Kasia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 to już 2 lata minęły...:-( pamięć o Tobie zawsze będzie [*] Quote
Neris Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Proszę wszystkich, którzy tu zaglądają o modlitwę za Grzesia. O spokój, ukojenie, siłę do przejścia na drugą stronę. A może o cud, może jeszcze będzie cud... Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 "Psalm Dawida. Pan jest pasterzem moim. Na niczym mi nie zbywa. Na zielonych pastwiskach położył mnie, nad spokojne wody mnie prowadzi. Duszę moją posila, prowadzi mnie po ścieżkach prostych dla chwały swego imienia. A choćbym zeszedł w ciemną dolinę śmierci, nie będę lękać się złego, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij pasterski i laska: one mnie będą wiodły. Ty stół biesiadny zastawiasz przede mną na przekór moim wrogom, głowę moją olejkiem namaszczasz, a mój kielich przelewa się. Szczęście i łaska podążają za mną po wszystkie dni mego życia. I zamieszkam w domu Pańskim na długie czasy." (tłum. Czesław Miłosz) Quote
Neris Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Teraz to sobie możesz pobrykać, tyle moich psów masz u siebie, nie wołaj ich już więcej bo zwariuję... Quote
Neris Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Tyle czasu, a ja ciągle pamiętam dotyk jego sierści. Quote
ecci Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wiem Neris jak to boli...ja sobie czasem przypominam swoją Kanapkę aż wydaje mi się że stoi obok... Od tego wątku zaczęła się moja przygoda z dogo! Quote
szajbus Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [SIZE="4"] „ Nie ma już ciebie Ale są wspomnienia Żywe ślady Twego istnienia” Quote
Recommended Posts