris! Nie zapominaj o tym, proszę! :loveu:

Tak dużo osób o tym piszę, że Neris na pewno o tym wie :loveu:

Posted

Fidelek, zdjęcia Synka na Twojej aukcji idą jak świeże bułeczki... ledwo się załapałem ;).
Mam nadzieję, że psiak w równie błyskawicznym tempie będzie odzyskiwał formę. Życzę mu tego z całego serca !!!

Posted

mam nadzieje,że tyle dotychczas uzbieranej kasy wystarczy na dobre zaplecze finansowe na leczenie,zarelko itp dla Synunia:)chociaz kto to wie:(
jesli zaplecze finansowe juz ma,milosci też full,nadziei jeszcze więcej to czego jeszcze mu potrza?!?!?!?

FARTAAAAA!!!!!!!o to sie modle:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Posted

O ile nie bedzie jakichś powikłań to rzeczywiście zaplecze jest.

Słuchajcie pojutrze po 16 do Larysy przyjadą nowoczesne opatrunki da Synka. Jest szansa że zatrzymają martwicę.
Czy ktoś z autem mógłby je podrzucić do Pomiechówka?

Posted

Oj to zbyt skomplikowane jak dla mnie. Ale zakłada się je raz na 3 dni i one wszystko trzymają w dobrej wilgotności i nie dają się rozwijać bakteriom beztlenowym. A tu chodzi o uratowanie kości.

Posted

Blow napisał(a):
JUCHUUU!!!!a na czym polega ta "nowoczesność" tych opatrunków??;)

są ze srebrem i żrą ropę i martwice jak odkurzacz. Wierzę, że uratują łapiątko Synka...;)

Posted

a to nie są przypadkiem takie bioopatrunki które przy wymianie trzeba zrywać ze skóry,co stymuluje upływ krwi i co za rtm idzie ożywienie tkanki?takie coś zapobiegające martwicy(chociaż nie zawsze):D:D:D:Dniestety to jest bolesne:( ale skuteczne a przecie o to tu właśnie chodzi:]

Posted

Larysa mieszka w Warszawie. W sumie rozwiązaniem byłoby podanie tego komus kto jedzie do Pomiechówka pociągiem, a może jeśli nie będzie jak to ja pojadę do Warszawy w czwartek...